akucha Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='brazowa1']no to komu Czartuszka, on chce do domu!!!!!!!!! no nie moge Was ciotki oszukiwac...nie moge.Na tej fotce to nie jest Czartek,tylko Straszydło.Ale ciiiiiiiiii i tak sie nikt nie kapnie. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ta fota w Czartkowym ogłoszeniu jest... Quote
Kasia25 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 no tak mi troche nie pasowało jak wklejałam........:oops: Quote
olenka_f Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 to ja poprosze o domek dla wyskubanego Czartka Quote
Betbet Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 no dobra, to ja też poproszę. skoro to działa. to my prosimyyyyy Quote
olenka_f Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 siooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kasia25 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Mógłby już przestać żartować i do domu pomaszerować, doprawdy:roll: Quote
brazowa1 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 dzwonila pani-bardzo sympatyczna,w sierpniu bedzie odwiedzac 3miasto,obiecała sie wtedy skontaktowac i na pewno cos dla niej wybierzemy-bardzo jej sie spodobał Czartek.Ja mam watpliwosci tylko w jednej sprawie-Czartek sie ciska na smyczy na inne psy.Pani mowila o szkoleniu,ze sie moze przeciez popytac i podszkolic pieska. Jest to zawsze jakies swiatełko w tunelu. Quote
akucha Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 :lol: Rozsądna Pani! Pilnuj fryzurki do sierpnia :evil_lol: Quote
Kasia25 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 brazowa1 napisał(a):dzwonila pani-bardzo sympatyczna,w sierpniu bedzie odwiedzac 3miasto,obiecała sie wtedy skontaktowac i na pewno cos dla niej wybierzemy-bardzo jej sie spodobał Czartek.Ja mam watpliwosci tylko w jednej sprawie-Czartek sie ciska na smyczy na inne psy.Pani mowila o szkoleniu,ze sie moze przeciez popytac i podszkolic pieska. Jest to zawsze jakies swiatełko w tunelu. Niech mocniej zaświeci! albo niech już ktoś po niego przyjdzie! Quote
Kasia25 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Drodzy Państwo, Czartek wyzbył sie nałogu, można go spokojnie adoptować bez obawy, że zakopci on firanki na ten przykład:p Więc brać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: Quote
Recommended Posts