Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anja2201']Magda pojedzie , ale jest to dość daleko i trzeba jej zwrócić koszty (myślę że w granicach 50-100 zł ) Czy jesteś w stanie pokryć koszty dojazdu na wizytę ?

Dzwoniłam dziś , ale chyba miałaś telefon wyłączony :)[/QUOTE]
No w tej chwili nie bardzo :( :( :(
Dopiero tak po 25tym była bym w stanie...
Może da się to jakoś zorganizowac...? Jakoś do zwrotu czy coś??? Kurde... cały czas staram się byc dobrej myśli :)

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kicajka10']No w tej chwili nie bardzo :( :( :(
Dopiero tak po 25tym była bym w stanie...
Może da się to jakoś zorganizowac...? Jakoś do zwrotu czy coś??? Kurde... cały czas staram się byc dobrej myśli :)[/QUOTE]

Kicajko przepraszam , ale czy ty sobie zdajesz sprawę ile kosztuje utrzymanie psa ? 100 zł miesięcznie to takie minimum za karmę , szczepienia 60 zł , odrobaczanie 20 zł , sterylizacja 200 zł , nie daj boże leczenie czasem i 500 zł jeśli coś powarznieszego . Karolcię należało by obcinać , nie wiem jakie są ceny u was , u nas to 30-50 zł

Posted

[quote name='Anja2201']Kicajko przepraszam , ale czy ty sobie zdajesz sprawę ile kosztuje utrzymanie psa ? 100 zł miesięcznie to takie minimum za karmę , szczepienia 60 zł , odrobaczanie 20 zł , sterylizacja 200 zł , nie daj boże leczenie czasem i 500 zł jeśli coś powarznieszego . Karolcię należało by obcinać , nie wiem jakie są ceny u was , u nas to 30-50 zł[/QUOTE]
Zdaję sobie sprawę bo przez 15 lat miałam psinę.... Chodzi tylko o to że ten miesiąc taki kruchy bo "za chwilę" szkoła... i wydatki... :(

Posted

[quote name='Anja2201']Karolcię należało by obcinać [/QUOTE]
Jezeli to faktycznie Cairn, to nie obcinać a trymować, a to już droższa impreza...
Pielęgnacja podobna do westa,tylko fryz bardziej nieuporządkowany i nie tak często...

Posted

[quote name='izatemka']Jezeli to faktycznie Cairn, to nie obcinać a trymować, a to już droższa impreza...
Pielęgnacja podobna do westa,tylko fryz bardziej nieuporządkowany i nie tak często...[/QUOTE]
Czytałam o tym wszystkim...

Posted

[quote name='izatemka']Jezeli to faktycznie Cairn, to nie obcinać a trymować, a to już droższa impreza...
Pielęgnacja podobna do westa,tylko fryz bardziej nieuporządkowany i nie tak często...[/QUOTE]

Dzwonię do ciebie , odbierz :)

Kicajka ale my nie jesteśmy w stanie opłacić wszystkiego , jeśli opłacę wizytę to któryś z moich podopiecznych nie dostanie lepszej karmy , niestety , a nie możemy trzymać Karolci do momentu jak ty będziesz miała kasę . Przykro mi , ale tak to wygląda .

Posted

a we wrzesniu jade na miedzynarodowy festiwal sztuki na który jestem zaproszona-i przejezdzałabym koło
warszawy...mogłabym ja nawet odebrac...no nic jeśli nie daj boze nie wyjdzie to poprosze o wiadomosc -festiwal jest 9-11 więc 11 wracałabym przez Warszawę do Poznania-pozdrawiam:)

Posted

wszystkie linki przekaze Mamie - bo ona w koncu decyduje ja juz mam swojego Homerka(zapraszam do jego galerii jest w profilu)ktory nie znosi konkurencji...niestety...dzieki za wiadomosci-pozdrawiam