Rav Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 hmmma co porabiacie za tydzien?? bo mnie sie kroi dlugi weekend tzn od srody popoludnia do niedzieli wieczor wolne :D wiec moze cos wykombinujemy? ciom? :) Quote
Agnieszka_ Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Za tydzień nie mam nic w planach, a więc z chęcią poszłabym gdzieś w górki, ale tym razem w takie miejsce żeby psy można było wziąść ze sobą. Jak pójdziemy na BG to coś pomyślimy :D Quote
IreneuszBarabach Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Witam serdecznie! Jak będziecie przejeżdżać przez Ustroń wpadnijcie na chwilę do Cisownicy pogadamy o kochanych husky wypijemy kawę . Zapraszamy Z pozdrowieniami Renata i Ireneusz Barabach Cisownica 413 tel. 0 605351195 www.husky413.republika.pl Quote
leszek Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 No widzisz a Popek z Rafałem bidoki po knajpach musiały sie szlajać :-? w oczekiwaniu na pociąg w trakcie ostatniej wyprawy - a gdybyż wiedzieli, że tak blisko gościna czekała :D Quote
Rav Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Dzieki za zaproszenie jak bedziemy w okolicy to wpadniemy :D co do wypadu na BG jest ta: pociag z Katowic odjezdza 17:36 w Bielsku Bialej jest o 19;00 a pozniej mamy PKS z BB o godz 19:30 i jestemy o 20:11 w Miedzybrodzie Ponikiew wiec wybacz Leszek ale bedziemy spoznieni o 11 minut :D pasuje wszystkim? :) Quote
leszek Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 nie bedziecie spoznieni :lol: bo wysiasc trzeba przeciez na przystanku zarnowka a tenze jest 11 min przed ponikiew :lol: ... a w ogole to pamietaj zeby wysiasc przystanek ZA tama - jeden dalej niz wtedy wysiadaliscie z Agnieszka - nastepnie cofnac sie troszke i stroma drozka pod gorke :D w ramach rozgrzewki przed BG :D - rozumiem ze jest nas w sumie piatka wiec dokladnie tyle ile wpisano mi do dow. rejstracyjnego :D Quote
Rav Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 no wlasnie nie bylo napisane o ktorej bedzie w zarnowce :) wiec podalem czas dla przystanku ponikiew....to ile masz wpisane do dowodu rejstr. nie ma znaczenia mysle ze jakby nas bylo 10 to tez bys nas wzial :D plus kilerek oczywiscie...hehhee Quote
Agnieszka_ Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 Czyli ja jutro bede czekać na Rava i Popka na dworcu w Bielsku o 19 i później już pojedziemy razem :D No to do zobaczenia 8) Quote
Agnieszka_ Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Ehh napisałam takiego długiego posta, ale wszystko mi się skasowało :evilbat: Napisze jeszcze raz w skrócie. Ja właśnie wróciłam do domu z naszej nocnej wyprawy na BG. Wszystko się udało i było naprawde super :D Jednak to był dobry pomysł, żeby iść w nocy, bo przynajmniej w jedną strone nie widzieliśmy pod jaką długą i stromą górę musimy iść 8) . Oczywiście był śnieg i nawet mamy fotki w zaspach :wink: Niestety nie udało nam się zobaczyć wschodu słońca, bo niebo było zachmurzone, ale za to widzieliśmy wspaniałe widoki na Tatry i chmury w dole :lol: Jak wróci reszta do domu, to będą mieć więcej lepszych zdjęć, a ja narazie wkleję pare fotek (niestety niezbyt wyraźne) : Rav i Leszek Rav Popek robiący zdjęcia Leszek Maja i Rav W drodze powrotnej Rav i Popek byli już tak zmęczeni, ze zasnęli w aucie 8) Quote
Manu Posted June 5, 2004 Author Posted June 5, 2004 Bo te chopy to coś słabe som, nie ? 8) :lol: Quote
Rav Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 no pieknie :) zamorduje z Popkiem za te zdjecia ...hmmm no wiesz Manu szkoda ze nikt nie zrobil Agnieszcze i Majce jak zasypialy :D ..a tak wogole bylo naprawde fajnie ..........acha mowilem ze zeby isc na Pilsko :) widziano tam niedzwiedzie z mlodymi.....moglem isc sobie sam tam mialbym mile spotkanie :) Quote
popek Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 e no manu następnym razem jedź z nami a potem powiedz to po wyprawie raz jeszcze :lol: jak będziesz mogłą to oddaje honor ale .... a było świetnie choć jak siępakowałem nie myślałem ze będzie mi to potrzebne a okazało sięże nawet zimno przez chwilę było i rękawice jeszcze dostałem Quote
Agnieszka_ Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 A tu są zdjecia od Rava : Rav na tle gór Rav na śniegu :D Maja, ja i Popek Rav na skale Quote
Rav Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 to zanim pojde spac zadam jeszcze pytanko...to co za tydzien na Barania Gore co? :) ..ktos chetny? Quote
Agnieszka_ Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 Ja chętnie bym się wybrała gdzieś za tydzień w góry, ale tym razem z psem. A na stronce www.gopr.com.pl jest szkolenie, które może nam się kiedyś przydać :wink: Quote
Manu Posted June 6, 2004 Author Posted June 6, 2004 Po odzewie oburzonych :wink: ... hmmm no wiesz Manu szkoda ze nikt nie zrobil Agnieszcze i Majce jak zasypialy e no manu następnym razem jedź z nami a potem powiedz to po wyprawie raz jeszcze jak będziesz mogłą to oddaje honor ale .... ...muszę przyznać, że zwyczajnie złośliwa bestia byłam i tyle , bo mi żal ...coś tam... ściska :evil: , że ja sobie nawet pomarzyć o żadnej wędrówce teraz nie mogę... :( :wink: Quote
Rav Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 hihi MAnu no iiasne ze oburzeni :D a co :) Agnieszka daruj sobie ten kurs to nic nie warte bzdety..niestety pomysl moze i dobry z tym kursem ale tylko tyle, na wielu forach gorskich zjechali ta akcje przejrzalem ten kurs i ma to samo zdanie co do wypadu szkoda ze nocne zdjecia nie wyszly moze te popkowe wyjda:) jednka 2 czolowki na glowie nie pomogly... Quote
Rav Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 wczoraj wieczorem na BG padal grad i znow nas ominelo :D Quote
Agnieszka_ Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 Rav poprostu kolejny raz mamy szczęście :lol: A tu jeszcze 2 zdjęcia zrobione w nocy, które niestety dobrze nie wyszły z powodu braku lampy :wink: : Quote
leszek Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 ale sie wstrzeliłaś :P ... ten temat ( a właściwie szersze zjawisko) omawiany był na porannej naradzie powyprawowej w chatce hihi ... w dość rozległym zreszta kontekscie hihi :D Quote
leszek Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Hello :D ... wlasnie usiłuje wyprodukować jakies fotki tylko z czasem jakoś u mnie dziwnie :evilbat: no ale nic - powolutku sie zrobi :D 1. Zespól szczytowy :D Quote
leszek Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 ... sie robi dalej :D pod murkiem na szczycie jest troche cieplej :fadein: RAV casting :D Quote
Manu Posted June 7, 2004 Author Posted June 7, 2004 Rozumiem, ze casting Rava to właśnie w tych zaspach śniegu :o , o których mówiliście...? 8) :wink: Quote
Rav Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Leszek jak mogles mnie tak zdemaskowac :) to ja tu mowie ze sniegu po kostki, wichury i wogole a teraz co?? :D to wyglada jak w jakims studio...hihihih Quote
Recommended Posts