Jump to content
Dogomania

Powstaje Przytulisko "U Wandy" +Hotelik!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='pixie']nie wlasnie, ze nie
nie mazowieckie, tylko wielkopolskie miedzy poznaniem, pila, a bydgoszcza i gnieznem
mowiłam, że ja mieszkam w Mazowieckim pod wawą:eviltong: :evil_lol:

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magdina']SUPER!dzieki! na pewno sie przyda bo tam juz jest ich ponad 100! zobacz www.przytulisko.com , psiaki sa powoli przenoszone do nowego miejsca ale ciagle problem z transportem!
Magdina!
Bardzo chętnie już jakąś bidę wystawię ale na stronie przytuliska są wyłącznie zdjęcia a ja potrzebuję jakiekolwiek informacje o piesku , bo przecież coś muszę napisać:niewiem:
Jak dostanę jakieś wieści od Ciebie to "dorobię" resztę tekstu i gotowe :lol:

Posted

do Wągrowca ma ok. 70 km, niby mało , ale jak się dysponuje ograniczonymi środkami transportu to dużo:( jeśli będzie taka potrzeba byłoby dobrze gdyby mogły tam trafić piesy z "mojego" schroniska, o którym już wspominała Pixie

Posted

anula1959 napisał(a):
Magdina!
Bardzo chętnie już jakąś bidę wystawię ale na stronie przytuliska są wyłącznie zdjęcia a ja potrzebuję jakiekolwiek informacje o piesku , bo przecież coś muszę napisać:niewiem:
Jak dostanę jakieś wieści od Ciebie to "dorobię" resztę tekstu i gotowe :lol:

Jasne,zaraz sklecę pare słów a jakims psiaku:)

Posted

na pewno nie mozna teraz przyjac całej gromady psów bo to wszystko jest w trakcie budowy!a zeby to skonczyc potrzebne sa środki bo to przytulisko utzrymuje sie tylko z tego co dadzą ludzie! dlatego apelowałam o pomoc bo razem bedzie łatwiej!potem jest tez sprawa utrzymania wszystkich psów!dlatego za hotelik musza byc jakies drobne opłaty zeby było na jedzenie itp albo karma bezposrednio.

Posted

czy nikogo nie interesuje pomoc w takim przedsiębzięciu?? przeciez tam wszystkie psiaki znajda domek a my bedziemy starali sie je wyadoptowac!to lepsze niz przeczekiwanie w schroniskach:(

Posted

Magdina napisał(a):
jest tu kto? wysłałam pisma do organizacji pro zwierzecych w Anglii byc moze ktos pomoże!

Magdina !
Moja pomoc może polegać jedynie na wystawianiu psiaków na allegro bo mieszkam w Katowicach a wątek cały czas śledzę, czytam i piszę. Dopiero teraz dostała się do kompa dlatego teraz piszę.

Posted

Magdina, nie panikuj :cool3: Pewnie, że nas interesuje pomoc i pewnie, że tu zaglądamy. Czego masz dowody w powyższych postach :) Wysłałam Fundacji parę groszy, jak obiecałam wcześniej.

Posted

przytulisko dostało dzisiaj pare ton mięska dla psiakow!!ale bedzie uczta! a ja juz rozsyłam pisma z prosba oo pomoc do org, miedzynarodowych moze cos z tego bedzie:)

Posted

Poszukaj Osiołka na dogo- pisze na atku węgrowskim. Osiołek dużo tam pomogła organizaując pomoc w Szwecji, nie wiem, czy będzie chciala się angażować w kolejną pomoc, skoro tamto niezakończone, ale zawsze to jakas szansa :)
Osiołku, przerpaszam z góry, ze Cie podkablowałam ;).
Ja postaram się, przy okazji robienie przelewów, coś wrzucić na przytulisko.

Posted

DZIEKI!! słuchajcie Jest szansa ,że może ktos pomoże bo jest mega duży artykuł o Wandzie i Sycynie w najnowszym NAJ!! BYC MOŻE będzie tez cos w TVN w romowach w toku A wtedy można wspomniec o DOGOMANI!! taka reklama:) co wy na to? jakies pomysły?

Posted

Proponuję, żeby jak najszybciej rozpocząć staraniao rejestrację schronu jako organizacji pożytku publicznego. będziemy wpłacać 1% podatku. Niestety nie wiem, jak się to robi :oops:

• 3 weeks later...
Posted

Anka, a ile psów chciałabyś przetransportować? Bo może warto się zastanowić nad zbiórką na transport? Pytanie tylko, czy Wągrowiec przyjmie tabun psów :roll: