Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mogę prosić o wątek? Jak to ma się oszczenić??!?!?!???? A sterylki aborcyjnej nie można zrobić, żeby nie musiała znosić trudów porodu i traumy związanej z odebraniem jej dzieci?... To matrix jakiś jest!

Posted

Anja2201 napisał(a):
Karolcia jutro wyrusza po nowe życie :)

Za godzinę ją odbieram w Gliwicach, będzie u mnie do 15-tej, bo Pan się pospieszył z transportem i muszę ją do domu zabrac.
Dwie westki i jedna cairnka w małym mieszkaniu :evil_lol:
Aaaale będzie fajnie :angryy:
Do pracy nie pojadę, bo nie zostawię ich samych z 11latkiem o dziwnych pomysłach :diabloti:

Posted

Kara jest już u mnie :loveu:
I powiem jedno: zabiłabym tych ludzi u których była.
Tak wystraszonego psa to juz dawno nie widziałam, reaguje popłochem na wszystko: dzwięki,gwałtowne ruchy,podniesiony głos :angryy:
Za to za moim synem chodzi krok w krok.
Na moje sunie pokłapała śmiesznie i omija, a i one też, chyba zauważyły, że sobie nie życzy :evil_lol:
I jest cudna,tylko zdecydowanie potrzebuje czasu na aklimatyzację

Posted

U nas taka była pierwszego dnia jak ją do mamy zawiozłam , później jak się rozkręciła to wskakiwała na kolana , zaczepiała sunię mamy do zabawy , była ostrożna , ale nie przestraszona , może nowe miejsce i nowi ludzie tak na nią działają ?

Posted

To na pewno, mi chodziło o to,jak silnie reaguje na stres i nowe otoczenie.
Od Pana Ryszarda nie chciała w ogóle odejść :loveu:

Ale przed chwilą zamachała ogonkiem na Xsarę, o dziwo ta zadziora zdecydowanie się z nią bardziej koleguje, niż spokojna i stateczna Angie

Posted

Oto Gospodarz :cool1:

A oto gość :loveu:

Gość uciekł na pięterko,zupełnie nie wiadomo, dlaczego nie chciała sie bawić :shake:

Jednak długo nie trwało, a role się zamieniły,gość wyladował na kolankach :multi:

a gospodarz na pięterku (sam sobie zwiał jak go krzesło zaatakowało) :evil_lol:

Posted

Potem pojawili się inni domownicy:

Rudy mało widoczny przystojniak,który nie mógł sie zdecydować na zawarcie znajomości :placz:

Oraz czarny mucho, :oops:

Który nie mógł znieść,ze gość traktuje go tak,jakby nie istniał :angryy:

Bo gość wolał inne zajęcia :cool3:

Włacznie z oblizywaniem nowej Pani klapek :eviltong:

Posted

Bo ta nowa Pani właśnie wybierała smycz dla gościa na stałe :loveu:

Bo gość już przestał być gosciem i stał się domownikiem :eviltong:

I tak oto zakonczyła się historia Karoliny, która z dworca kolejowego trafiła do wielkiego domu z wielkim kolegą i Właścicielami o wielkich sercach :multi:

KONIEC

A raczej POCZĄTEK :lol:

Posted

Ja tylko dodam, że już wczoraj wieczorem Kara pojechała do swojego nowego weterynarza (który jest również osobistym weterynarzem moich dwóch potworów :evil_lol:), została obejrzana, obadana, zaszczepiona i ma już książeczkę zdrowia. Ania ją odrobaczyła i potraktowała Fiprexem juz wcześniej,więc można było przystąpić do powazniejszych czynności od razu :razz:
A ja mam zaproszenie na kawkę w przyszłym tygodniu - mam nadzieję, że kociambry po wizycie Xsary nie ucierpia zbytnio :lol:
Albo odwrotnie :eviltong:

Posted

Nutusia napisał(a):
Mogę prosić o wątek? Jak to ma się oszczenić??!?!?!???? A sterylki aborcyjnej nie można zrobić, żeby nie musiała znosić trudów porodu i traumy związanej z odebraniem jej dzieci?... To matrix jakiś jest!

jest juz wiadomosc na forum że bedzie miała wykonana sterylke aborcyjna a potem jedzie do Dt -wiec juz wszystko jest w porzadku :)pozdr :)