Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Drzagodha']Dodałam do pierwszego postu linki do ogłoszeń, które warzywka już mają. Jak ktoś chciałby pomóc z ogłoszeniami, będę wdzięczna :)

Mogę opłacić pakiet ogłoszeń wiem, że są takie bazarki. Proszę znajdź takie i zamów a mnie prześlij dane do zapłaty. Niestety nie umiem robić ogłoszeń, ale chociaż tak pomogę :)

http://www.dogomania.pl/threads/213924-Bazarek-og%C5%82oszeniowy!-NIE-PRZYJMUJE-JUZ-ZGLOSZEN-Zapraszam./page5 jeszcze można zamówić ale czeka się w kolejce. Proszę zamów max ilość 70 , bo widzę, że allegro ma to tylko trzeba odnowić. Bazarek jest do 15 września więc proszę pospieszyć się i zgłosić naszą sałatkę Ogórkowo Fasolkową :)

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

50 ogłoszeń dzięki yunonie już nasze warzywka mają :loveu:

A ja mam za to nowe wieści. Na weekend byłam na seminarium z Michele Minunno, więc nie bardzo wiedziałam co się w schronie dzieje, bo zasięg w Bobrowcu kiepski. Dzisiaj się dowiedziałam, że w sobotę Fasolka została adoptowana. Ludzie podobno sympatyczni, ale że to adopcja schroniskowa to wizyty przedadopcyjnej nie było. W środę postaram się tam pojechać to będę w stanie coś więcej na temat domu powiedzieć.

Posted

Nie omieszkamy się tam w najbliższych dniach wybrać ;)

Z gorszych wieści - Ogórek jest ewidentnie smutny, nawet dołożenie mu do kojca drugiego psa chwilowo nie pomaga. Zobaczymy, co będzie dalej.

Posted

Hopkamy do góry Ogóras i szukamy domeczku :) Nie martw się Twój domek tam gdzieś już czeka, wiem wiem tęsknisz za mamunią, no ale już jesteś dorosły.;)

Posted

Ogóreczek BARDZO potrzebuje człowieka. W kojcu całe dnie leży na posłanku, nie wychodzi nawet do odwiedzających schronisko ludzi. Jak byłam w czwartek w schronie i wzięłyśmy go na wybieg, to od razu władował mi się na kolana i nie chciał zejść. On bardzo lgnie do ludzi, ale w kojcu dopada go rezygnacja :(

Posted

Nowe wieści ;)

Od kilku dni miałam okazję rozmawiać z panem, który chciał adoptować naszą Sonię. Jako, że Sonia już adoptowana, obiecałam przedstawić mu inne nieduże psiaki. Z przedstawionych wybór padł na Kredkę, która... O ironio - została w środę adoptowana przez rodzinę mojej koleżanki. No, ale pan się nie poddawał i przyjechał dziś do nas do schroniska. Właśnie do mnie dzwonił, że wraca do domu z Ogórkiem :)

Także chłopak będzie mieszkał w domu z ogródkiem, oczywiście mieszkał będzie w domu. Dom bez dzieci (dzieci już dorosłe, mają swoje rodziny). Rodzinka sympatyczna, będę pewnie informowana o łobuziaku :)

Wątku jeszcze nie zamykam, poczekam kilka dni, czy wszystko będzie ok ;)

• 2 weeks later...
Posted

Melduję, iż odwiedziłyśmy w piątek Ogóraska ;) Państwo kiedy go brali zapomnieli zabrać dokumentów, więc zrobiłyśmy sobie wycieczkę ;)

Ogórek okazał się... Psem "stróżującym" - kiedy weszłyśmy do domu obszczekał nas z góry na dół, dopiero później przyszedł na mizianie ;) Za opiekuna wybrał sobie panią, jak ma wyjść z panem na spacer to zapiera się łapkami jak może. Ale na mizianie przychodzi do obojga ;) Ma mnóstwo zabawek, ale póki co nie jest nimi zainteresowany. Pierwsze noce spędzał niepewnie przy łóżku państwa bojąc się chyba, żeby go nie zostawili. Aktualnie sypia spokojnie na swoim posłanku w drugim pokoju. Bardzo sprytnie opuszcza również teren posesji - wspina się po poukładanym pod płotem drewnie i przełazi w odwiedziny do sąsiadów :eviltong: