leszek Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 Co do Slowacji i wyprawy rozpoznawczej to jedynym ograniczeniem jest wydzial komunikacji w-wa ursynow wrrrrrrr :evilbat: jak tylko wydobede swoj dow rejestr ze zgliszcz tejze instytucji to moge jechac :D co do nart ja juz nie szukam w PL - cala nadzieje pokladam w Slovensku ... PS Wiosna +5 psow - why not ? ja moge jej ze 2 potrzymac :D - jazda Agnieszki z 3 ka futer bardzo mnie zachwycila bo ja musialem pluca wypluwac pod gorke a ona usmiechnieta pytala slodziuko "i jak ? fajnie :D ?" no a jak tam reszta towarzystwa ?? jak Wam pasuje aktualny terminarz & trasa PS 2 Tatsu ja Ciebie tez wpisuje na 27-29 bo w koncu chciales koniec lutego to masz :D Quote
Agnieszka_ Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 ........ no to przyslij nam pocztowke No ale nie napisałam, że ja tam jade :P PaY mówił, że może pojedzie. Co do terminu to najlepiej albo 21-22 albo 28-29 luty tylko, że u mnie to jeszcze nie jest pewne czy pojade. Quote
leszek Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 ........ no to przyslij nam pocztowke No ale nie napisałam, że ja tam jade :P PaY mówił, że może pojedzie. Co do terminu to najlepiej albo 21-22 albo 28-29 luty tylko, że u mnie to jeszcze nie jest pewne czy pojade. to ja Cie wpisuje tak jak wiekszosc na 27-29 a co do rozmowy z rodzicami to niech bedzie ze bierzemy ją na siebie :wink: Quote
Manu Posted January 10, 2004 Author Posted January 10, 2004 Jeśli chodzi o nas, to z tych dwóch terminów to wchodzi w grę jedynie 27-29 luty. Jeśli Waldek nie będzie miał jakichś poprawek... :( Quote
leszek Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 Jeśli chodzi o nas, to z tych dwóch terminów to wchodzi w grę jedynie 27-29 luty. Jeśli Waldek nie będzie miał jakichś poprawek... :( poprawek nie przewidujemy :D no to sprawe terminu mamy z główki :D wszyscy sa za 27-29 PaYooK był dowolny - my tez ....wiec sie dostosujemy do wiekszosci ... zatem MADOHORA TROPHY to 27-29 luty AD 2004 ZAKLEPANE!!!! :laola: Quote
Manu Posted January 11, 2004 Author Posted January 11, 2004 NIE :evil: Dziewczyny, równie spragnione dalszych wrażeń, wyruszają na następną ekscytująca wycieczkę. 8) A potem, jak wrócimy, przystąpimy do wykonania mission impossible, czyli doprowadzenia stanu Chatki to stanu, w jakim się znajdowała, nim najechała ją nasza banda... :roll: Quote
Manu Posted January 11, 2004 Author Posted January 11, 2004 Panienki tego typu (jak z mapki nr 2 wynika 8) ) to i dziewczyny spokojnie zaliczyć mogą, prawda girls ? :lol: Quote
Manu Posted January 11, 2004 Author Posted January 11, 2004 Nie nie sama, nie sama... A zagonieni przeze mnie Icuś, Agacia, Pay i inni to co ? :wink: Quote
Manu Posted January 11, 2004 Author Posted January 11, 2004 A tam cienko...! :lol: Grubo by było... 8) Grubo pod tyłkami tym, co spać mieli na karimatach na podłodze... :lol: Ty pamiętasz, jaka tam warstwa piachu i ziemi była ? :o No i każdy troszku pomógł sprzątać. :D Quote
Tatsu Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 OK naraze wpisuj mnie na 27-29 i mniejmy nadzieje ze juz znowym psiakiem :) Quote
PaYooK Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 ELO!! 27-29.02 odpadam w tym terminie bo planuje wyjazd do Wloch na mistrzostwa swiata Quote
Tatsu Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 no to moze lepszy nastepny weekend - czyli pierwszy marca ? Quote
leszek Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 ELO!!27-29.02 odpadam w tym terminie bo planuje wyjazd do Wloch na mistrzostwa swiata no coz - zycie to nieustanny konflikt ...terminów :evilbat: no nie martw sie - w chatce jest net to bedziemy sledzic twoje dokonania :D a i nie jest to mam nadzieje ostatnia wyprawa :D Quote
PaYooK Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 ELO!!! jak cos by sie przesuneło to w marcu odpada mi narazie termin 13 - 14.III poniewaz w Jakuszycach bedzie sie odbywac Finał Pucharu Europy, Finał Pucharu Polski Quote
leszek Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 ELO!!!jak cos by sie przesuneło to w marcu odpada mi narazie termin 13 - 14.III poniewaz w Jakuszycach bedzie sie odbywac Finał Pucharu Europy, Finał Pucharu Polski w jakuszycach to sie pewnie spotkamy wszyscy natomiast co do terminu wyprawowego to w marcu w tej partii beskidow w ktorej sie bedziemy poruszac juz jest cienko ze sniegiem dlatego ten termin 27-29 luty (i tak troche the last moment) niech juz bedzie ostateczny i nienaruszalny - mysle ze jak dobrze pojdzie to spokojnie mozemy koniec marca uznac jako dobry termin do akcji bieszczadzkiej ale na razie "załatwmy" jedno ;-) cale zycie przed nami :D this is my opinion ... Quote
leszek Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 OK naraze wpisuj mnie na 27-29 i mniejmy nadzieje ze juz znowym psiakiem :) juz cie wpisalem poprzednio odrzucajac z gory fatalistyczne nastawienia :D Quote
leszek Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 Wszystkie znaki na niebie wskazują na to ze nie bede na kubalonce - chyba ze ktos mi powie jak tam dojechac autobusem z zywca ?? Quote
PaYooK Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 ELO!!! z tego co widze z mapki z zywca nie dojedziesz http://www.ppks.zywiec.pl/ Quote
leszek Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 dowiedz sie na przystanku pksu... w Zywcu jest dworzec pks...mozna tez zadzownic na info..ale nie znam numeru... nie znam tez numeru na info o numerach..hihi... ale sobie poradzisz :) 3mam kciuki Agnieszka - po tym tekscie :wink: przekonalas mnie!! my Cie jednak zatrudnimy u nas w firmie co ? :D powiedz - chcesz? :wink: - zostaniesz copywriterem - Ty bedziesz pisac a my bedziemy bogaci !!! huuurrraaaaa :angel: Quote
leszek Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Wiem co zrobie !! Jak bedzie dołem snieg to ja tam przeciez przyjade na nartach!! PS autobus z zywca jest 5,30 ;-) Quote
agacia Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Teraz widze,ze 3 kolokwia i odrabianie 2 poniedzialkow i wtorku nie jest takie straszne :wink: Ale i tak szkoda,ze nie jade na Kubalonke :( Quote
Rav Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Leszek czy masz jakies nowe wiescie z frontu? (poszukiwanie nart jakby kto nie wiedzial :P ) bo jesli chodzi o mnie to porazka,chociaz dorwalme jeden sklep gdzie bylo wiecej niz 2 pary nart biegowych bo az 7 ale jak zwykle nie na mnie , no a jesli juz chesz sie wybierac na Kubalonke, to jednak lepiej jechac do Wisly a z tamtad jak cos to zawsze mozna z buta :) przynajmniej jakis maly trening przed wyprawka , chociaz z wisly na kubalonke to naprawde nie jest daleko pozdrawiam Quote
leszek Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Hej - nie - nic sie nie zmienilo - dalej licze tylko na Slovensko - jedyny problem to leniwy blacharz :evil: wiec nie dam rady w trakcie Kubalonki tych zakupow wykonać - a mam juz kurde zamowienia na 12 par!! - zamecze tego blacharza :evil: zakladam ze w ciagu 10 dni te narty kupimy! jak tylko mam auto to sie odzywam i jedziemy!!!!! co do Kubalonki to tak jak pisalem - jak na dole bedzie snieg to zasuwam na nartach - a co? w koncu mam Was przez gory prowadzic to nie moge byc juz wtedy amatorem :D a z buta to jeszcze zdazymy sie pomartwic jak narty padna :wink: niezaleznie od kupna nart jestesmy przeciez umowieni na rekonesans i ja juz pozeram tylko 1 tabliczke czekolady dziennie zamiast normalnych 3 wiec powoli moge zapinac zamek blyskawiczny w spodniach :P i jestem dobrej mysli hihi :D Quote
Recommended Posts