Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kicajka10 napisał(a):
Stwierdziliśmy że teraz nie damy rady sami z takim wydatkiem :( Jeszcze gdyby nie to że teraz taki czas niedługo przed szkołą to może by coś z tego wyszło. Jednak nadal będę próbowac w każdy możliwy sposób i nie spocznę no chyba że gdzie indziej znajdzie się jej dom nad czym ubolewam że nie u mnie :( Póki co... będę kombinowac. Miałam dzwonic dzisiaj ale pomyślałam że taniej będzie napisac tutaj... teraz każdy grosz się liczy :)

Ja myślę ,że wizytę możemy zrobić i jeśli wszystko będzie fajnie to możemy jakąś zbiórkę chociaż na połowę transportu zrobić .

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anja2201 napisał(a):
Ja myślę ,że wizytę możemy zrobić i jeśli wszystko będzie fajnie to możemy jakąś zbiórkę chociaż na połowę transportu zrobić .

:) No to ja zapraszam do siebie jakby co... :) I myślę cały czas nad funduszami a przede mną jeszcze kupno plecaka... :( Myślę że jakoś to będzie...

Posted

Anja2201 napisał(a):

A czy u Was płaci się też za pieska tak jak w niektórych schroniskach????

Posted

kicajka10 napisał(a):
:) No to ja zapraszam do siebie jakby co... :) I myślę cały czas nad funduszami a przede mną jeszcze kupno plecaka... :( Myślę że jakoś to będzie...

No to na kiedy możemy się umówic???

Posted

najpierw musisz nam napisać z jakiego miasta jesteś dokładnie i najlepiej z jakiej dzielnicy i musimy znaleźć jakąś cioteczkę która zgodzi się zrobić wizytę .

Posted

Anja2201 napisał(a):
najpierw musisz nam napisać z jakiego miasta jesteś dokładnie i najlepiej z jakiej dzielnicy i musimy znaleźć jakąś cioteczkę która zgodzi się zrobić wizytę .

Ja jestem z Otmuchowa... miasteczko małe, raczej nie podzielne na dzielnice... :) To jest około 13 km od Nysy...

Posted

[quote name='kicajka10']To ja będę czekac na info...[/QUOTE]

potrzebuję (pilnie ) twojego adresu i nr telefonu bo nie wiem gdzie zapisałam , mam kogoś kto zrobi wizytę i być może darmowy transport będzie :)Wtedy zostają tylko koszty sterylki ale to już nowa pańcia :)

Posted

[quote name='Anja2201']potrzebuję (pilnie ) twojego adresu i nr telefonu bo nie wiem gdzie zapisałam , mam kogoś kto zrobi wizytę i być może darmowy transport będzie :)Wtedy zostają tylko koszty sterylki ale to już nowa pańcia :)[/QUOTE]
Napisałam sms na telefon bo się coś zalogowac nie mogłam... :( Chyba doszedł.......... To mój numer: 665-825-624

Posted

Dziewczyny, zgłosiła się do mnie bardzo miła Pani, chętna na adopcję niuni, ma doświadczenie z psami, ma już rasowego (chodzi na wystawy) dobermana, jest świadoma konieczności sterylizacji, dom z ogrodem, szuka mniejszego pieska, takiego "kumpla",zaproponowałam,niunie, wysłałam Pani na maila link do wątku.
Pani jest w stanie pokryć koszt transportu.
Mieszka w Gliwicach (Knurowie),więc wizyte mogę zrobić sama z dnia na dzień,jakby co.

Posted

Anja2201, widze, że jesteś online...
Napisz, prosze, jak niunia z kotami (Pani ma ich trzy, z czego jeden bardzo wystraszony)
W poniedziałek jadę do Pani na wizytę przedadopcyjna, nawet jak z niunią nie wypali, będzie jak znalazł dla innego kudłacza...
Pani Sabina próbowała się do Ciebie dodzwonić, niestety bezskutecznie...

Posted

Byłam i powiem szczerze: żałuję ogromnie, że Pani Sabina nie chce adoptować labradora, natychmiast oddałabym Jej któregoś z naszych podopiecznych...
A doberman cudny, zero agresji, biedaczek, chciał sie cały czas bawić z Angulą, tyle, że ona jakos nie chciała :evil_lol: i cały czas kłapała na niego zebami, co wywoływało jedynie wyraz zdziwienia na pysku wielkoluda :loveu:

Posted

[quote name='izatemka']Napisałam, co wiem, na temat osoby, u której byłam
kicajka10, była u Ciebie Magda na wizycie?[/QUOTE]
No właśnie u mnie nie było nikogo :( Dlatego piszę że cisza...

Posted

[quote name='kicajka10']No właśnie u mnie nie było nikogo :( Dlatego piszę że cisza...[/QUOTE]

Magda pojedzie , ale jest to dość daleko i trzeba jej zwrócić koszty (myślę że w granicach 50-100 zł ) Czy jesteś w stanie pokryć koszty dojazdu na wizytę ?

Dzwoniłam dziś , ale chyba miałaś telefon wyłączony :)