leszek Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 Ha! zapraszam! w kazdym mozliwie najblizszym terminie :D Quote
leszek Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Hello :D coś tu u nas ostatnio było cichutko ale za chwile zrobi sie glosno znowu 8) ... byłem w czwartek w nocy na Babiej coby poczuc znowu klimaty ;-) niestety bez Kilerka co zaowocowało tym, ze musialem zawrocic z partii grzbietowej bo snieg siegał mi po pierwsze po pachy a po drugie w ogole nie wiedzialem gdzie lewo gdzie prawo :evilbat: - wiecej bez mojego czworonoznego pluga wirnikowego w gory nie ide :evil: ... w lublincu na zawodach pojawil sie temat sylwestra i w tym tygodniu mam rozpoznac schronisko pod Hrobacza Ląką czyli u nas po sąsiedzku bo w chatce jak zgodnie stwierdzilismy 25 osób sie nie zmieści :( - pozostaje miec nadzieje ze pomysl bedzie technicznie wykonalny a ja juz na wszelki wypadek zapraszam na przelom 2005/2006 ... no jeszcze musze tylko skonczyc nową chałupke ale co mi tam :angel: Quote
Rav Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 http://www.e-gory.pl/egory_new/wiadomosci.php?wiadomosci=541 ehhh jakby sie poszlo na Babia Gore :D Quote
leszek Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 no ja juz jestem spakowany a Ty ?? :angel: Quote
Maja_D Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 A ja?????????????????? :evilbat: :angel: :angel: :angel: Quote
leszek Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Weźmiecie mnie ze sobą ? 8) jak zdejmiesz te czarne okulary to tak ;-) ;-) Quote
leszek Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 A ja?????????????????? :evilbat: :angel: :angel: :angel: hihi :D no jak to ?????? to nie TY siedzisz teraz w moim plecaku :o :D Quote
Maja_D Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 hihi no jak to ?????? to nie TY siedzisz teraz w moim plecaku no próbowałam, tylko że za mały :o :o :o :o :roll: :roll: :roll: :roll: To wszystko przez to, że ostatnio przytyłam. :wink: Quote
leszek Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 skoro Cie tam nie ma to co on taki ciężki ????????????????????????? :D Quote
leszek Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 :D Lepiej ? zdecydowanie 8) tylko gdzie nam sie autor zapodział znowu ??? :roll: Quote
Agnieszka_ Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Pewnie jest już w drodze na Babią... Może jeszcze uda nam sie go dogonić :wink: Quote
leszek Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 jego tam nie ma!!!!! szukalismy noc i dzień :Dog_run: :roll: i co teraz????? - las ciąć :chainsaw: GOPR????? :Help_2: wezwac reszte dogomaniakow ? :laola: a moze on polazl na to swoje ukochane Pilsko i tam teraz szaleje na szczycie ?? :terazpol: Quote
Runa Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 a ja chyba wiem gdzie i z kim on może teraz być :wink: Quote
leszek Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 no GDZIE ??????? jak odgadłaś :question: :ghost_2: :question: Quote
Maja_D Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 pospieszcie się z tym szukaniem bo trochę nie wygodnie mi w tym leszkowym plecaku. :o :o :o :x :x Rav gdzie jesteś, bo zaraz się uduszę. :errrr: :shock: Quote
leszek Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 oj - troche mi juz lzej :D ... bo zapomnialem powiedzieć, że w plecaku był jeszcze kilerek bo ... bo przeciez na babią psów nie wpuszczają :P Quote
leszek Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Ano jest tamże Rolewska Aleksandra i zeznaje ze nima - tzn jest ale kawalami takimi spoczywa przymrozony do trawki ... a co ? :-) expedition? Quote
Rav Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 z przyczyn technicznych chwilo nie ma mnie na neciku :D pozdrawiam wszystkich papap Quote
leszek Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 A kysz!!! zjawo nieczysta :o haha :D Agnieszka, Maja ... pamietacie film "Wakacje z duchami" ? a moze tytul byl... "wyprawa z duchami w beskidy" ... nie pamietam dokladnie 8) pozdrowka :D Quote
Rav Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 no ladnie widze ze nasz temacik zostal zaniedbany znalazl sie na 2 stronie :D no to dla odswiezenia troszke tamtu pare zdjec z tatr http://www.e-gory.pl/egory_new/zdjecia.php?zdjecia=153 Quote
ETM Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Zdjecia z tamtego roku, sadzac po tym bialym. :evilbat: Quote
Recommended Posts