Yona Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Oj, ja też lubiłam palić... i nadal lubię jak mi się przyśni, że się tak... zaciągam :smokin: Quote
agata51 Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Czarteczku, wreszcie udało mi się wpaść do ciebie. Biegniemy na spacerek, kochany. Quote
Kasia25 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 przed chwilą podnosiłam Czartka a mojego posta brak:-o Quote
agata51 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Szukamy domku dla Czartka - z tarasem, na którym można będzie zapalić. Quote
brazowa1 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 agata51 napisał(a):Chociaż z tą "miłością" do psów różnie bywa. Schronisko to nie jest naturalne środowisko psa. Przecież chłopak musi się bronić. Po wyjściu może być inaczej. to wszystko prawda.Tylko... Czartek jest juz bardzo nakrecony na atakowanie psow,zreszta od kilku lat calymi dniami zajmuje sie obszczekiwaniem psow z sasiedniego boksu,z braku innych zajec.Mysle,ze ten problem pozostanie.Prowadzilam go obok Carbona (bardzo sensownego psa),ktory w zaden sposob go nie prowokowal,byl w sporej odleglości,nie odpowiadal na zaczepki.Musialam nieżle kombinowac,bo Czartek uzywał calego arsenalu forteli,zeby wyrwac sie ze smyczy.Jasne,ze mozna wszystko-ale osoby biorace psy zwykle nie sa psimi znawcami ani tez nie maja ochoty stac sie nimi.Chca miec psa do towarzystwa.Wiec moze byc ciezko z adopcja Czartka,a my nie mozemy ukrywac,tego,co o nim wiemy :shake: Quote
olenka_f Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 brazowa1 napisał(a):to wszystko prawda.Tylko... Czartek jest juz bardzo nakrecony na atakowanie psow,zreszta od kilku lat calymi dniami zajmuje sie obszczekiwaniem psow z sasiedniego boksu,z braku innych zajec.Mysle,ze ten problem pozostanie.Prowadzilam go obok Carbona (bardzo sensownego psa),ktory w zaden sposob go nie prowokowal,byl w sporej odleglości,nie odpowiadal na zaczepki.Musialam nieżle kombinowac,bo Czartek uzywał calego arsenalu forteli,zeby wyrwac sie ze smyczy.Jasne,ze mozna wszystko-ale osoby biorace psy zwykle nie sa psimi znawcami ani tez nie maja ochoty stac sie nimi.Chca miec psa do towarzystwa.Wiec moze byc ciezko z adopcja Czartka,a my nie mozemy ukrywac,tego,co o nim wiemy :shake: ale jedynaczkiem być może, takim wychuchanym sierściuszkiem ślicznym, prawda? Quote
olenka_f Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 kocham Czartusia :loveu::loveu::loveu: chce tu widzieć drugiego takiego zakochanego tylko bez psów i z domkiem :mad: Quote
agata51 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Na szczęście nie wszyscy są zapsieni. Musi gdzieś być ktoś, kto zechce takiego fajnego psiaka z charakterkiem. Trudno, Czarteczku, na spacery będziesz wychodził na smyczy i w kagańcu (a bo to ty jeden? zresztą przepisy tego wymagają). Chodź, piesku, spróbujemy. Quote
agata51 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Dzień dobry, Czarteczku. Spacerek? W kagańcu czy będziesz grzeczny? Quote
agata51 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 No dobrze, w końcu jest noc, kaganiec niepotrzebny. Idziemy, Czarcisko. Quote
agata51 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Biegniemy, Czarteczku. Na szczęście dzień bez papierosa minął. Quote
agata51 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Co u ciebie, Czartuniu? Dzisiaj wyjątkowo pobiegamy w dzień. W nocy dogo nie działa. Quote
agata51 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Czartek, rzucamy palenie? E, tam. Idziemy przed siebie. Quote
brazowa1 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 wykapany i zyskal nowy odcień czerni.Serio dobrze wyglada. Tylko co z tego. Quote
agata51 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Jest jeszcze piękniejszy? No to teraz musi go ktoś zauważyć i pokochać. Czarteczku, nie trać nadziei. Możemy liczyć na fotki wykąpanego Czartka? Quote
olenka_f Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 brazowa1 napisał(a):wykapany i zyskal nowy odcień czerni.Serio dobrze wyglada. Tylko co z tego. :mad::mad::mad::mad: a to z tego Młoda Damo że za kilka dni przyjedzie po niego cudowny dom - ja w to wierzę i Ty też zacznij i już :mad::evil_lol: ale on śliczny no teraz to go ktoś pokocha :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts