Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani z Bochni zadzwoniła do mnie wczoraj dopytać, czy Jaszka zabrana ze schroniska i czy jej dom na nią czeka.
Potwierdziłam.
Pani powiedziała, że popatrzy w takim razie na psy które jej podesłałam.
Fasolko - szczęścia Ci życzę.

Posted

Był sobie dzisiaj w schronisku pan, który szuka jamnika (przez ostatnie 16 lat miał właśnie takiego psa). No i tak stanął przy tej naszej Fasolce. Stwierdził, że czysty jamnik to to nie jest (tyle to wiemy ;) ), ale jak się psa kocha to rasa nie jest ważna. Martwił się również, czy jak się je rozdzieli, to nie zrobi im się krzywdy. Nie chciał decydować sam. Zrobił Fasolce zdjęcia, aby pokazać żonie. Decyzję podejmą wspólnie. Trzymajcie więc kciuki :happy1:

Posted

[quote name='AlfaLS']To przecież można problem rozwiązać - Pan weźmie sobie sunię a dla żony pieska albo odwrotnie i po kłopocie.... :evil_lol:[/QUOTE]

Też mu to proponowałam :evil_lol:

Posted

Isadorko! Ja tak teraz patrzę, że jest błąd na sos :eviltong:

Sterylizacja/Kastracja: Nie, ale jest warunkiem adopcji.

Oba warzywka są wyciachane już ;)

EDIT: Chciałam wrzucić do pierwszego postu listę ogłoszeń psiaków, ale mi się usunęła przed zapisaniem :angryy: Dzisiaj nie mam już siły jej odnowić, zrobię to o ludzkiej porze :eviltong: