yunona Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Fantastycznie! Cieszę się ogromnie z takich wieści, i mam nadzieję , że Ogórasek odwiedza sąsiadów a nie próbuje nawiać :) Quote
Drzagodha Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Ogórasek nawiać próbuje tylko, jak pańcia wychodzi gdzieś bez niego :evil_lol: Wtedy leci za nią ;) Myślę, że niedługo wybierzemy się również do Fasolki. Quote
yunona Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Właśnie wyczytałam na jamnikach ogólnym wątku, że nawiała Fasolka z domku po trzech miesiącach! Po pierwsze co się sprawdza w poszukiwaniach to plakaty ze zdjeciem Fasolki, nr chipa i opis psiaka . Przeważnie psiaki , które uciekły kręcą się koło tych domków gdzie mieszkały (dwa ostatnie przypadki ucieczek w Warszawie, które skończyły się dobrze, psiaki znalazły się parę metrów od domu.) I poszukiwania trzeba zacząć od wieszania plakatów. Mam nadzieję, że się znajdzie:) Czy Fasolka jest po sterylce? Quote
Isadora7 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 yunona napisał(a):Właśnie wyczytałam na jamnikach ogólnym wątku, że nawiała Fasolka z domku po trzech miesiącach! Po pierwsze co się sprawdza w poszukiwaniach to plakaty ze zdjeciem Fasolki, nr chipa i opis psiaka . Przeważnie psiaki , które uciekły kręcą się koło tych domków gdzie mieszkały (dwa ostatnie przypadki ucieczek w Warszawie, które skończyły się dobrze, psiaki znalazły się parę metrów od domu.) I poszukiwania trzeba zacząć od wieszania plakatów. Mam nadzieję, że się znajdzie:) Czy Fasolka jest po sterylce? podpisuję sie Quote
Drzagodha Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 yunona napisał(a):Właśnie wyczytałam na jamnikach ogólnym wątku, że nawiała Fasolka z domku po trzech miesiącach! Po pierwsze co się sprawdza w poszukiwaniach to plakaty ze zdjeciem Fasolki, nr chipa i opis psiaka . Przeważnie psiaki , które uciekły kręcą się koło tych domków gdzie mieszkały (dwa ostatnie przypadki ucieczek w Warszawie, które skończyły się dobrze, psiaki znalazły się parę metrów od domu.) I poszukiwania trzeba zacząć od wieszania plakatów. Mam nadzieję, że się znajdzie:) Czy Fasolka jest po sterylce? Tak, jest po sterylce. Uciekła wczoraj, mam nadzieję, że się znajdzie... Quote
Isadora7 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Napisałam na jamnikach co potrzebuje Quote
yunona Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 A czy ktoś jej szuka!? Plakaty porozwieszane? Fasolka wracaj do domeczku, gdzie ty się podziewasz malizno!? Quote
Drzagodha Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 [quote name='yunona']A czy ktoś jej szuka!? Plakaty porozwieszane? Fasolka wracaj do domeczku, gdzie ty się podziewasz malizno!? Tak, jest szukana. Póki co pies jakby zapadł się pod ziemię :( Isadoro, wyślę Ci za jakąś godzinkę info na sos na maila. Quote
Isadora7 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Drzagodha napisał(a):Tak, jest szukana. Póki co pies jakby zapadł się pod ziemię :( Isadoro, wyślę Ci za jakąś godzinkę info na sos na maila. Jasne czekam Quote
Drzagodha Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Isadora7 napisał(a):Jasne czekam Nie dostałaś maila jeszcze? Quote
Isadora7 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Drzagodha napisał(a):Nie dostałaś maila jeszcze? Dostałam kurde wpadł do SPAMU :( Quote
Drzagodha Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 yunona napisał(a):I co z Fasolką, znalazła się??? Niestety nie :( Mimo ogłoszeń nawet jednego telefonu, że ktoś ją widział :( Jeszcze właściciele kurde przestali współpracować... Jak się znajdzie, to będę jej szukać nowego domu. Quote
yunona Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No właśnie, nie wiadomo czemu nawiała, a może nie było tak słodko? A niech to.... Trzymam kciuki za odnalezienie się zguby:) Quote
Drzagodha Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Isadora7 napisał(a):Dostałam kurde wpadł do SPAMU :( Ciocia i jak tam, da się coś zrobić? Quote
Recommended Posts