Runa Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 Mam nadzieję, że Leszkowi uda się w Morsku namówić jeszcze gokoś na wyprawe w górki. A wy Agnieszki szykować mi się a nie jakieś nie mogę, bo to jedyna bycmoże okazja żeby Shamuka na żywo zobaczyć. Nie wiem czy dobrze robimy ale tym razem zabieramy ze soba tego diabła może tam troszke uda się go zmęczyć i będzie spokojny przez następny tydzień. :D Ma już ( :-? ) 5 miesięcy więc chyba może powędrowac z nami co? :roll: Quote
Runa Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 No i my zabieramy ze sobą kolege a może dwóch? Ale bezpiesnych, mam nadzieje, że nikomu to nie będzie przeszkadzało :( Quote
Runa Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 Musze podnieść nasz temacik bo coś spada No to chwal się Leszek kogo udało ci się namowić w Morsku na spotkanie w górach? Quote
Manu Posted August 30, 2004 Author Posted August 30, 2004 Nie wiem czy dobrze robimy ale tym razem zabieramy ze soba tego diabła może tam troszke uda się go zmęczyć i będzie spokojny przez następny tydzień. :D Ma już ( :-? ) 5 miesięcy więc chyba może powędrowac z nami co? :roll: A juz myslałam, że go nam zostawicie :( i wreszcie zobaczę, jak to jest mieszkać z trzema takimi łobuzami... :roll: Quote
Runa Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Jeszcze sie nie widziałyśmy ale wiem, że ją ma dla mnie. Dzięki Tajraga :buzi: Quote
Runa Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 No a może dasz mi szanse osobiście podzienkować na wyprawie w Beskidy? Quote
Runa Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 No to szkoda :( w takim razie jeszcze raz dzięki za gazetke :) Quote
Rav Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 ludziska :) powiedzcie mi co z tym weekendem kto bedzie? i czy wogole ktos jedzie, bo ja jutro ostatni dzien jestem w domciu (jade w gory), i musze wiedziec czy mam sobie przedluzyc wypad w gorach, czy tez przyjechac do Was i isc z wami Quote
Runa Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Nie no Rav musisz iść z nami :P My będziemy na 100%, namawiamy jeszcze znajomych (bo jak się dowiedzieli, żę śpimy pod namiotami to troszke zwątpili - nie wiem co oni tacy delikatni) No i Leszek z Mają i husky-regan z bandą się deklarowali Quote
Agnieszka_ Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 U mnie plany się zmieniły i moge iść z wami w górki :angel: :wink: No to teraz czekamy Leszek na szczegóły. Quote
Runa Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 To super Aga :P może jeszcze Manu z Waldkiem uda się namowić Quote
Manu Posted August 30, 2004 Author Posted August 30, 2004 To super Aga :Pmoże jeszcze Manu z Waldkiem uda się namowić Waldka egzamin w sobotę na 90% i mało pieniążków... :( Quote
Runa Posted August 30, 2004 Posted August 30, 2004 Monia szczególnie z tymi pieniążkami cię rozmumie, u nas to samo, ale postanowiliśmy, że korzystamy bo szybko chyba się nie trafi taka okazja i przyda nam sie taka wycieczka - to mój ostatni wolny weekend :( Quote
Manu Posted August 30, 2004 Author Posted August 30, 2004 Jak wystąpi sytuacja z tego 10% prawdopodobieństwa i kasa się choć w części jakoś rozmnoży :lol: - to Was najwyżej zaskoczymy... Quote
leszek Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Nie no Rav musisz iść z nami :P My będziemy na 100%, namawiamy jeszcze znajomych (bo jak się dowiedzieli, żę śpimy pod namiotami to troszke zwątpili - nie wiem co oni tacy delikatni) No i Leszek z Mają i husky-regan z bandą się deklarowali spoko spoko - nas nie bylo bo siedzielismy w rejonach niedostepnych dla fal EMG i toplismy smutek ze tak krotko bylismy w Morsku :cry: Rav prosto z gor jednych przyjezdza w drugie - rozumiem wiec ze aktualnie jestes Ty z banda :P Husky oraz nasz stolik jak zwykle w komplecie :D ... ( po cichutku licze jeszcze na ..... ) :D Quote
Runa Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 No my będziemy rozglądamy się tylko za jakimś nowym plecakiem bo tamten Arturowi dał w kość :wink: Quote
Manu Posted August 31, 2004 Author Posted August 31, 2004 Aga, no przecież my Ci możemy pożyczyc ! 8) Mój (Waldek go niósł) jest bardzo wygodny... Quote
Runa Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Jesli wy nie pójdziecie. Bo ja licze, że te 10% to jeszcze jakaś szansa 8) ale jesli nie to chętnie skorzystamy bo w naszym Biwaku nic ciekawego nie ma, po wakacjach wybór raczej żaden :( Quote
Manu Posted August 31, 2004 Author Posted August 31, 2004 A ja tam mam ciągle nadzieję, że nam Shamuka zostawicie 8) Quote
leszek Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Jesli wy nie pójdziecie. Bo ja licze, że te 10% to jeszcze jakaś szansa 8) ale jesli nie to chętnie skorzystamy bo w naszym Biwaku nic ciekawego nie ma, po wakacjach wybór raczej żaden :( Tak tak Manu :D tez uwazam ze 10 % to duzo choc gdyby tak mysleli gracze w rosyjska ruletke to pewnie nikt by nie "grał" :P Bo to wiesz - lepiej zebys byla :D przeczytalem na DGM wypowiedź jednego z uczestników zlociku w Morsku rozpaczajacego ze to juz "PO" :evilbat: z haslem ze trzeba by wszystkich przeprowadzic do jednej wioski :P ten pomysl bardzo mi sie spodobal - i w sobote bedziemy szukac miejsca pod osiedlenie sie - czytaj: "zalozenie sekty dogomaniakow" :roll: i wiesz ... jakos nie widze tego bez Ciebie :D Quote
Runa Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 A ja tam mam ciągle nadzieję, że nam Shamuka zostawicie 8) och ty... najlepiej było by gdyby wszyscy byli w jednym miejscu: wy, my i Shamuk no i nasze psiaki, ale gdybysmy się decydowali go jednak zostawić a wy nie pojechalibyście to rozumiem, że znajdzie schronienie na ten weekend :wink: Quote
Manu Posted August 31, 2004 Author Posted August 31, 2004 przeczytalem na DGM wypowiedź jednego z uczestników zlociku w Morsku rozpaczajacego ze to juz "PO" :evilbat: z haslem ze trzeba by wszystkich przeprowadzic do jednej wioski :P ten pomysl bardzo mi sie spodobal - i w sobote bedziemy szukac miejsca pod osiedlenie sie - czytaj: "zalozenie sekty dogomaniakow" :roll: i wiesz ... jakos nie widze tego bez Ciebie :D hiii.... :lol: Quote
Manu Posted August 31, 2004 Author Posted August 31, 2004 ale gdybysmy się decydowali go jednak zostawić a wy nie pojechalibyście to rozumiem, że znajdzie schronienie na ten weekend :wink: TAK :D Quote
leszek Posted August 31, 2004 Posted August 31, 2004 Nie przejmuj sie :D to chwilowe - za moment znowu bedziesz mogła mówić :P Quote
leszek Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Coby porzadek był to przypominam tylko ze sobota (4 wrzesnia) o 11,00 chatka :D Quote
Recommended Posts