olenka_f Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 tylko niech go ktoś weźmie :placz::placz::placz: Quote
akucha Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 To leć po dom Czartek, niech Olenka odetchnie trochę! Quote
Betbet Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 mógłby iśc po ten domek, bo olenka sie rozchoruje od tego zapłakiwania i machania oczami:( Quote
Yona Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 A ja tam już nie palę od... chyba sześciu lat :cool3: Quote
vesna30 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 A jak ty to zrobiłaś ??? Ja nie pale tylko w tedy jak zęby myje. Czarcik czas na fajeczkę :) Quote
Yona Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Jak chcesz rzucić tak jak ja, to musisz zrobić tak: Najpierw musisz zachorować na grypę, potem dostać powikłań - zapalenia opłucnej. Następnie zaciągnij się papierochem, a wówczas zaparzy Cię owa opłucna okrutnie i... po nałogu :loveu: Quote
akucha Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 A jak tych powikłań się dorobić? Bo ja palę namiętnie :roll: A Czarek domu szuka i szuka... Quote
Yona Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 A powikłań nabawić się... to bardzo łatwo :) Wystarczy nie doleczyć grypy :cool1: Cieszę się, że tylko zapalenie opłucnej miałam, bo mogłam spokojnie mieć zapalenie mięśnia sercowego, a wtedy... hmmm... pewnie nie napisałabym nic na dogo :cool1: Głupota ludzka (czyli w tym wypadku moja) nie zna granic... Quote
malawaszka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 i jeszcze jeden szczotek Sopocki :shake: ale dzisiaj na Was trafiam :placz: taki z Ciebie sznaucer jak z Dianki i jej córki więc też dodam Cię na stronę :roll: a co mi tam :shake: a ja też rzuciłam palenie :p już 4 mies nie palę :grins: po ok 10 latach palenia (na początku wiadomo podpalania:angryy:) - powiedziałam sobie, że nie chcę już palić i śmierdzieć petami i już - udało się i pety mi nie smakują, a potrafiłam kopcić paczkę/dzień :oops::shake: fuj!!! Quote
brazowa1 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Brawo malawaszka!:multi: nooo,Sopot obfituje w "sznaucery",4 sztuki sa z czarnym,szorskim włosem. Quote
malawaszka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 no to mam na stronie 3 - Czartka, Sunię i Diankę - czwarty też ma wątek na dogo? Quote
brazowa1 Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 czwartego juz masz od dawna-Berek,mc sznaucera olbrzyma Quote
malawaszka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 haha rzeczywiście - nawet dzisiaj na niego patrzyłam :shake: ale tyle tych bid dzisiaj przybyło, że niezły misz-masz mi sie w głowie zrobił :roll: Quote
Kasia25 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Czartek to taki miły pies, nawet obcym się wygłaskać da i kocha ludzi, kocha! Quote
olenka_f Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 tylko ty mi nie odchodź :placz::placz::placz: chyba że do domu Quote
Yona Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Jeśli chodzi o jakieś odchodzenie, wychodzenie to on tylko do palarni... Quote
Recommended Posts