Tymonka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 kicajka10 napisał(a):Stwierdziliśmy że teraz nie damy rady sami z takim wydatkiem :( Jeszcze gdyby nie to że teraz taki czas niedługo przed szkołą to może by coś z tego wyszło. Jednak nadal będę próbowac w każdy możliwy sposób i nie spocznę no chyba że gdzie indziej znajdzie się jej dom nad czym ubolewam że nie u mnie :( Póki co... będę kombinowac. Miałam dzwonic dzisiaj ale pomyślałam że taniej będzie napisac tutaj... teraz każdy grosz się liczy :) Ja myślę ,że wizytę możemy zrobić i jeśli wszystko będzie fajnie to możemy jakąś zbiórkę chociaż na połowę transportu zrobić . Quote
kicajka10 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Anja2201 napisał(a):Ja myślę ,że wizytę możemy zrobić i jeśli wszystko będzie fajnie to możemy jakąś zbiórkę chociaż na połowę transportu zrobić . :) No to ja zapraszam do siebie jakby co... :) I myślę cały czas nad funduszami a przede mną jeszcze kupno plecaka... :( Myślę że jakoś to będzie... Quote
kicajka10 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Anja2201 napisał(a):Ja myślę ,że wizytę możemy zrobić i jeśli wszystko będzie fajnie to możemy jakąś zbiórkę chociaż na połowę transportu zrobić . A czy u Was płaci się też za pieska tak jak w niektórych schroniskach???? Quote
Tymonka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 kicajka10 napisał(a):A czy u Was płaci się też za pieska tak jak w niektórych schroniskach???? Nie płaci się , ale Karolcia nie jest w schronisku . Quote
kicajka10 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 kicajka10 napisał(a)::) No to ja zapraszam do siebie jakby co... :) I myślę cały czas nad funduszami a przede mną jeszcze kupno plecaka... :( Myślę że jakoś to będzie... No to na kiedy możemy się umówic??? Quote
Tymonka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 najpierw musisz nam napisać z jakiego miasta jesteś dokładnie i najlepiej z jakiej dzielnicy i musimy znaleźć jakąś cioteczkę która zgodzi się zrobić wizytę . Quote
kicajka10 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Anja2201 napisał(a):najpierw musisz nam napisać z jakiego miasta jesteś dokładnie i najlepiej z jakiej dzielnicy i musimy znaleźć jakąś cioteczkę która zgodzi się zrobić wizytę . Ja jestem z Otmuchowa... miasteczko małe, raczej nie podzielne na dzielnice... :) To jest około 13 km od Nysy... Quote
kicajka10 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Anja2201']już kogoś szukam :)[/QUOTE] To ja będę czekac na info... Quote
Tymonka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='kicajka10']To ja będę czekac na info...[/QUOTE] potrzebuję (pilnie ) twojego adresu i nr telefonu bo nie wiem gdzie zapisałam , mam kogoś kto zrobi wizytę i być może darmowy transport będzie :)Wtedy zostają tylko koszty sterylki ale to już nowa pańcia :) Quote
kicajka10 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Anja2201']potrzebuję (pilnie ) twojego adresu i nr telefonu bo nie wiem gdzie zapisałam , mam kogoś kto zrobi wizytę i być może darmowy transport będzie :)Wtedy zostają tylko koszty sterylki ale to już nowa pańcia :)[/QUOTE] Napisałam sms na telefon bo się coś zalogowac nie mogłam... :( Chyba doszedł.......... To mój numer: 665-825-624 Quote
Tymonka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 tak doszedł , już przekazałam osobie która będzie robić wizytę , powinna się jeszcze dzisiaj kontaktować :) Quote
kicajka10 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Anja2201']tak doszedł , już przekazałam osobie która będzie robić wizytę , powinna się jeszcze dzisiaj kontaktować :)[/QUOTE] No to fajnie :) Quote
Nutusia Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 W takim razie kciuku za "całokoształt" trzymam! :) Quote
izatemka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Dziewczyny, zgłosiła się do mnie bardzo miła Pani, chętna na adopcję niuni, ma doświadczenie z psami, ma już rasowego (chodzi na wystawy) dobermana, jest świadoma konieczności sterylizacji, dom z ogrodem, szuka mniejszego pieska, takiego "kumpla",zaproponowałam,niunie, wysłałam Pani na maila link do wątku. Pani jest w stanie pokryć koszt transportu. Mieszka w Gliwicach (Knurowie),więc wizyte mogę zrobić sama z dnia na dzień,jakby co. Quote
izatemka Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Na razie spokojnie,wysłałam link do wątku,ale Pani bardzo miła, może się zakocha... Quote
kicajka10 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Nutusia']W takim razie kciuku za "całokoształt" trzymam! :)[/QUOTE] Ja też mocno trzymam i bardzo chciałabym żeby się udało... Quote
izatemka Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Anja2201, widze, że jesteś online... Napisz, prosze, jak niunia z kotami (Pani ma ich trzy, z czego jeden bardzo wystraszony) W poniedziałek jadę do Pani na wizytę przedadopcyjna, nawet jak z niunią nie wypali, będzie jak znalazł dla innego kudłacza... Pani Sabina próbowała się do Ciebie dodzwonić, niestety bezskutecznie... Quote
izatemka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Byłam i powiem szczerze: żałuję ogromnie, że Pani Sabina nie chce adoptować labradora, natychmiast oddałabym Jej któregoś z naszych podopiecznych... A doberman cudny, zero agresji, biedaczek, chciał sie cały czas bawić z Angulą, tyle, że ona jakos nie chciała :evil_lol: i cały czas kłapała na niego zebami, co wywoływało jedynie wyraz zdziwienia na pysku wielkoluda :loveu: Quote
Nutusia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Czyli już można się cieszyć? Ma księżniczka domek?... Quote
izatemka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Napisałam, co wiem, na temat osoby, u której byłam kicajka10, była u Ciebie Magda na wizycie? Quote
kicajka10 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='izatemka']Napisałam, co wiem, na temat osoby, u której byłam kicajka10, była u Ciebie Magda na wizycie?[/QUOTE] No właśnie u mnie nie było nikogo :( Dlatego piszę że cisza... Quote
Tymonka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='kicajka10']No właśnie u mnie nie było nikogo :( Dlatego piszę że cisza...[/QUOTE] Magda pojedzie , ale jest to dość daleko i trzeba jej zwrócić koszty (myślę że w granicach 50-100 zł ) Czy jesteś w stanie pokryć koszty dojazdu na wizytę ? Dzwoniłam dziś , ale chyba miałaś telefon wyłączony :) Quote
Recommended Posts