leszek Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 Spodziewajac sie tym razem duzej ilosci uczestnikow zamowilismy na te okolicznosc imprezke w Miedzybrodziu ... pokazy sztucznych ogni, te rzeczy ... :D ... widac na tejze imprezce wszyscy zabalowali bo rano bylo nas juz tylko czworo 8) ... A ze bez dodatkowych atrakcji jeszcze nigdy sie nie obylo wiec zafundowalismy sobie na poczatek przeprawe i drobna wspinaczkę :D Potem juz bylo normalnie czyli beskidzkie sciezki i polanki... No a potem nastapila zapowiadana czesc etnograficzna ... to naprawde dzika radość znaleźć sie w wioskach i przysiółkach do których dociera tylko scieżka albo droga typu quad&GAZ położonych 10 km od najbardziej uprzemyslowionego regionu europy środkowej :o ... pieski natomiast zajmowaly sie głównie poszukiwaniem okazji do kapieli :D ... zwłaszcza lubiły borowinki 8) ... i tak to upłynął nam kolejny weekend :D PS dla ZaHoryzontem: ... czyz poznajesz Jacku niektore miejsca ?? :D Quote
Agnieszka_ Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 Leszek za chwile wyjawi wam jeszcze jedną tajemnice, którą ukrywalismy.... Quote
leszek Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 no i jeszcze jadna rzecz MUSIMY Wam powiedzieć ... w zasadzie to mielismy siedziec cicho zeby nikogo nie zniechecic do naszych wypraw ale w koncu doszlismy do wniosku, ze byloby to nie fair .... wiec spotkalismy kurde niedzwiedzia w okolicach kocierza ... fotke ma Agnieszka bo mnie sie gdzies pogubila z tego wszystkiego wiec pewnie jeszcze dzis wklei ... no i to tyle! wiecej niespodzianek brak Quote
Agnieszka_ Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 Oj Aga mylisz się ! Leszek ostatnio zakupił nowy aparat - cyfrówkę :D Quote
leszek Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 hmmm .... no zazdrosc to normalna rzecz wsrod tworcow ...rozumiem to :roll: Quote
leszek Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 mhm... njasne ;)zwlaszcza ze to zdj robila aga_ albo leszek swoim szerokoikatnym obiektywem przy idioten aparacie ;) ale ja jestem szlachetny z natury (po dziadku tez) :D ... wiec jeszcze dopowiem ze po prostu to bylo dosc z daleka a potem powiekszone stad taka kiepawa jakosc :oops: sorry ... nastepnym razem podejdziemy blizej :D (dziewczyny i Rav chcieli blizej ale ja uznalem ze jako najstarszy w tej bandzie musze o nich dbac ) .... ale nic to next week znowu go wytropimy!! Quote
Rav Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 mozesz nie wierzyc wazne ze widzielismy niedzwiadka , Tajraga masz dostep do archiwum DZ? podbno pisali o niedzwiedzi w jednym z ostanich numerow (tak Leszek twierdzil ) Quote
husky-regan Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 ja Wam nie wierze ze widzieliscie niedzwiadka :P Jejciu ! Jaka ona jest podejrzliwa, taka ...nie wiem...słów mi brakuje... Quote
Runa Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 jeśli rzeczywiście widzieliście niedźwiadka to ja sie pisze na wyprawe. Z takimi atrakcjami... :P Quote
Agnieszka_ Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 Tak apropo znalazłam jak należy zachować się gdy spotkamy misia : :D "Turyści, którzy napotkają niedźwiedzia, powinni pamiętać, że zwierzę jest niebezpieczne. Przy spotkaniu z drapieżnikiem należy zachować spokój wycofać się powoli w dół zbocza. Dzięki krótszym przednim łapom, zwierzę potrafi się szybko wspinać pod górę. " A tu dowód, że niedźwiedzie grasują w Beskidach http://info.onet.pl/931658,69,item.html :wink: Ale wiecie co jednak mieliśmy szczęście http://info.onet.pl/937486,12,item.html :o I na dodatek jakie te misie są mądre http://info.onet.pl/937870,69,item.html 8) Quote
Manu Posted June 28, 2004 Author Posted June 28, 2004 O łał... :o Ale wilków już nie widzieliście...? :roll: 8) Quote
leszek Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 no nie :oops: wilków nie widzielismy .... ale mamy bankowo spotkanie z wilkami jak do tej rumunii we wrzesniu pojedziemy ( w norwegii niestety wszystkie wilki dziady wystrzelały!! :evilbat: ) ALE ! w nocy na Babiej spotkany zostal zajebisty jeleń !! :D moze być ?? 8) ... nie pisalismy za duzo o tym bo u mnie kolo chatki to co noc jelenie sie tłuka !! wiec juz sie przyzwyczailismy :D ... nawet sie zastanawiam czemu wlasciwie nie sprzedajemy biletów na rykowisko :roll: ? Quote
leszek Posted June 28, 2004 Posted June 28, 2004 ja Wam nie wierze ze widzieliscie niedzwiadka :P no i masz racje :D bo gdyby to byl niedzwiadek to Maja zaraz by toto wziela na rece i ukochała :D a to bylo zarąbiste futro i to raczej ono by moglo wziać ją na ręce a do tego nie mogłem dopuścić więc szybko zesmy zwiali!! Quote
tunio Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 taaaaa no to pieknie bo chcialam sie w Beskidy wybrac na wypoczynek,ale obawiam sie,ze skoro sa miski to Malenstwo zrobiloby dwie rzeczy gdyby go spotkalo : 1.zaproszenie do zabawy :evilbat: 2.polowanie na zwierza dzikiego :boom: BTW.wlasnie chcialam sie spytac tez o wilki....Szkoda,ze nie ma bo mozna by sprawdzic czy przez te lata zatracil swoj instynkt mysliwski... W koncu on na wilki jest a nie na miski 8) :megagrin: BTW.po 4lipca mam chyba wolny weekend,wybieracie sie wowczas ? Quote
Rav Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 w ten weekend to raczej bedziemy w Ustroniu na wystawie :) Quote
tunio Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 w ten weekend to raczej bedziemy w Ustroniu na wystawie :) My tez,dlatego pisze ten weekend po4lipca bowiem 4lipca jest wystawa,a niechcialo mi sie sprawdzac ktorego wypada kolejny weekend 8) Widac,ze z kalendarzem na bakier jestes :roflt: :wink: Quote
Agnieszka_ Posted June 29, 2004 Posted June 29, 2004 A za 2 tyg. podobno jakiś zlocik w Katowicach się szykuje... :wink: Quote
leszek Posted June 30, 2004 Posted June 30, 2004 taaaaa no to pieknie bo chcialam sie w Beskidy wybrac na wypoczynek,ale obawiam sie,ze skoro sa miski to Malenstwo zrobiloby dwie rzeczy gdyby go spotkalo : eee :P to nie takie proste - nasz misio szedl za nami ponad 2 godz a psy w ogole go nie wyczuly - jak napisal ostatnio pewien doswiadczony lesnik: niedzwiedź widzi nas 100 razy czesciej niz my jego - gdyby chcial nas zjesc mialby ku temu 99 okazji a nie zjada 8) ... swoja droga ciekawe czy np. karelski pies na niedzwiedzie wyczulby toto lepiej niz AM&Husky team jak u nas ??? Quote
husky-regan Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Tak nieśmiało się zapytam ... Czy ktoś planuje w przyszły "łikend" jakiś rekreacyjny wypadzik w górki? Quote
leszek Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 raczej nie planuje :roll: dlatego zawsze idzie :D Quote
pancelot Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Ja cos tam palnuje ale raczej nie wypadzik bo 7 dni i 100 km po gorkach ale Swietkorzyskich.. ktos zainteresowny? Quote
husky-regan Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 No dobra. Nic nie planuje, bo plany czesto legaja w gruzach. Po prostu za tydzień mały spacerek. Jak ktos w ta sama strone to zapraszam. :D Quote
Runa Posted July 6, 2004 Posted July 6, 2004 Zgłaszamy chęć wypadu w górki w weekend 16-18 VII (siostra obiecała zająć się Shamukiem), jeśli coś się będzie kleiło to dajcie znać :) :P Quote
Recommended Posts