Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 715
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='BUDRYSEK']dostalam ostrzezenie od Pianki, ze wrzucilam na swoje i zaprzyjaznione watki info o Psiakach, ktorym zostalo malo juz czasu, osrzezenie ze"spamuje"...szkoda ze ludzie nie widza tragedii tych psow....tylko zajmuja sie glupotami...przykre to...:(
Jakie to spamowanie,jesli trzeba szukać pilnie ratunku dla tych psów ?? To chyba po to jest to forum ,by ratować zwierzęta ?? Za spamowanie to trzeba by raczej uznać te reklamy ,ktore zabierają tyle miejsca i szarpią nam nerwy !! To jak mamy szukać pomocy wobec tego,jesli nie pisząc także na innych wątkach ,gdzie wiecej ludzi może czytać takie prośby o pomoc zwierzętom ?? Liczymy na pomoc Pianki w szukaniu ratunku dla psow z Pszczyny i wcale nie uznamy za spam ,jesli zechce choć na kilka wątków wrzucić alarmujące posty z wątków Klaudii i Budrysek .

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]
[SIZE=5]Ami - sliczny ,mądry pies . Bardzo pilnie potrzebny nowy domek !!!
Albo Dom Tymczasowy /bezplatny lub platny ,za karmę takze/ -niedrogi ,może być domowy także !!!

Deklaracje i kwoty jednoraz. DT/Hotelik Amika :
Wtatara - 150 zł- jednoraz./z wątku Vanilka/
Figanna - 10 zl/m-c
Agnieszka Co. -10zl/jednoraz./+20 zl /jednoraz.-od Bafiego/
Marpol - jakaś kwota
majowa - 10 zl/jednorazowo/
Olga7 - 10 zł/m-c
krooppka - 100 zl /jednoraz./

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Olga - o mojej skromnej 10 zapomniałaś.

Zaraz poprawię-a przegladalam wątek ze 2 razy i ciagle wydawalo mi się ,że bylo chyba więcej deklaracji ,choć o jedną ..Przepraszam Agnieszko.I to nie jest skromna kwota wcale.Każda zl jest ważna.

Posted

[quote name='majowa']moja dycha tez do roliczenie, jednorazowo póki co
jak ktos ma konto dla Amika to podeslijcie,
Dziękujemy pieknie wszystkim cioteczkom za oferowane kwoty na DT Amika . Dopisalam już kwotę cioteczki majowej .Prosimy bardzo rozsylać wątek Ami ,by zdążyć uzbierać na DT czy hotelik dla niego . !!!! Brakuje jeszcze ok.50 zl/m-c na najbliższy m-c .A kwota od wtatary jest jednorazowa -z tego co zostalo od VanilkaCzyli na następny m-c musimy miec deklaracje na 250 zl uzbierane a będzie wtedy b.malo -niestety już ...
Chyba,że uda się znalezc w expresowym tempie DS- dom stały albo Bezpl.DT lub jeszcze tańszy niż hotelik -Dom Tymczas.???

Posted

[quote name='Klaudus__']Wczoraj dzwoniła do mnie Pani w sprawie adopcji Amiego - chciała Go na łańcuch - pogoniłam zaraz :-x
Gdzie taki chłopaczek na łańcuch! :x

Taki pies ,jak Ami tym bardziej nie może życ na łancuchu . Tak jak i wszystkie inne psy !!

Posted

[quote name='Awit']On siedzi sobie bidulek i nie wie, że tyle ludzi o nim myśli...

Cioteczki kochane ,rozsylajcie prosimy wątek Ami ,by zebrać potrzebne deklaracje ,inaczej nie uzbieramy pelnej kwoty na DT !!!!!
Prosimy o każdą kwotę !!! Musimy uratować Amika !!
Niestety, samym myśleniem nie uratujemy Ami od Myslowic i nie oplacimy DT ..........:shake::shake:. A tu nie widać na wątku żadnych nowych ciotek ....:-(