Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A w której dzielnicy Inowrocławia ta osoba mieszka? Pakuję się do jutrzejszego wyjazdu, ale gdyby było blisko to mogłabym tam dziś wieczorem podskoczyć.

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

elinka napisał(a):
A w której dzielnicy Inowrocławia ta osoba mieszka? Pakuję się do jutrzejszego wyjazdu, ale gdyby było blisko to mogłabym tam dziś wieczorem podskoczyć.

Oni mieszkaja pod Inowroclawiem w Kruszwicy chyba...na jesien przeprowadzaja sie do Inowroclawia

Posted

Trzeba przyznać,że nowy dom dla Ami zapowiada się bardzo dobrze i milo chyba. Fajna .sliczna sunia i piekny kot -to b.dobre towarzystwo dla Amika. No i przede wszystkim zapewne mili i b.dobrzy nowi wlaściciele -gospodarze domu.:loveu::loveu::loveu:

Posted

tak jak pisalam wczesniej rozmawailam z dziewczynami z Kociej Doliny ktore przeprowadzaly adopcje kota, twierdza ze dom jest ok

Pani na transport da 50 zl, reszte trzeba uzbierac
kastracje zalatwilabym u siebie wiec koszt bylby ok 100 zl
potem moglby zostac kilka dni u mnie wiec transport bylby z Zywca
z Zywca to ok 450 km...cholernie daleko ale jak to Jego jedyna szansa na dom?
w punkcie znowu pelno psow, moze byc wywoz w kazdej chwili...

Posted

No cóż,pani mogłaby wysupłać trochę więcej na transport,utrzymanie psa też będzie kosztować,mam nadzieję że będzie miał to co trzeba.A z drugiej strony nie wiadomo,czy szybko trafi się kolejna szansa dla Amiego.

Posted

azalia napisał(a):
No cóż,pani mogłaby wysupłać trochę więcej na transport,utrzymanie psa też będzie kosztować,mam nadzieję że będzie miał to co trzeba.A z drugiej strony nie wiadomo,czy szybko trafi się kolejna szansa dla Amiego.

obecnie sa w tarkcie preprowadzki wiec pewnie kazdy grosz teraz na wage zlota

Posted

[quote name='BUDRYSEK']tak jak pisalam wczesniej rozmawailam z dziewczynami z Kociej Doliny ktore przeprowadzaly adopcje kota, twierdza ze dom jest ok

Pani na transport da 50 zl, reszte trzeba uzbierac
kastracje zalatwilabym u siebie wiec koszt bylby ok 100 zl
potem moglby zostac kilka dni u mnie wiec transport bylby z Zywca
z Zywca to ok 450 km...cholernie daleko ale jak to Jego jedyna szansa na dom?
w punkcie znowu pelno psow, moze byc wywoz w kazdej chwili...
Trzeba oczywiscie pilnie szukać transportu łączonego w tym kierunku ,by koszty byly jak najniższe .Pewnie juz zrobilyscie cioteczki cos w tym kierunku ? Na Miau także ,bo i tam wożą koty przecież . No i na watku trasnsportowym jest już umieszczona informacja .że szukamy transportu lączonego w kierunku Inowroclawia ?? Ten m-c i następny więcej ludzi jezdzi ,wiadomo -wakacje,urlopy -to i szansa na zabranie psa taniej jest większa ...

Posted

[quote name='Figanna']podnoszę ! i prosimy o dokładanie się! ja dorzucę do transportu skromne 10 zł..

bardzo dziękuje :)

mam juz:

Figanna - 10 zł
Pani z Inowrocł - 50 zl
BUDRYSEK - 10 zl

Posted

Mamy nadzieję ,że wszystkie osoby deklarujące pomoc w oplaceniu Dt dla Ami zechcą teraz pomóc oplacić kastrację i transport Ami ? Bardzo prosimy o kolejne potwierdzenia .
Dziekujemy serdecznie oczywiscie wszystkim cioteczkom, ktore juz potwierdzają ,iż zgadzają się na przeniesienie-wykorzystanie swoich deklarowanych kwot na te cele :loveu: . Ja dolożę 10 zl . Tylko kto w koncu zbiera finanse dla Ami ??
Chyba Awit deklarowala się wcześniej,że awaryjnie może być skarbnikiem Ami ??
Przypomnę może :

Deklaracje i kwoty jednoraz. - NA TRANSPORT I KASTRACJE AMI :
Wtatara - 50 zl -na transp. i kastr. - ma wplacić -
Figanna - 10 zl- na transp. i kastr. - ma wplacic -
Agnieszka Co. -30 zl- wplaci Budrysek osobiscie
Marpol - jakaś kwota - ma wplacić -
majowa - 10 zl/jednoraz./ ???
Olga7 - 10 zł- na transp. i kastr. -2.09.br. -wykonano przelew 2.09 -kwota 15 zl
krooppka - 100 zl /jednoraz./- wplata otrzymana- dziękujemy
pola53 - 10 zl /- wplata otrzymana -dziękujemy
BUDRYSEK - 10 zl
Pani z Inowroclawia - 50 zl

Posted

oo dzieki olga7 zupelnie o tym zapomnialam :)

wiec mamy tak:
Wtatara - 50 zl -na transp. i kastr. - ma wplacić -
Figanna - 10 zl- na transp. i kastr. - ma wplacic -
Agnieszka Co. -10zl/jednoraz./ ???
Marpol - jakaś kwota - ma wplacić -
majowa - 10 zl/jednoraz./ ???
Olga7 - 10 zł- na transp. i kastr. - ma wplacic-
krooppka - 100 zl /jednoraz./???
pola53 - kwota jednoraz./ ???
BUDRYSEK - 10 ZL
Pani z Inowrocł. - 50 zł

czy moze ktos zostac tymczasowym skarbnikiem?

Posted

Robilam korektę tego posta z wplatami -ale chyba nie dalm :Zapisz i zostalo tak jak bylo wczesniej .A ma być inaczej jednak - zaraz poprawię ..Moze poraw Budrysku teraz?? No i komu mamy wplacać pieniądze ??? Czy jest ustalone z Akrum i znane konto w koncu ?? Bo czas ucieka i fundusze potrzebne ...........Moze napisać do Awit zaraz ?? albo zadzwonic ? A moze Azalia zajmie się tym ?? jak nie ma Akrum teraz ??? Albo Elinka z Inowroclawia ?? Bo w koncu dom psu ucieknie o zostanie na lodzie Ami .........:shake::shake::shake:
napisalam do Awit pw ..chyba ona obiecala awaryjnie zbierac fund.Ami ?

Posted

Dostałam pw, dobrze, jeśli nie ma tamtych ciotek, mogę dać konto.
Tylko oczywiście na pw.
Napiszcie czy mam wysłać wszystkim niebieskim czy komuś i ktoś roześle?
Tylko jak pójdę stąd, to mogę wejść dopiero jutro wieczorem, więc jakby coś to dzwońcie.

Posted

Czas ucieka a my nadal nie mamy chyba nic na koncie Ami ,a i samego skarbnika tez nie bylo ,więc może rozeslij proszę cioteczko -albo dja komus na pw to konto -to rozeslemy -jak wolisz ? By tylko dom nie rozmyslil się i Ami nie zostal na lodzie !! Bo chyba zgadzalas sie wczesniej na bycie skarbnikiem Ami ?