Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na początek kastracja ,to już zadba Budrysek . I liczymy chyba ,że uda się transport lączony jednak zalatwić ? To dość daleka trasa- koszt duzy a kasy jest niedużo ..

Pw z nr konta Awit do osob deklarujacych wplaty -wyslane !!

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja przekazuję pw o wplatach wyslanych do Awit-to może proszę kierujcie swoje pw cioteczki bezposrednio do Awit i ona będzie potwierdzać -tak będzie wygodniej i prędzej ? Ja i tak nie wpiszę tego w pierwszym poscie -to tylko Kaludus moze wpisac ,chyba,że teraz Awit ? Dobrze by bylo te deklaracje i wplaty wpisywac w pierwszym poscie -moze Budrysek to zrobi? Choc to wplaty jednorazowe tylko -to fakt .Ja mogę dopisac tylko w swoim wykazie deklaracji w poscie ,ze wplata dotarla ,gdy Awit potwierdzi mi-ja tylko pomagam . A wlasciwei to juz Budrysek to pewnie zrobi w swoim poscie :) -wykazie wplat .

dziękujemy Krooppce za wplatę :):loveu:

Posted

[quote name='[B']Awit; 29-08-2011 21:16 17537456]Olga dałam Ci pw z kontem, powysyłaj ciotkom, dobrze?
Trza uzbierać jak najszybciej i niech jedzie.
Ale najpierw kastracja, tak?
Ale ja zaraz tego samego dnia rozeslalam to pw z kontem twoim Awit i napisalam o tym zaraz na pw :) !!! I przypominalam o wpisaniu od kogo-nicka i na Ami.
No i kastracja przed wyjazdem -jak zawsze -ale to juz Budrysek tego pilnuje .
Chyba wtatarze zapomnialam wyslac -nie jestem pewna ,ale zaraz wysle a ja dzis wysle tez.:)

Posted

Oj, ale żeś mnie zacytowała po tyyylu dniach...Czemu?:-)
Ja tak oficjalnie napisałam, tzn miałam na myśli upoważnienie Ciebie do wysyłania moich danych do ciotek.
I Marpol odpisałam jak tylko weszłam na dogo, w dzień raczej nie wchodzę.
Olga miałaś zapchane pw, i nie mogłam Ci nic wysłać a chciałam:-)
Dziś przyszła wpłata 10zł od pola53. Dziękujemy!!
Krooppka Tobie nie podziękowałam wczoraj, więc dziś dziekuję!

Posted

Czas prędko mija i martwię się ,że zanim przygotujemy Ami do nowego domu to będzie juz za pozno ...a druga szansa może prędko się nie nadażyć ...:razz:
Oby starczylo na kastrację i transport Amika ...
Ja wplacilam dzis rano na Ami kwotę 15 zl -przelew z mBanku ,moze dotrze dzis jeszcze../A cytat posta Awit usunęlam już ./

Zagladam jeszcze teraz do Amika i jakoś cisza dziś u naszego przystojniaka ....??? Mizianka dla Amiczka !!!

Posted

Piszę sobie tak do siebie chyba ostatnio-dobre i to ;) . Trzymaj się Amiczku -jakoś uzbieramy chyba na te koszty .:razz: A Cioteczka Majowa napisala pw,iż wplaci coś na konto Ami po powrocie do kraju.

Posted

Ja też zajrzę i niedzielnie do slicznego,roztropnego Ami :) . Nadal prosimy o pomoc w uzbieraniu na transport i kastrację Ami !!!!
Trasa z Pszczyny do Inowrocławia jest daleka i koszty są duże .
BARDZO PROSIMY - Pomóżcie nam kochani !!! :loveu::loveu::loveu: Każda kwota jest ważna i liczy sie !!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Do piątku miałam te wpłaty:
30.08: 100.krooppka
31.08: 10.Pola53
01.09: 10.Figanna
01.09: 50. Jan T.

Jeśli wpłacałyście w czwartek lub piątek, to jutro na 100% powinno coś nowego na koncie być.
Zawsze mam na drugi dzień, lub moje są na drugi dzień, to nie wiem czemu czwartkowa wpłata olgi7 nie doszła w piątek.
Jutro po południu lub wieczorem oczywiście napiszę co przyszło.
Co z domkeim, czy będzie czekał na Amiego?

Posted

Nadal mamy za malo pieniędzy na transport lączony Ami -a co dopiero na osobny przewoz Amika ....Niedobrze ....:shake::shake::shake: Potrzeba chyba min.300-400zl na osobny przewoz Ami ?? A ina lączony -z innym zwierzakiem -też chyba minimum 200-250 zl ?? Z Pszczyny jest ok.420 km do Inowroclawia ...Mamy nadzieję ,że dom jest cierpliwy i na 100% czeka na Ami -tym bardziej ,że ci panstwo mają chyba teraz na glowie wazniejszą sprawę -przeprowadzkę -to może im też na rękę ,że Ami będzie pozniej ??? OBY !!!

Może ja wplacilam w piątek a dopisalam do postu z czwartku-z 1.09.-nie pamiętam teraz dokladnie,musialabym spr.w przelewach. Ale dziś już na pewno powinna wplata dotrzeć -nawet z piątku.

Posted

Nadal mamy za malo pieniędzy na transport lączony Ami -a co dopiero na osobny przewoz Amika ....Niedobrze ....:shake::shake::shake: Potrzeba chyba min.300-400zl na osobny przewoz Ami ?? A ina lączony -z innym zwierzakiem -też chyba minimum 200-250 zl ?? Z Pszczyny jest ok.420 km do Inowroclawia ...Mamy nadzieję ,że dom jest cierpliwy i na 100% czeka na Ami -tym bardziej ,że ci panstwo mają chyba teraz na glowie wazniejszą sprawę -przeprowadzkę -to może im też na rękę ,że Ami będzie pozniej ??? OBY !!!

Klauduś - już dawno chyba powinien być zmieniony tytuł wątku Ami !!! Sytucja Ami jest inna niż podane jest to w tytule-potrzeba pilnie dalszych wplat na pokrycie kosztów kastracji no i przede wszystkim : NA TRANSPORT !!!! Trzeba to koniecznie umieścić w tytule ,to może jeszcze ktoś wypatrzy prędzej i dorzuci na ten transport ,ile może ....
Wymyslisz pewnie cos na prędko . [SIZE=3]Może np.: "Pilne- Brakuje na transport Ami- /PSZCZYNA-INOWROCLAW/ pomóż nam oplacić transport !!!"
albo : Tylko dalsze wpłaty na transport Ami uratują go -prosimy dołóż się by Ami mial dom !!!

niech bedzie ta trasa w tytule-może ktoś w tym kierunku zabierze Ami .akurat ...?? nieraz ludzie patrzą po tytule wątku i czasem nie wchodzą ,jesli nie wpadnie im watek w oko
......

Posted

Koszty transportu mozna by obnizyc, tradycyjnie proszac Figu o przewoz Slask - Warszawa. Z Warszawy juz duzo blizej.
Czy juz wiadomo, jak psiak sie zachowuje? Lagodny czy niezbyt? Zastanawiam sie, czy pociag wchodzi w gre. :)

Posted

ludka napisał(a):
Koszty transportu mozna by obnizyc, tradycyjnie proszac Figu o przewoz Slask - Warszawa. Z Warszawy juz duzo blizej.
Czy juz wiadomo, jak psiak sie zachowuje? Lagodny czy niezbyt? Zastanawiam sie, czy pociag wchodzi w gre. :)

ale na slask z Żywca tez trzeba Go przewiezc a to ok 100 km

dostałam 30 zł od Agi Co. dla Amisia

Posted

Zywiec - Inowroclaw 470 km, transport samochodem pewnie ponad 500 zl. Psiak ciagle jest w schronisku? Wiadomo, jak by sie zachowywal w drodze?

Posted

ludka napisał(a):

Klauduś i Budrysek wiedzą najwiecej o Ami i pewnie napiszą,że jest łagodnym ,spokojnym psem -na takiego pzrynajmniej Ami wygląda na fot. Myslę,że w pociagu nie byloby z nim problemu także ,ale trzeba liczyć się z tym ,że teraz kolej dziala bardzo różnie i podróż może być dluższa niż to widać na rozkladzie PKP.
Jednak jesli by Amik mial stracić tę wspanialą szansę na dom -to lepiej dowiezc go pociagiem niż wcale i mialby trafic do Myslowic i zakonczyc prędko życie.
Klaudus i Budrysek będą decydowac -ale b.dużo zależy od funduszy -wiadomo. Gdyby przewoz Ami przez Figu na trasie Sląsk -W-wa dalo się polączyć z przewozem innego psa czy kota -koszty bylyby duzo niższe .

Posted

Dzwoniłam do Sleya - w najbliższym czasie nie może sobie pozwolić na tak długie podróże - ewentualnie ten week - ale to też nic pewnego.
Do W-wy Figu jedzie w niedzielę najprawdopodobniej - jednak jak później z W-wy do inowrocławia?