yunona Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='Drzagodha']Dodałam do pierwszego postu linki do ogłoszeń, które warzywka już mają. Jak ktoś chciałby pomóc z ogłoszeniami, będę wdzięczna :) Mogę opłacić pakiet ogłoszeń wiem, że są takie bazarki. Proszę znajdź takie i zamów a mnie prześlij dane do zapłaty. Niestety nie umiem robić ogłoszeń, ale chociaż tak pomogę :) http://www.dogomania.pl/threads/213924-Bazarek-og%C5%82oszeniowy!-NIE-PRZYJMUJE-JUZ-ZGLOSZEN-Zapraszam./page5 jeszcze można zamówić ale czeka się w kolejce. Proszę zamów max ilość 70 , bo widzę, że allegro ma to tylko trzeba odnowić. Bazarek jest do 15 września więc proszę pospieszyć się i zgłosić naszą sałatkę Ogórkowo Fasolkową :) Quote
Drzagodha Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Dziękujemy ślicznie cioteczce :loveu: Quote
Drzagodha Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Z przyjemnością melduję, że cioteczka yunona opłaca warzywkom pakiet 50 ogłoszeń ;) Dziękujemy! :loveu: Quote
yunona Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Pieniążki wysłane, Drzagodha działaj! :) Quote
giselle4 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 zaraz podesle watek do Wroclawia pani szuka jamnika:_) Quote
malina1 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dziękujemy bardzo ;) Może się warzywka spodobają! :D Quote
Drzagodha Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 yunona napisał(a):Pieniążki wysłane, Drzagodha działaj! :) Dziękuję ślicznie, jutro uzupełnię wszystko i wstawię warzywka :loveu: Quote
Drzagodha Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 50 ogłoszeń dzięki yunonie już nasze warzywka mają :loveu: A ja mam za to nowe wieści. Na weekend byłam na seminarium z Michele Minunno, więc nie bardzo wiedziałam co się w schronie dzieje, bo zasięg w Bobrowcu kiepski. Dzisiaj się dowiedziałam, że w sobotę Fasolka została adoptowana. Ludzie podobno sympatyczni, ale że to adopcja schroniskowa to wizyty przedadopcyjnej nie było. W środę postaram się tam pojechać to będę w stanie coś więcej na temat domu powiedzieć. Quote
yunona Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 I ja trzymam kciuki, oby to co napisała Drzagodha z Fasolką była prawda, że jest w szczęśliwym domku :) Quote
Drzagodha Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Nie omieszkamy się tam w najbliższych dniach wybrać ;) Z gorszych wieści - Ogórek jest ewidentnie smutny, nawet dołożenie mu do kojca drugiego psa chwilowo nie pomaga. Zobaczymy, co będzie dalej. Quote
malina1 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Biedny :( podrzucam, może ktoś się do niego uśmiechnie.. Quote
yunona Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Hopkamy do góry Ogóras i szukamy domeczku :) Nie martw się Twój domek tam gdzieś już czeka, wiem wiem tęsknisz za mamunią, no ale już jesteś dorosły.;) Quote
Drzagodha Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Ogóreczek BARDZO potrzebuje człowieka. W kojcu całe dnie leży na posłanku, nie wychodzi nawet do odwiedzających schronisko ludzi. Jak byłam w czwartek w schronie i wzięłyśmy go na wybieg, to od razu władował mi się na kolana i nie chciał zejść. On bardzo lgnie do ludzi, ale w kojcu dopada go rezygnacja :( Quote
Drzagodha Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Nowe wieści ;) Od kilku dni miałam okazję rozmawiać z panem, który chciał adoptować naszą Sonię. Jako, że Sonia już adoptowana, obiecałam przedstawić mu inne nieduże psiaki. Z przedstawionych wybór padł na Kredkę, która... O ironio - została w środę adoptowana przez rodzinę mojej koleżanki. No, ale pan się nie poddawał i przyjechał dziś do nas do schroniska. Właśnie do mnie dzwonił, że wraca do domu z Ogórkiem :) Także chłopak będzie mieszkał w domu z ogródkiem, oczywiście mieszkał będzie w domu. Dom bez dzieci (dzieci już dorosłe, mają swoje rodziny). Rodzinka sympatyczna, będę pewnie informowana o łobuziaku :) Wątku jeszcze nie zamykam, poczekam kilka dni, czy wszystko będzie ok ;) Quote
yunona Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Poryczałam się z radości, że Ogórasek ma swojego Pana i domek. Bądź szczęśliwy niuniu i wszystkiego najlepszego!!!!:multi::multi::multi: Quote
Drzagodha Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Pan dzwonił, że Ogóras już biega po domu ;) Quote
Ola164 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Super! :loveu: oby takich domów jak najwięcej! Nie ma nic lepszego niż wiedzieć co u wyadoptowanego psa :loveu: Quote
Drzagodha Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Melduję, iż odwiedziłyśmy w piątek Ogóraska ;) Państwo kiedy go brali zapomnieli zabrać dokumentów, więc zrobiłyśmy sobie wycieczkę ;) Ogórek okazał się... Psem "stróżującym" - kiedy weszłyśmy do domu obszczekał nas z góry na dół, dopiero później przyszedł na mizianie ;) Za opiekuna wybrał sobie panią, jak ma wyjść z panem na spacer to zapiera się łapkami jak może. Ale na mizianie przychodzi do obojga ;) Ma mnóstwo zabawek, ale póki co nie jest nimi zainteresowany. Pierwsze noce spędzał niepewnie przy łóżku państwa bojąc się chyba, żeby go nie zostawili. Aktualnie sypia spokojnie na swoim posłanku w drugim pokoju. Bardzo sprytnie opuszcza również teren posesji - wspina się po poukładanym pod płotem drewnie i przełazi w odwiedziny do sąsiadów :eviltong: Quote
Recommended Posts