Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izatemka napisał(a):
Gadałam z nią, niewykluczone, że sunieczka w DT zostanie :evil_lol:

DT bardzo by chciało zostawić niunię u siebie , ale po 1 - nie będzie mogło więcej być DT , po 2 - ma wyrzuty sumienia , że sucz taka piękna i dla tego się zakochali i domki chętne są , a tyle zwykłych nie adopcyjnych kundelków czeka w schronach .

Izatemka rozmawiałam dzisiaj z panią od Ciebie i się pogubiłam , pani jest z Warszawy i chce przyjechać do Tomaszowa obejrzeć sunię tak ?

Posted

Moment.
Odezwała się do mnie Kinga (Mitheithel) ona jest z Poznania i tą znam,spokojnie może wziąść Karę na DT (była u nas DT dla labków i dla Głosem Zwierząt dla westów i pewnie dla paru innych - rekomendacji więcej nie trzeba pewnie ;-) ) a i pewnie DS by się znalazł u Jej Mamy chyba - ma już adoptowaną westkę Jadzie)
Natomiast na FB odezwała sie osoba, której nie znam i która pisała, że ma domek dla suni i ze próbowała się do Ciebie dodzwonic i Ona ma na imie Edyta.
O niczym więcej nie wiem...
Za Kingę ręczę i paluszki dam sobie poobcinać (pomijając,że mam tylko 185 postów,to co to za rekomendacja:evil_lol: )

Posted

izatemka napisał(a):
Moment.
Odezwała się do mnie Kinga (Mitheithel) ona jest z Poznania i tą znam,spokojnie może wziąść Karę na DT (była u nas DT dla labków i dla Głosem Zwierząt dla westów i pewnie dla paru innych - rekomendacji więcej nie trzeba pewnie ;-) ) a i pewnie DS by się znalazł u Jej Mamy chyba - ma już adoptowaną westkę Jadzie)
Natomiast na FB odezwała sie osoba, której nie znam i która pisała, że ma domek dla suni i ze próbowała się do Ciebie dodzwonic i Ona ma na imie Edyta.
O niczym więcej nie wiem...
Za Kingę ręczę i paluszki dam sobie poobcinać (pomijając,że mam tylko 185 postów,to co to za rekomendacja:evil_lol: )

Kurcze ja już chyba się pogubiłam , zadzwoniła kobitka z Warszawy jak zapytałam czy jest od Ciebie potwierdziła i powiedziała , że z tobą rozmawiała , teraz w końcu nie wiem z kim rozmawiałam , podaj mi proszę telefon do tej Kingi , zadzwonię sama i tak będzie najlepiej , ja wczoraj strasznie zakręcona byłam sunią którą wiozłam .

Posted

Normalnie zakochałam się w tych pięknych,pełnych radości oczętach.... Spac nie będę mogła myśląc że jest tak kochana a taka samotna :( I jeżeli o mnie chodzi to u nas ma dom chocby od zaraz tylko niech ktos mi podpowie co w tym kierunku robic.... Help!!!!!!!

Posted

kicajka10 napisał(a):
Normalnie zakochałam się w tych pięknych,pełnych radości oczętach.... Spac nie będę mogła myśląc że jest tak kochana a taka samotna :( I jeżeli o mnie chodzi to u nas ma dom chocby od zaraz tylko niech ktos mi podpowie co w tym kierunku robic.... Help!!!!!!!

Najlepiej zadzwoń do mnie : 798-211-667 , wytłumaczę wszystko :)

Posted

Poker napisał(a):
Jak się chce, to wszystko można zorganizować ,żeby mieć upatrzonego psa.

No właśnie , rozmawiałam z panią i doszła do wniosku , że ona sama transportu nie opłaci i rezygnuje , więc szukamy dalej domku .

Posted

Kurde... jak ja nie podołam kosztom transportu to niewiem co zrobię... chyba zorganizuje jakąś zbiórkę pieniędzy :) Jaki ten świat nie sprawiedliwy... człowiek chce dac pieskowi nowy dom a nie zawsze może z tak błachych powodów jak duża odległośc :( :( :(

Posted

kicajka10 napisał(a):
Kurde... jak ja nie podołam kosztom transportu to niewiem co zrobię... chyba zorganizuje jakąś zbiórkę pieniędzy :) Jaki ten świat nie sprawiedliwy... człowiek chce dac pieskowi nowy dom a nie zawsze może z tak błachych powodów jak duża odległośc :( :( :(

Moja mam dołoży 50 zł do transportu gdziekolwiek sunia miała by jechać .

Posted

Nie znacie jeszcze jakiegoś miejsca lub ludzi którzy mogą pomóc???? Jak to się mówi każda złotówka cenna. Ja coś tu u nas pokombinuje tylko że to mała miejscowośc więc rewelacji nie będzie....

Posted

Anja2201 napisał(a):
kicajka10 nie pisz posta pod postem bo się moderator przyczepi, przy każdym poście masz opcję " edytuj post " :)

Stwierdziliśmy że teraz nie damy rady sami z takim wydatkiem :( Jeszcze gdyby nie to że teraz taki czas niedługo przed szkołą to może by coś z tego wyszło. Jednak nadal będę próbowac w każdy możliwy sposób i nie spocznę no chyba że gdzie indziej znajdzie się jej dom nad czym ubolewam że nie u mnie :( Póki co... będę kombinowac. Miałam dzwonic dzisiaj ale pomyślałam że taniej będzie napisac tutaj... teraz każdy grosz się liczy :)