Celina12 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Czekając na zdjęcia wskakujemy na pierwszą stronkę!!! Quote
Kasia25 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ciemnobury box, a w nim szarobure psy. Żaden z nich się nie wyróżnia, żaden nie przykuwa uwagi. Ale, ale wypuśćmy psa, a on, wtedy szanse ma. Uwaga: nadchodzi CZARTEK! Taki jestem niepozorny....... Tylko, na mnie spójrz! Ja, położe się na plecki, ty mnie tylko lekko drap. Dalej, dalej bez krempacji......... I po rączkach wycałuje......... Podam łape, podam dwie....... i uśmiechne, tak nieśmiało,tylko jeszcze dotknij mnie! Poprzytulam się do ciebie......... Twoje ręce pachną miło....... Czy, ty przypadkiem nie skubiesz mnie? O jak fajnie! Ha! wiedziałem Ciocia zawsze, coś mi da! Jeszcze trochę się powtulam........ Chociaż, ciebie nie znam wcale, będe miłym dobrym psem...... Zobacz, jak nam dobrze razem........ Usłysz me wołanie, niechaj cud się stanie. Ja, tak bardzo kocham ludzi............ nie chce żyć, tu z dala. We, własnym domu się obudzić, to marzenie słodkiego, miłego brzydala. Znamy bajke o brzydkim kaczątku, dajmy szanse Czartkowi, on w łabędźia się przemieni...... To ,tak KOCHANY pies, że serce rozpada się na milion kawałków patrząc, na niego po drugiej stronie krat. On, będzie wspaniałym wiernym przyjacielem! Quote
Asia_M Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 On już jest łabądkiem!!! Przepiękny piesek!!! Domku znajduj się i to szybko!!! Psinka chce się przytulić!!! Quote
Kasia25 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Zaraz Czartek zostanie przez Ciocie nazwany DANonkiem:roll: Dom potrzebny!!!!!!!!!! ( a może on potrzebuje fotek w stylu Jamalowskim, co? ) Quote
Kasia25 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Nie ja nie, byłam. Ale za to, była Kaerjot i fociła!:diabloti: Quote
Kasia25 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Czartek ma fotki, przecież. Inni, też chcą być medialni:p Quote
brazowa1 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 kaerjot napisał(a):W schronie !!!!!! Ciotka, ja ich w schronie nie mogę namierzyć !!!!!!! hehe,a to zescie sobie z Akucha pogadały :) Quote
Celina12 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :crazyeye:-mnie też sie w głowie zakręciło...ale niech się coś zakręci wokół Czartka.... Quote
Celina12 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dziś dość zimna sobota-kto Czartkowi otworzy swe wrota??? A może przy niedzieli ktoś domkiem się z nim podzieli???? Quote
Celina12 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Wyglądamy , zaglądamy i o domek dla Czartka-błagamy!!!! Quote
Kasia25 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 A ja bym chciała, żeby Czartek tak jak Misiek Zosiny, miał Panią i łózko na wyłączność:-( Quote
Celina12 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Posłusznie się melduję u Grafitowego co domeczku poszukuje swego.... Quote
Celina12 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Chcę do domu-do człowieka,który mnie pokocha,,,, Quote
Asia_M Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Buraski też mają swoich amatorów :loveu: Quote
Kasia25 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Gabryjella napisał(a):Grafittowy Czartek Do domku nie poszedł w czwartek To może pójdzie w piątek Piątek dobry na nowego życia początek A może w sobote Ktoś mu da robote A może w niedziele On nie potrzebuje wiele Może pójdzie w poniedziałek Czy się znajdzie jakiś śmiałek A może pójdzie we wtorek Ktoś zaprosi go na podwieczorek Może pójdzie w środe Dostanie w swojej misce wode A jak nie to napewno pójdzie w czwartek Wtedy to już musi iśc Czartek Nikogo wierszyk, cioci nie przekonał??????:cool1: Quote
Celina12 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Czartek nie lenić się-podskakujemy w górę!!! Quote
brazowa1 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 wiec na gore. Wazna wiadomosc-czartek nie lubi obcych samcow na swoim terytorium,tzn,akceptowal,dopoty byl gnebiony,a teraz sie odkuwa :mad: z sukami-swietnie. Quote
Kasia25 Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No bo ileż można w schronie siedzieć...... A to taki przytulak jest, nikt nie chce przytulaczka?:-( Quote
Recommended Posts