Talcott Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Hopaj Czarteczku i daj ciumelka chorej Cioci!!!! Quote
agata51 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Chora ciotka a ciotka chorująca to dwie różne sprawy. Kto, jak nie wy, to zrozumie? 16 łap do wyspacerowania - 8 z nich postanowiło zagryźć się na śmierć (Egida-Betka i tymczaska Liwka), a przy okazji wykończyć mnie psychicznie. Wredne suki! Chodź, Czarteczku, zawsze łatwiej dogadywałam się z facetami. Spacerek i jednak spanko. A przed snem, irlandzka herbatka, ma się rozumieć. Quote
Talcott Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ło !! Bidactwo! Cós musi być w powietrzu bo wczoraj Teo zaatakował Maxa stareńkiego Jamola pacyfistę- i skaleczyl mu dolną powiekę - szczescie że nie oko:angryy::angryy::angryy: A Teo suczką nie jest! Kawa po irlandzku rządzi!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Bardzo źle znoszę takie psie bójki. Sucze jeszcze gorzej. Na razie spokój. Może wreszcie ustaliły hierarchię. A jak nie, Liwka znów oberwie, bo z jagdterierką żartów nie ma. Im prędzej to zrozumie, tym lepiej dla niej. Ale co ciebie to wszystko obchodzi, Czarteczku? Na spacer lecimy! Żadnych suk nie bierzemy! Quote
Talcott Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Czartuniu Ciotka zła na Suki że jej:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 masz 8 psow Agatko? i jagdterierke? masz moze jakis fotoblog z nimi? i skąd łone? Czartek nie bedzie mial zalu o rozmowy,byl dzis na spacerze i czesaniu,jest usatysfakcjonowany. Quote
agata51 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Brązowa, 16:4=4, możesz mi wierzyć. Jagdterierkę Egidę (Betkę) z rzeszowskiego Kundelka adoptowała moja córka - obie u mnie na tymczasie. Mam jeszcze dwa spore kudłacze z łódzkiego schronu, Mixera i Holkę. I maleńką tymczaskę Liwkę. Mogę wstawić zdjęcia, ale nie wiem, czy wolno. A teraz mizianko, Czarteczku i lulu! Quote
Talcott Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Wstaw plizzzz! Wolno:cool3: raz!:cool3: Czartuniu na górę! Quote
agata51 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 To już jak Brązowa pozwoli. I Czartek, ma się rozumieć. Quote
Talcott Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Pewnie że pozwoli:cool3::cool3::cool3: Czartunio na pewno też! Quote
agata51 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Zdjęcia będą później. Najpierw spacerek z Czartkiem. Quote
brazowa1 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Agatko,czartek na pewno nie bedzie mial nic przeciwko temu. Quote
agata51 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Masz gości, Czarteczku. Mixer Holka Betka - szczęście mojej córki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100642&page=73 Liwka - moja tymczaska http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107719 A teraz bierzemy całą sforkę i biegniemy na spacer. Quote
brazowa1 Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 juz wiem,skad miłośc do sopociaka.Twoj Mixer to zwisłoucha wersja Czartka Quote
agata51 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Już widzę, jak zacierasz rączki - pewnie chciałabyś go przerobić na sznaucera. Po moim trupie! Kiedyś kochałam się w gładkowłosych wyżłach i myślałam, że mi tak zostanie. Ale odkąd mam Mixera, tylko kudłacze mi w głowie i w sercu. Czarteczku, jak zobaczysz Brązową z nożyczkami, uciekaj, gdzie pieprz rośnie! A najlepiej od razu pokaż ząbki. Quote
brazowa1 Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 widze,ze ciotka agatka juz mnie zdazyla poznac :cool3: tak,jakby wpadl w moje ręce..no niekoniecznie bym go strzygla,ale trymowanko by zaliczył. Agatko,wyzły to miłość mojego zycia,dopoty starczy mi sił,bede miala wlasnie ta rase.Ale z czasem odkrylam urode terierow,oj,bardzo mi sie podobaja.Ale chyba nie mogla bym miec,bo nie mialby czasu odrastac. Czartek jest dobrze wychowany, w czasie strzyzenia zachowuje sie idealnie i tak pozostanie. Quote
agata51 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Do tej pory jak widzę wyżła, miękko mi się robi na sercu, łza w oku się kręci, ale Besser2, który w zeszłym roku odszedł za TM, był tym ostatnim. Za stara już jestem na wyżły. Chyba że jakiś biedny, schroniskowy staruszek... Oczywiście gładkowłosy, żebyś zakusów na niego nie miała. Na trymowanko ewentualnie bym się zgodziła. Dziwnie mu się ta sierść rozłożyła - boki gładkie, grzywsko na grzbiecie i klacie, ogon prawie łysy. Ale łap i mordki nie pozwolę tknąć - po deszczu są całe w cudownych loczkach. No i mam nadzieję, że Holce to już odpuścisz wszelkie zabiegi. A z terierkami uważaj! Jakie cudne takie trudne! Quote
agata51 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Wszędzie pustki. Widać, nie tylko ja nie mogłam dostać się na dogo. Trzeba to nadrobić, Czarteczku. Biegniemy! Quote
brazowa1 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Agatko,wlasnie wpierw mi sie spodobal charakter terierow,a potem zaczal ich wyglad. Pokazesz nam fotki swojego Bassera2? Quote
agata51 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Jasne, że pokażę! Tylko ostatnio mamy problemy ze wstawianiem fotek. Zamiast zdjęć krzyżyki się pokazują. Może jest na to jakiś sposób? Quote
agata51 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 brazowa1 napisał(a):Agatko,wlasnie wpierw mi sie spodobal charakter terierow,a potem zaczal ich wyglad. Ty to lubisz wyzwania, Brązowa! Yona, zawsze lubiłam obracać się w dobrym towarzystwie. Dlatego tu jestem. :cool1: Quote
brazowa1 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 chyba po mojej suce,to juz zaden pies mi niestraszny :eviltong: moze byc tylko lepiej :) plisss,pokaz wyzła :) Quote
Recommended Posts