Drzagodha Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Postępy! Nasze warzywka biegały dziś po schronisku dobre dwie godziny razem z innymi psami i ani razu nie próbowały z niego uciec! :evil_lol: Quote
Jasza Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Podesłałam Fasolkę jednej Pani. Jej mail zaczyna się od ugbochnia ;-) Bo jest z UG Bochnia ;-) Quote
Drzagodha Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Czytałam na wątku Jaszki, bardzo dziękuję raz jeszcze :loveu: Quote
Jasza Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Pani z Bochni zadzwoniła do mnie wczoraj dopytać, czy Jaszka zabrana ze schroniska i czy jej dom na nią czeka. Potwierdziłam. Pani powiedziała, że popatrzy w takim razie na psy które jej podesłałam. Fasolko - szczęścia Ci życzę. Quote
Isadora7 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Weg']Podrzucam, warzywka![/QUOTE] i ja też warzywkami w górę Quote
Drzagodha Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Był sobie dzisiaj w schronisku pan, który szuka jamnika (przez ostatnie 16 lat miał właśnie takiego psa). No i tak stanął przy tej naszej Fasolce. Stwierdził, że czysty jamnik to to nie jest (tyle to wiemy ;) ), ale jak się psa kocha to rasa nie jest ważna. Martwił się również, czy jak się je rozdzieli, to nie zrobi im się krzywdy. Nie chciał decydować sam. Zrobił Fasolce zdjęcia, aby pokazać żonie. Decyzję podejmą wspólnie. Trzymajcie więc kciuki :happy1: Quote
AlfaLS Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 To przecież można problem rozwiązać - Pan weźmie sobie sunię a dla żony pieska albo odwrotnie i po kłopocie.... :evil_lol: Quote
Drzagodha Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='AlfaLS']To przecież można problem rozwiązać - Pan weźmie sobie sunię a dla żony pieska albo odwrotnie i po kłopocie.... :evil_lol:[/QUOTE] Też mu to proponowałam :evil_lol: Quote
Ola164 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Tak by było najlepiej :loveu: Ale i domek dla jednego by byl dobry... Znalezienie dla dwóch to niemal cud... Quote
Weg Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Zrobiłam warzywkom kilka nowych ogłoszeń. Może ktoś Was w końcu wypatrzy? Quote
danka1234 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 gdzie psiaczki maja zamieszczone ogłoszenia?wstawcie linki na 1 stronę zeby wiedzieć gdzie dorobić ogłoszen-pomoge w ogłoszeniach. Quote
Drzagodha Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Dziękujemy, jutro postaram się ogarnąć pierwszą stronę ;) Quote
Drzagodha Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Isadorko! Ja tak teraz patrzę, że jest błąd na sos :eviltong: Sterylizacja/Kastracja: Nie, ale jest warunkiem adopcji. Oba warzywka są wyciachane już ;) EDIT: Chciałam wrzucić do pierwszego postu listę ogłoszeń psiaków, ale mi się usunęła przed zapisaniem :angryy: Dzisiaj nie mam już siły jej odnowić, zrobię to o ludzkiej porze :eviltong: Quote
Recommended Posts