Asior Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :oops: :oops: :oops: yewcia finansowo nie mogę pomóc to chociaz tak :( Quote
Asior Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Anashar napisał(a):Magdina, jak tylko dam radę to pomogę ;) Tylko daj mi konkretne info na priv ooj już nie bądź taki skromny :razz: Quote
yewcia1 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Asior napisał(a):ooj już nie bądź taki skromny :razz: I Ty też nie bądz skromna bo masa Twojej pracy przyniosła ogromne efekty (krakvet i jeszcze wiele razy) No i dzięki Tobie napastuję tego młodego mężczyznę Anashara :evil_lol: Quote
xxxx52 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dowiedzialam sie ,ze schronisko boryka sie z problemami . Pieski potrzebuja karmy!!!! Quote
justynavege Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Asiorku kurcze moze ja przeoczylam przez te klopoty z netem :oops: jak bedzie nastepna akcja zapodaj grubymi literami na uciechowskim Quote
Magdina Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 sprawa przytuliska jest kiepska bo pieniązków mało a duzo do robienia i wiele psow do karmienia!a co najgorsze brak wolontariuszy!!!!! Quote
xxxx52 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 magdina-jest watek lamia2 w sprawie jedzenia.Zwierzeta ze schroniska napewno bylyby szczesliwe,gdyby mialy brzuszki wypelnone miesem. Quote
xxxx52 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Bylam w prywatnym przytulisku p.Wandy,ktore sie pelna para buduje,rozbudowuje.Pieski tam sa zadbane,najedzone,coraz czesciej kastrowane. Szefowej brakuje tylko wspolpracy z wolontariuszkami oraz materialnych rzeczy tj,stara posciel,reczniki,garnki ,ale nie dzurawe,tanie palety pod budy,sucha karme,deski.Gdyby ktoras ze wspanialych dogomaniane pragnela pomoc prosze o kontakt z szefowa. Bardzo wazna sprawa jest znalezienie dla tych slicznych i kochanych pieskow domkow,ale bez wykonania zdjec jest to niemozliwe:shake: Quote
justynavege Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 ja niestety zbyt daleko by pomoc realnie ale moze na mapie dogo poszukać kogoś z okolic i wyslać na pw link do tego wątku? Quote
ata Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 czy pani Wanda ma juz pozwolenie na prowadzenie przytuliska?? Quote
baffi2 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 takze pomoglabym fizycznie ale to za daleko i niestety nie mogę dojechac... Quote
monikusf Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 moze gdy z dogomanii jest malo osob to jakies plakty w najblizszym duzym miesciena uczelniach,szkolach srednich itp. z w/wy to za daleko Quote
xxxx52 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Na wczoraj potrzebne sa osoby do pomocy w pielegnacji pieskow,kotkow ,kozek,golabkow z okolic Wagrowca (Wapna)oraz do schroniska w Szamotulach-Przyborowku. Potrzebne sa uzywane reczniki,posciel,garnki,miski metalowe,PALETY pod BUDY ,srodki p/pchielne ,sucha karma. Quote
xxxx52 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 SOS-wolontariusze do przytuliska w Ruscu kolo Wagrowca sa bardzo potrzebni!!!!! do opieki pielegnacyjnej kotow i psow.!!!!! Quote
ata Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 pomoc potrzebna i materialy przede wszystkim na budowe kociarni (zwlaszcza woliery!!) materialy na budy....itp..schronisko w Ruscu kolo Wagrowca Quote
xxxx52 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 czy naprawde nie ma zadnej milosniczki zwierzat z okolicy Wagrowca,Wapna,czy Szamotul, do pomocy w pielegnacji pieskow i kotkow. Schronisko sie rozbudowuje,pieski otrzymaja niedlugo 20 bud murowanych ,z wybiegami. Niestety do pielegnacji zwierzat,czy spacerow nie ma zadnej wolontariuszki:placz: Podobnie jest w schronisku w Szamotulach. W imieniu wspanialej szefowej schronisk zwracam sie z prosba o Pomoc dla zwierzat!!!!!!!!!!!!!!!!! PS.mam zdjecia przyszlych bud ,ale nie umiem wkleic,prosze o e-mail to wysle Quote
Szczurosława Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 na razie tylko 3 , jakby co to wyślij jeszcze;) Quote
xxxx52 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Uzupelniajac do podanych powyzej zdjec to wykonane sa juz dachy i robione sa wybiegi .Niestety na dzien dzisiejszy prosi sie o pomoc w wykonywaniu dokumentacji zdjeciowej:-( Beda zamowione plyty betonowe na tzw mur ,ktory bedzie sluzyl jako ochrona przed wiatrem ,uchroni zwierzeta przed stresem,oraz uniemozli wydostanie sie podopiecznych ze schroniska. Quote
xxxx52 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Niedlugo rozpocznie sie stawianie muru ochronnego,celem ochrony przed wiatrem,i zeby pieski sie nie podkopywaly i wydostawaly ze schroniska. Pragne zaznaczyc ,ze w schronisku nie ma psow na lancuchach.!!! Quote
Asior Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 jakoś mało zainteresowanych tematem... a szkoda :( Myśleliście o wzięciu udziału w głosowaniu krakvetu na schronisko które otrzyma karme i inne rzeczy ze sklepiku????? CO miesiąc jest.... Quote
xxxx52 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Asior-jest kuriozalna sprawa:oops:jestem jedyna co pisze obecnie o schronisku,a mieszkam 900km od niego,odwiedzam tez tylko co 3 miesiace:oops:jak do tej pory nie ma zadnej wolontariuszki ,ktora by odwiedzila systematycznie to schronisko,robila systematycznie zdjecia . Schroniskami bez wolontaruszy sa Szamotuly-przybporowko,Wapno-Rusiec,Wrzesnia:shake: Wiesz o tej akcji to slyszalam,ale.........? Quote
Asior Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Wiem co mówie :) Uciechów juz 2-gi raz wygrał.. Jesli to schronisko, ma papiery na to, ze jest schrniskiem to mają dużą szanse na wygranie.. Napisz może mi jego historie, ja zgłosze je do głosowania.... Quote
xxxx52 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Moje drogie dogomanianki ,jest ogromny problem ,burmistrz nie chce zarejestrowac schroniska w Ruscu ,(nalezy do osoby prywatnej ,ktora zalozyla Fundacje Radosc Psiaka")mowiac ze, schronisko nie spelnia wymogow EU Znam Polskie schroniska ,i zastanawiam sie ,ktore to schronisko naprawde spelnia wymogi EU? np.musi byc plot betonowy 2m Gdy bedzie plot ,to bedzie znowu cos innego :shake: Burmistrz uwaza ,ze schronisko jest niepotrzebne ,gdyz" nie ma u niego w gminie bezdomnosci zwierzat",a co chwila podrzucaja w kartonach jak nie koty to powypadkowe psy.Burmistrz twierdzi "nie bylo schroniska ,to nie bylo walesajacych psow"i dalszy cyt"nie bylo schroniska to nie podrzucano psow"...........bo uwazam ze je od razu usmiercano. Bledne kolo ,prosze o rady ,gdyz inwestowanie w schronisko ,ktore w kazdej chwili moze ulec likwidacji ,byloby tragedia dla zwierzat,jak i rozbudowanie bez wsparcia gminy jest bezsensowne? Moze by petycje pomogly ,albo e.maile do gminy wplynely by na decyzje burmistrza? pragne zaznaczyc ,ze osoba prowadzaca to schronisko ,jest wspaniala dla zwierzat,godna nasladowania,ale potrzebuje wsparcia!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts