Olga7 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Na początek kastracja ,to już zadba Budrysek . I liczymy chyba ,że uda się transport lączony jednak zalatwić ? To dość daleka trasa- koszt duzy a kasy jest niedużo .. Pw z nr konta Awit do osob deklarujacych wplaty -wyslane !! Quote
Awit Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Cioteczki otrzymałam wpłatę dla Amiego od M.B. 100zł. Nie ma nicka w tytule, ujawnij się wpłacająca cioteczko:-) Quote
krooppka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 To pewnie moje "Dla Ami" -tytuł przelewu. M.B incjały:) życzę słodzinie jak najlepiej Quote
krooppka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 nawet poprosiłam o potwierdzenie jak dotrą, ale było to faktycznie niemożliwe bo nie podałm nicka w przelewie:) Quote
Awit Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Czyli MB to krooppka:-), więc potwierdzam, że dziś dotarło 100zł. Quote
BUDRYSEK Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='Awit']Czyli MB to krooppka:-), więc potwierdzam, że dziś dotarło 100zł. bardzo dziekuję za pełnienie funkcji skarbnika :) i za wpłaty :) Quote
Olga7 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ja przekazuję pw o wplatach wyslanych do Awit-to może proszę kierujcie swoje pw cioteczki bezposrednio do Awit i ona będzie potwierdzać -tak będzie wygodniej i prędzej ? Ja i tak nie wpiszę tego w pierwszym poscie -to tylko Kaludus moze wpisac ,chyba,że teraz Awit ? Dobrze by bylo te deklaracje i wplaty wpisywac w pierwszym poscie -moze Budrysek to zrobi? Choc to wplaty jednorazowe tylko -to fakt .Ja mogę dopisac tylko w swoim wykazie deklaracji w poscie ,ze wplata dotarla ,gdy Awit potwierdzi mi-ja tylko pomagam . A wlasciwei to juz Budrysek to pewnie zrobi w swoim poscie :) -wykazie wplat . dziękujemy Krooppce za wplatę :):loveu: Quote
Olga7 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [quote name='[B']Awit; 29-08-2011 21:16 17537456]Olga dałam Ci pw z kontem, powysyłaj ciotkom, dobrze? Trza uzbierać jak najszybciej i niech jedzie. Ale najpierw kastracja, tak? Ale ja zaraz tego samego dnia rozeslalam to pw z kontem twoim Awit i napisalam o tym zaraz na pw :) !!! I przypominalam o wpisaniu od kogo-nicka i na Ami. No i kastracja przed wyjazdem -jak zawsze -ale to juz Budrysek tego pilnuje . Chyba wtatarze zapomnialam wyslac -nie jestem pewna ,ale zaraz wysle a ja dzis wysle tez.:) Quote
Awit Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Oj, ale żeś mnie zacytowała po tyyylu dniach...Czemu?:-) Ja tak oficjalnie napisałam, tzn miałam na myśli upoważnienie Ciebie do wysyłania moich danych do ciotek. I Marpol odpisałam jak tylko weszłam na dogo, w dzień raczej nie wchodzę. Olga miałaś zapchane pw, i nie mogłam Ci nic wysłać a chciałam:-) Dziś przyszła wpłata 10zł od pola53. Dziękujemy!! Krooppka Tobie nie podziękowałam wczoraj, więc dziś dziekuję! Quote
Olga7 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Czas prędko mija i martwię się ,że zanim przygotujemy Ami do nowego domu to będzie juz za pozno ...a druga szansa może prędko się nie nadażyć ...:razz: Oby starczylo na kastrację i transport Amika ... Ja wplacilam dzis rano na Ami kwotę 15 zl -przelew z mBanku ,moze dotrze dzis jeszcze../A cytat posta Awit usunęlam już ./ Zagladam jeszcze teraz do Amika i jakoś cisza dziś u naszego przystojniaka ....??? Mizianka dla Amiczka !!! Quote
Olga7 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Piszę sobie tak do siebie chyba ostatnio-dobre i to ;) . Trzymaj się Amiczku -jakoś uzbieramy chyba na te koszty .:razz: A Cioteczka Majowa napisala pw,iż wplaci coś na konto Ami po powrocie do kraju. Quote
Olga7 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ja też zajrzę i niedzielnie do slicznego,roztropnego Ami :) . Nadal prosimy o pomoc w uzbieraniu na transport i kastrację Ami !!!! Trasa z Pszczyny do Inowrocławia jest daleka i koszty są duże . BARDZO PROSIMY - Pomóżcie nam kochani !!! :loveu::loveu::loveu: Każda kwota jest ważna i liczy sie !!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
wtatara Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 strasznie to powoli idzie, jeszcze pani sie rozmysli. Ja wpłaciłam 50 zł- doszło? Nie chce sie wtrącać ale czy wiecie ile musi byc na transport a ile na kastrację Quote
BUDRYSEK Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 mysle, ze kastracje uda sie zalatwic za 100 zl w Zywcu a transport to w zaleznosci skad bedzie jechal kierowca? Quote
Awit Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Do piątku miałam te wpłaty: 30.08: 100.krooppka 31.08: 10.Pola53 01.09: 10.Figanna 01.09: 50. Jan T. Jeśli wpłacałyście w czwartek lub piątek, to jutro na 100% powinno coś nowego na koncie być. Zawsze mam na drugi dzień, lub moje są na drugi dzień, to nie wiem czemu czwartkowa wpłata olgi7 nie doszła w piątek. Jutro po południu lub wieczorem oczywiście napiszę co przyszło. Co z domkeim, czy będzie czekał na Amiego? Quote
Olga7 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Nadal mamy za malo pieniędzy na transport lączony Ami -a co dopiero na osobny przewoz Amika ....Niedobrze ....:shake::shake::shake: Potrzeba chyba min.300-400zl na osobny przewoz Ami ?? A ina lączony -z innym zwierzakiem -też chyba minimum 200-250 zl ?? Z Pszczyny jest ok.420 km do Inowroclawia ...Mamy nadzieję ,że dom jest cierpliwy i na 100% czeka na Ami -tym bardziej ,że ci panstwo mają chyba teraz na glowie wazniejszą sprawę -przeprowadzkę -to może im też na rękę ,że Ami będzie pozniej ??? OBY !!! Może ja wplacilam w piątek a dopisalam do postu z czwartku-z 1.09.-nie pamiętam teraz dokladnie,musialabym spr.w przelewach. Ale dziś już na pewno powinna wplata dotrzeć -nawet z piątku. Quote
PaskudnaZłośnica Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Trzymam kciuki ,żeby szybko chłopak pojechal. Quote
Olga7 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Nadal mamy za malo pieniędzy na transport lączony Ami -a co dopiero na osobny przewoz Amika ....Niedobrze ....:shake::shake::shake: Potrzeba chyba min.300-400zl na osobny przewoz Ami ?? A ina lączony -z innym zwierzakiem -też chyba minimum 200-250 zl ?? Z Pszczyny jest ok.420 km do Inowroclawia ...Mamy nadzieję ,że dom jest cierpliwy i na 100% czeka na Ami -tym bardziej ,że ci panstwo mają chyba teraz na glowie wazniejszą sprawę -przeprowadzkę -to może im też na rękę ,że Ami będzie pozniej ??? OBY !!! Klauduś - już dawno chyba powinien być zmieniony tytuł wątku Ami !!! Sytucja Ami jest inna niż podane jest to w tytule-potrzeba pilnie dalszych wplat na pokrycie kosztów kastracji no i przede wszystkim : NA TRANSPORT !!!! Trzeba to koniecznie umieścić w tytule ,to może jeszcze ktoś wypatrzy prędzej i dorzuci na ten transport ,ile może .... Wymyslisz pewnie cos na prędko . [SIZE=3]Może np.: "Pilne- Brakuje na transport Ami- /PSZCZYNA-INOWROCLAW/ pomóż nam oplacić transport !!!" albo : Tylko dalsze wpłaty na transport Ami uratują go -prosimy dołóż się by Ami mial dom !!! niech bedzie ta trasa w tytule-może ktoś w tym kierunku zabierze Ami .akurat ...?? nieraz ludzie patrzą po tytule wątku i czasem nie wchodzą ,jesli nie wpadnie im watek w oko ...... Quote
ludka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Koszty transportu mozna by obnizyc, tradycyjnie proszac Figu o przewoz Slask - Warszawa. Z Warszawy juz duzo blizej. Czy juz wiadomo, jak psiak sie zachowuje? Lagodny czy niezbyt? Zastanawiam sie, czy pociag wchodzi w gre. :) Quote
BUDRYSEK Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ludka napisał(a):Koszty transportu mozna by obnizyc, tradycyjnie proszac Figu o przewoz Slask - Warszawa. Z Warszawy juz duzo blizej. Czy juz wiadomo, jak psiak sie zachowuje? Lagodny czy niezbyt? Zastanawiam sie, czy pociag wchodzi w gre. :) ale na slask z Żywca tez trzeba Go przewiezc a to ok 100 km dostałam 30 zł od Agi Co. dla Amisia Quote
ludka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Zywiec - Inowroclaw 470 km, transport samochodem pewnie ponad 500 zl. Psiak ciagle jest w schronisku? Wiadomo, jak by sie zachowywal w drodze? Quote
Olga7 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 ludka napisał(a):Koszty transportu mozna by obnizyc, tradycyjnie proszac Figu o przewoz Slask - Warszawa. Z Warszawy juz duzo blizej. Czy juz wiadomo, jak psiak sie zachowuje? Lagodny czy niezbyt? Zastanawiam sie, czy pociag wchodzi w gre. :) Klauduś i Budrysek wiedzą najwiecej o Ami i pewnie napiszą,że jest łagodnym ,spokojnym psem -na takiego pzrynajmniej Ami wygląda na fot. Myslę,że w pociagu nie byloby z nim problemu także ,ale trzeba liczyć się z tym ,że teraz kolej dziala bardzo różnie i podróż może być dluższa niż to widać na rozkladzie PKP. Jednak jesli by Amik mial stracić tę wspanialą szansę na dom -to lepiej dowiezc go pociagiem niż wcale i mialby trafic do Myslowic i zakonczyc prędko życie. Klaudus i Budrysek będą decydowac -ale b.dużo zależy od funduszy -wiadomo. Gdyby przewoz Ami przez Figu na trasie Sląsk -W-wa dalo się polączyć z przewozem innego psa czy kota -koszty bylyby duzo niższe . Quote
Klaudus__ Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Dzwoniłam do Sleya - w najbliższym czasie nie może sobie pozwolić na tak długie podróże - ewentualnie ten week - ale to też nic pewnego. Do W-wy Figu jedzie w niedzielę najprawdopodobniej - jednak jak później z W-wy do inowrocławia? Quote
Recommended Posts