Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hej :]

no wiec po wstepnym rozeznaniu jest w planie wypad w gorki 17 lipca w beskidy

wstepnie zadeklarowali sie : Agnieszka , Leszek , Maja (tzn akurat te osoby nie wiedza jeszcze ale ja z zalozenia ich wzialem ) ) Manu, Runa, Popek plus dziewczyna jego, Tajraga, Wiosna, Iceangel, Husky Regan plus dziewczyna no i ja :)

miejsce wypadu beskidy musi to byc miejsce gdzie docieraja pociagi zeby mozna bylo normalnie dojechac, wiec odpadaja jakies dziwne dojazdy to jest podstawowy warunek, wazne jest towarzystwo a nie miejsce :)

ja mysle ze to powinien byc jakis ustron albo cos podobnego dajcie znac kto by jechal i miejsce gdzie jedziemy :) jest tez propozycja zeby to byl wypad 2 dniowy ze spaniem w rowie (powaznie mowie tak z Popkime uzgodnilismy :) ) ale ne musi byc zeby nikogo nie zniechecic :D

Posted

my jedziemy tzn ja, Artur i Runa (bo jesli to byłaby wyprawa bez psiaków to niebardzo)

no i może byc dwudniowy ze spaniem w rowie 8)

a co do miejsca to nam jest obojętnie byleby godzina zbiórki była w miare normalna abyśmy zdążyli dojechać :P

Posted

Ekhm Ekhm no widze, że zostałam bez mojej wiedzy zapisana na listę chętnych :P

Hmm co prawda mieliśmy za tydzień z Tajragą pod namioty jechać, ale w sumie mozemy to chyba przełożyć...

No dobra chętnie jak zwykle pójde w górki i widze, ze ciekawie się zapowiada ten wyjazd bo na 2 dni i nareszcie więcej osób niż zwykle :D Tylko trzeba się poradzić naszego specjalisty od tras - Leszka gdzie moglibyśmy pójść, no i co z noclegiem :fadein:

Posted

A ja to razem z Waldkiem i piesami także. 8) Możemy wyjechać już w piątek wieczór i wrócić w niedzielę. Ale ja nie w rowie, tylko w namiocie śpię... :roll:

Posted
Ekhm Ekhm no widze, że zostałam bez mojej ....Tylko trzeba się poradzić naszego specjalisty od tras - Leszka gdzie moglibyśmy pójść, no i co z noclegiem :fadein:

no wlasnie!!! zara zara o co tu chodzi :o gdzie ? co ? jak ? kiedy ?

acha - no dobra :D to jedziemy :D faktycznie cos wymysle - PKP - trasa - nocleg na łączce gdzies wysoko w gorkach w namiocikach - 2 dni - dobra - sie wymysli i napisze to moze sie spodoba - jak napisal ktos wazne z kim a nie gdzie :D

Posted

hej

myslame sobie co tu zaproponowac zeby dojazd byl dobry

to moze jednak ten szczyrk , przyjechalibysmy do bielska stamtad pksem no i ze szczyrku moglibysy pochodzic po okolicznych gorkach tak zeby wrocic szlakiem do bielska

Posted

no my wolelibyśmy dwudniową wędrówkę bo taki kawał jechać na jeden dzien to niebardzo :( nocowac możemy na dziko nie ma problema

kurcze nie mam co zrobić z Shamukiem w sobote do południa :( musze jeszcze pokombinować :-?

Posted
a jest moze jakis chetny ktory by poniosl namiot mi i Adze ? :wink:

Hmm znam jedną osobe, która ma już wprawe w noszeniu namiotów i chyba mu sie to spodoba 8) (Rav co Ty na to ? :wink: )

Posted

Tajraga nie boje się o zdrowie Shamuka tylko czy ten szczeniak wytrzyma taką wyprawe i czy nie będzie opóźniał wycieczki bo to przeciez młode jest a nosić go nie będe

dobrze, że ja biore ze sobą nosiciela namiotu i plecaka :wink:

Posted

Słuchajcie czy wy myslicie, że moglibyśmy Shamuka wziąść ze sobą :-?

Wydaje mi się, że to nie jest dobry pomysł bo on chyba za młody jest co?

ale jak nie będe miala co z nim zrobić to co mam nie jechać :-? :cry:

Posted

Dzięki będziemy pamiętać

ale Shamuk to straszny szczekacz nikogo się nie boi, z każdym psem chciałby się bawić a jak tamten nie chce to mu "pyskuje", juz mu się od Manu oberwało za to pyskowanie :)

właściwie chodzi tylko o sobote do południa więc może uda się załatwić opieke na miejscu :P

Posted
a co do wody ;)... to wode bedziemy miec pewnie zawsze blisko :) ...gdzies w butelkach 8)

to ile ja tych butelek musiałabym nosić :shock: i psy i Artur tyle potrafią wypić...

Posted

Słuchajcie "wyprawowicze" powstało pytanie : o której będziemy wyruszaćw sobote?

dla nas to wążne bo mamy kawałek drogi do przebycia, nie ukrywam, żę my wolelibyśmywyruszyć z domu dopierow sobote (oczywiście wcześnie rano) i wyprawa skoro świt już w góry byłaby troszke problemem.

Dlatego jesli któryś z planujących wycieczke się pojawi na forum to prosze o jakieś szczególy o ile już takowe sie pojawiły :P

Posted

hej

no wiec dzisiaj rozmawialismy o wypadzie z leszkiem (tzn ja rozmawialem :) ) w planie bylby Zwardon prosilbym Was zebyscie dali znac jak macie z dojazdem do Zwardonia czy jest to dla Was duze utrudnienie ?

Posted

Jeśli chodzi o nas (i chyba tak samo Runę z Artkiem), to samochodem możemy się dostać wszędzie... Więc nie ma problemu.

Ale zgłaszam inną sprawę. 8) Nie wiem, na ile jest to oczywiste dla Was, ale dla nas bardzo, że trasa musi mieć formę pętli... Co by wrócić do samochodów w niedzielę. :D