Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

Posted

Co do Slowacji i wyprawy rozpoznawczej to jedynym ograniczeniem jest wydzial komunikacji w-wa ursynow wrrrrrrr :evilbat:

jak tylko wydobede swoj dow rejestr ze zgliszcz tejze instytucji to moge jechac :D

co do nart

ja juz nie szukam w PL - cala nadzieje pokladam w Slovensku ...

PS

Wiosna +5 psow - why not ?

ja moge jej ze 2 potrzymac :D - jazda Agnieszki z 3 ka futer bardzo mnie zachwycila bo ja musialem pluca wypluwac pod gorke a ona usmiechnieta pytala slodziuko "i jak ? fajnie :D ?"

no a jak tam reszta towarzystwa ?? jak Wam pasuje aktualny terminarz & trasa

PS 2

Tatsu ja Ciebie tez wpisuje na 27-29 bo w koncu chciales koniec lutego to masz :D

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
........ no to przyslij nam pocztowke

No ale nie napisałam, że ja tam jade :P PaY mówił, że może pojedzie.

Co do terminu to najlepiej albo 21-22 albo 28-29 luty tylko, że u mnie to jeszcze nie jest pewne czy pojade.

Posted
........ no to przyslij nam pocztowke

No ale nie napisałam, że ja tam jade :P PaY mówił, że może pojedzie.

Co do terminu to najlepiej albo 21-22 albo 28-29 luty tylko, że u mnie to jeszcze nie jest pewne czy pojade.

to ja Cie wpisuje tak jak wiekszosc na 27-29 a co do rozmowy z rodzicami to niech bedzie ze bierzemy ją na siebie :wink:

Posted

Jeśli chodzi o nas, to z tych dwóch terminów to wchodzi w grę jedynie 27-29 luty. Jeśli Waldek nie będzie miał jakichś poprawek... :(

Posted
Jeśli chodzi o nas, to z tych dwóch terminów to wchodzi w grę jedynie 27-29 luty. Jeśli Waldek nie będzie miał jakichś poprawek... :(

poprawek nie przewidujemy :D

no to sprawe terminu mamy z główki :D wszyscy sa za 27-29

PaYooK był dowolny - my tez

....wiec sie dostosujemy do wiekszosci ...

zatem MADOHORA TROPHY to 27-29 luty AD 2004

ZAKLEPANE!!!! :laola:

Posted

NIE :evil: Dziewczyny, równie spragnione dalszych wrażeń, wyruszają na następną ekscytująca wycieczkę. 8)

A potem, jak wrócimy, przystąpimy do wykonania mission impossible, czyli doprowadzenia stanu Chatki to stanu, w jakim się znajdowała, nim najechała ją nasza banda... :roll:

Posted

A tam cienko...! :lol: Grubo by było... 8) Grubo pod tyłkami tym, co spać mieli na karimatach na podłodze... :lol: Ty pamiętasz, jaka tam warstwa piachu i ziemi była ? :o

No i każdy troszku pomógł sprzątać. :D

Posted
ELO!!

27-29.02 odpadam w tym terminie bo planuje wyjazd do Wloch na mistrzostwa swiata

no coz - zycie to nieustanny konflikt ...terminów :evilbat:

no nie martw sie - w chatce jest net to bedziemy sledzic twoje dokonania :D a i nie jest to mam nadzieje ostatnia wyprawa :D

Posted

ELO!!!

jak cos by sie przesuneło to w marcu odpada mi narazie termin 13 - 14.III poniewaz w Jakuszycach bedzie sie odbywac Finał Pucharu Europy, Finał Pucharu Polski

Posted
ELO!!!

jak cos by sie przesuneło to w marcu odpada mi narazie termin 13 - 14.III poniewaz w Jakuszycach bedzie sie odbywac Finał Pucharu Europy, Finał Pucharu Polski

w jakuszycach to sie pewnie spotkamy wszyscy natomiast co do terminu wyprawowego to w marcu w tej partii beskidow w ktorej sie bedziemy poruszac juz jest cienko ze sniegiem dlatego ten termin 27-29 luty (i tak troche the last moment) niech juz bedzie ostateczny i nienaruszalny - mysle ze jak dobrze pojdzie to spokojnie mozemy koniec marca uznac jako dobry termin do akcji bieszczadzkiej ale na razie "załatwmy" jedno ;-)

cale zycie przed nami :D

this is my opinion ...

Posted
dowiedz sie na przystanku pksu... w Zywcu jest dworzec pks...

mozna tez zadzownic na info..ale nie znam numeru... nie znam tez numeru na info o numerach..hihi...

ale sobie poradzisz :) 3mam kciuki

Agnieszka - po tym tekscie :wink: przekonalas mnie!!

my Cie jednak zatrudnimy u nas w firmie co ? :D

powiedz - chcesz? :wink: - zostaniesz copywriterem - Ty bedziesz pisac a my bedziemy bogaci !!! huuurrraaaaa :angel:

Posted

Leszek czy masz jakies nowe wiescie z frontu? (poszukiwanie nart jakby kto nie wiedzial :P ) bo jesli chodzi o mnie to porazka,chociaz dorwalme jeden sklep gdzie bylo wiecej niz 2 pary nart biegowych bo az 7 ale jak zwykle nie na mnie , no a jesli juz chesz sie wybierac na Kubalonke, to jednak lepiej jechac do Wisly a z tamtad jak cos to zawsze mozna z buta :) przynajmniej jakis maly trening przed wyprawka , chociaz z wisly na kubalonke to naprawde nie jest daleko

pozdrawiam

Posted

Hej - nie - nic sie nie zmienilo - dalej licze tylko na Slovensko - jedyny problem to leniwy blacharz :evil: wiec nie dam rady w trakcie Kubalonki tych zakupow wykonać - a mam juz kurde zamowienia na 12 par!! - zamecze tego blacharza :evil: zakladam ze w ciagu 10 dni te narty kupimy! jak tylko mam auto to sie odzywam i jedziemy!!!!!

co do Kubalonki to tak jak pisalem - jak na dole bedzie snieg to zasuwam na nartach - a co? w koncu mam Was przez gory prowadzic to nie moge byc juz wtedy amatorem :D a z buta to jeszcze zdazymy sie pomartwic jak narty padna :wink:

niezaleznie od kupna nart jestesmy przeciez umowieni na rekonesans i ja juz pozeram tylko 1 tabliczke czekolady dziennie zamiast normalnych 3 wiec powoli moge zapinac zamek blyskawiczny w spodniach :P i jestem dobrej mysli hihi :D