Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, że Leszkowi uda się w Morsku namówić jeszcze gokoś na wyprawe w górki. A wy Agnieszki szykować mi się a nie jakieś nie mogę, bo to jedyna bycmoże okazja żeby Shamuka na żywo zobaczyć. Nie wiem czy dobrze robimy ale tym razem zabieramy ze soba tego diabła może tam troszke uda się go zmęczyć i będzie spokojny przez następny tydzień. :D Ma już ( :-? ) 5 miesięcy więc chyba może powędrowac z nami co? :roll:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Nie wiem czy dobrze robimy ale tym razem zabieramy ze soba tego diabła może tam troszke uda się go zmęczyć i będzie spokojny przez następny tydzień. :D Ma już ( :-? ) 5 miesięcy więc chyba może powędrowac z nami co? :roll:

A juz myslałam, że go nam zostawicie :( i wreszcie zobaczę, jak to jest mieszkać z trzema takimi łobuzami... :roll:

Posted

ludziska :)

powiedzcie mi co z tym weekendem kto bedzie? i czy wogole ktos jedzie, bo ja jutro ostatni dzien jestem w domciu (jade w gory), i musze wiedziec czy mam sobie przedluzyc wypad w gorach, czy tez przyjechac do Was i isc z wami

Posted

Nie no Rav musisz iść z nami :P

My będziemy na 100%, namawiamy jeszcze znajomych (bo jak się dowiedzieli, żę śpimy pod namiotami to troszke zwątpili - nie wiem co oni tacy delikatni)

No i Leszek z Mają i husky-regan z bandą się deklarowali

Posted

Monia szczególnie z tymi pieniążkami cię rozmumie, u nas to samo, ale postanowiliśmy, że korzystamy bo szybko chyba się nie trafi taka okazja

i przyda nam sie taka wycieczka - to mój ostatni wolny weekend :(

Posted

Jak wystąpi sytuacja z tego 10% prawdopodobieństwa i kasa się choć w części jakoś rozmnoży :lol: - to Was najwyżej zaskoczymy...

Posted
Nie no Rav musisz iść z nami :P

My będziemy na 100%, namawiamy jeszcze znajomych (bo jak się dowiedzieli, żę śpimy pod namiotami to troszke zwątpili - nie wiem co oni tacy delikatni)

No i Leszek z Mają i husky-regan z bandą się deklarowali

spoko spoko - nas nie bylo bo siedzielismy w rejonach niedostepnych dla fal EMG i toplismy smutek ze tak krotko bylismy w Morsku :cry:

Rav prosto z gor jednych przyjezdza w drugie - rozumiem wiec ze aktualnie jestes Ty z banda :P Husky oraz nasz stolik jak zwykle w komplecie :D ... ( po cichutku licze jeszcze na ..... ) :D

Posted

Jesli wy nie pójdziecie. Bo ja licze, że te 10% to jeszcze jakaś szansa 8)

ale jesli nie to chętnie skorzystamy bo w naszym Biwaku nic ciekawego nie ma, po wakacjach wybór raczej żaden :(

Posted
Jesli wy nie pójdziecie. Bo ja licze, że te 10% to jeszcze jakaś szansa 8)

ale jesli nie to chętnie skorzystamy bo w naszym Biwaku nic ciekawego nie ma, po wakacjach wybór raczej żaden :(

Tak tak Manu :D tez uwazam ze 10 % to duzo choc gdyby tak mysleli gracze w rosyjska ruletke to pewnie nikt by nie "grał" :P

Bo to wiesz - lepiej zebys byla :D przeczytalem na DGM wypowiedź jednego z uczestników zlociku w Morsku rozpaczajacego ze to juz "PO" :evilbat: z haslem ze trzeba by wszystkich przeprowadzic do jednej wioski :P ten pomysl bardzo mi sie spodobal - i w sobote bedziemy szukac miejsca pod osiedlenie sie - czytaj: "zalozenie sekty dogomaniakow" :roll: i wiesz ... jakos nie widze tego bez Ciebie :D

Posted
A ja tam mam ciągle nadzieję, że nam Shamuka zostawicie 8)

och ty...

najlepiej było by gdyby wszyscy byli w jednym miejscu: wy, my i Shamuk no i nasze psiaki, ale gdybysmy się decydowali go jednak zostawić a wy nie pojechalibyście to rozumiem, że znajdzie schronienie na ten weekend :wink:

Posted
przeczytalem na DGM wypowiedź jednego z uczestników zlociku w Morsku rozpaczajacego ze to juz "PO" :evilbat: z haslem ze trzeba by wszystkich przeprowadzic do jednej wioski :P ten pomysl bardzo mi sie spodobal - i w sobote bedziemy szukac miejsca pod osiedlenie sie - czytaj: "zalozenie sekty dogomaniakow" :roll: i wiesz ... jakos nie widze tego bez Ciebie :D

hiii.... :lol:

Posted

ale gdybysmy się decydowali go jednak zostawić a wy nie pojechalibyście to rozumiem, że znajdzie schronienie na ten weekend :wink:

TAK :D