luciolla Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dwonek do drzwi... mąż poszedł otworzyć i przynosi mi przestraszoną, małą kulkę, trzęsącą się bardzo... Okazało się że znajoma mojej szwagierki znalazła psiaka przy bardzo ruchliwej ulicy w naszej miejscowości i pomyślała że podrzuci go do mnie. W sumie cieszę się że jest u mnie i już nic złego go nie spotka. Jest młodziutkim facetem, bardzo przerażonym, siedzi cały czas w jednym miejscu, zwinięty w kulkę. Ma strasznie dużo pcheł. Jutro wybieramy się do weterynarza. Quote
Bella11 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Bardzo przestraszone psie dziecko dobrze że już jest bezpieczne Quote
pixie Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 a ja powiem tak... Luciolla od chwili labka z Bemowa widac pisany ci jest biszkopcik smietankowy z chabrowymi oczkami miales szczescie chlopczyku, jeszcze o tym nie wiesz, ale juz jutro bedziesz lepiej sie czul czy tam, gdzie byl maluszek nie bylo innych bid...wyrzucony z samochodu?... p.s. nawet podobny do tego z avatarku! tylko tamten czekolada deserowa a ten czekolada biala Quote
dusje Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Boziuniu, jaka bida!!! ale jaki cudaczek sliczny. No,ze ludzie sumienia nie maja, takiego malucha na smierc skazali. Dobrze ze KTOS podal mu przyjazna lape. Quote
luciolla Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 pixie napisał(a):a ja powiem tak... Luciolla od chwili labka z Bemowa widac pisany ci jest biszkopcik smietankowy z chabrowymi oczkami czy tam, gdzie byl maluszek nie bylo innych bid...wyrzucony z samochodu?... p.s. nawet podobny do tego z avatarku! tylko tamten czekolada deserowa a ten czekolada biala ta dziewczyna która go znalazła pytała ludzi czy nikomu nie zginął taki psiak, nikt się nie przyznał...:shake: podobno nie było tam innych, ale jeszcze dziś tam podjadę i popatrzę, szczerze mówiąc myślę że ktoś się go poprostu pozbył, wyrzucił z samochodu :angryy: właśnie jedziemy do weta, jak wrócimy zdam relację. Quote
luciolla Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Witam Państwa, właśnie zażyłem kąpieli w szamponie przeciwpchelnym i dostałem tabletkę na odrobaczenie. Jestem troszkę mniej przestraszony, ale nadal smutny... Quote
pixie Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 zawita jeszcze na tym pysiu usmiech od ucha do ucha, a uszy piekne, klapciaste zobaczycie Quote
gdgt Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='luciolla'] to chyba jakaś foczka? ;) Quote
luciolla Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Nikt do nas nie zagląda :placz: A my chcieliśmy się troszkę pochwalić, Frodo (bo tak ma na imię ta foczka ;) ) wyszedł już spod szafki w kuchni, cały czas chce być przy nas, jest poprostu niesamowity, sika tylko w wyznaczone miejsce, jak chce kupę piszczy i wynosimy go na dwór... Jest bardzo spokojny, grzeczny, trochę podgryza nas za koski, uwielbia gryźć moje kapcie, duużo je. Zaczął się wreszcie zachowywać normalnie, jak mały szczeniaczek. Myślę, że powoli mogę zacząć szukać mu domku. Quote
jotpeg Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 zagląda, zagląda, tylko nic mądrego poradzic nie umie :shake: a foczka FRODO piękności :loveu: :loveu: :loveu: wyrosnie na duzego/sredniego piesa?? Quote
beka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ja też od razu miałam skojarzenie z foczką. Frodziku jesteś śliczny. Robimy casting na super domek. Prosze do kolejki. Quote
gdgt Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 kurcze, taki śliczny psiak to szybko znajdzie domek! a podgryzanie za kostki to typowe dla szczeniąt, które nie miały nigdy zabawek/ z którymi nikt się nigdy nie bawił... Jak chcecie bym puściła darmowe ogłoszenie do żółtych stron GW to dajcie mi szybko znać (łącznie z telefonem kontaktowym). Quote
morisowa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 dać allegro? tylko tel. kontaktowy proszę i jakiej wielkości on będzie? Quote
luciolla Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Allegro sama zrobię zaraz, dzieki morisowa. A jesli chodzi o GW to poproszę, kontakt do mnie: wawrzeniecka@gmial.com tel. 0509 119 994 Quote
gdgt Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ok, to wysłałam już. Jakby ktoś dzwonił w sprawie ślicznego puchatego szczeniaczka to chodzi o Frodo! Quote
pixie Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 czy to nie rodzenstwo frodo a tu reszta co wy na to? Quote
luciolla Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 No to dorzucę kilka fotek naszej foczki... Quote
luciolla Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 jotpeg napisał(a): wyrosnie na duzego/sredniego piesa?? raczej małego/średniego. Quote
pixie Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 juz znalazlas jak widzialam z zelechowa, czyli jednak nie twoj rejon...hmmm a takie podobne a zdjecie z Prosiaczkiem cudne! wiec przeklejam Quote
luciolla Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Nie zapominajcie o mnie. Wasz Frodo. Quote
Recommended Posts