Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

Posted

hmmma co porabiacie za tydzien?? bo mnie sie kroi dlugi weekend tzn od srody popoludnia do niedzieli wieczor wolne :D wiec moze cos wykombinujemy? ciom? :)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Za tydzień nie mam nic w planach, a więc z chęcią poszłabym gdzieś w górki, ale tym razem w takie miejsce żeby psy można było wziąść ze sobą. Jak pójdziemy na BG to coś pomyślimy :D

Posted

No widzisz a Popek z Rafałem bidoki po knajpach musiały sie szlajać :-? w oczekiwaniu na pociąg w trakcie ostatniej wyprawy - a gdybyż wiedzieli, że tak blisko gościna czekała :D

Posted

Dzieki za zaproszenie jak bedziemy w okolicy to wpadniemy :D

co do wypadu na BG jest ta:

pociag z Katowic odjezdza 17:36 w Bielsku Bialej jest o 19;00

a pozniej mamy PKS z BB o godz 19:30 i jestemy o 20:11 w Miedzybrodzie Ponikiew

wiec wybacz Leszek ale bedziemy spoznieni o 11 minut :D pasuje wszystkim? :)

Posted

nie bedziecie spoznieni :lol: bo wysiasc trzeba przeciez na przystanku zarnowka a tenze jest 11 min przed ponikiew :lol: ... a w ogole to pamietaj zeby wysiasc przystanek ZA tama - jeden dalej niz wtedy wysiadaliscie z Agnieszka - nastepnie cofnac sie troszke i stroma drozka pod gorke :D w ramach rozgrzewki przed BG :D - rozumiem ze jest nas w sumie piatka wiec dokladnie tyle ile wpisano mi do dow. rejstracyjnego :D

Posted

no wlasnie nie bylo napisane o ktorej bedzie w zarnowce :) wiec podalem czas dla przystanku ponikiew....to ile masz wpisane do dowodu rejstr. nie ma znaczenia mysle ze jakby nas bylo 10 to tez bys nas wzial :D plus kilerek oczywiscie...hehhee

Posted

Ehh napisałam takiego długiego posta, ale wszystko mi się skasowało :evilbat: Napisze jeszcze raz w skrócie.

Ja właśnie wróciłam do domu z naszej nocnej wyprawy na BG. Wszystko się udało i było naprawde super :D Jednak to był dobry pomysł, żeby iść w nocy, bo przynajmniej w jedną strone nie widzieliśmy pod jaką długą i stromą górę musimy iść 8) . Oczywiście był śnieg i nawet mamy fotki w zaspach :wink: Niestety nie udało nam się zobaczyć wschodu słońca, bo niebo było zachmurzone, ale za to widzieliśmy wspaniałe widoki na Tatry i chmury w dole :lol:

Jak wróci reszta do domu, to będą mieć więcej lepszych zdjęć, a ja narazie wkleję pare fotek (niestety niezbyt wyraźne) :

_272584_n.jpg

_272586_n.jpg

_272587_n.jpg

_272589_n.jpg

_272595_n.jpg

_272585_n.jpg

_272596_n.jpg

Rav i Leszek

_272593_n.jpg

Rav

_272588_n.jpg

Popek robiący zdjęcia

_272591_n.jpg

Leszek

_272590_n.jpg

Maja i Rav

_272592_n.jpg

W drodze powrotnej Rav i Popek byli już tak zmęczeni, ze zasnęli w aucie 8)

_272597_n.jpg

_272598_n.jpg

Posted

no pieknie :) zamorduje z Popkiem za te zdjecia ...hmmm no wiesz Manu szkoda ze nikt nie zrobil Agnieszcze i Majce jak zasypialy :D ..a tak wogole bylo naprawde fajnie ..........acha mowilem ze zeby isc na Pilsko :) widziano tam niedzwiedzie z mlodymi.....moglem isc sobie sam tam mialbym mile spotkanie :)

Posted

e no manu następnym razem jedź z nami a potem powiedz to po wyprawie raz jeszcze :lol: jak będziesz mogłą to oddaje honor ale ....

a było świetnie choć jak siępakowałem nie myślałem ze będzie mi to potrzebne a okazało sięże nawet zimno przez chwilę było i rękawice jeszcze dostałem

Posted

Po odzewie oburzonych :wink: ...

hmmm no wiesz Manu szkoda ze nikt nie zrobil Agnieszcze i Majce jak zasypialy
e no manu następnym razem jedź z nami a potem powiedz to po wyprawie raz jeszcze jak będziesz mogłą to oddaje honor ale ....

...muszę przyznać, że zwyczajnie złośliwa bestia byłam i tyle chytry.gif, bo mi żal ...coś tam... ściska :evil: , że ja sobie nawet pomarzyć o żadnej wędrówce teraz nie mogę... :(

:wink:

Posted

hihi MAnu no iiasne ze oburzeni :D a co :)

Agnieszka daruj sobie ten kurs to nic nie warte bzdety..niestety pomysl moze i dobry z tym kursem ale tylko tyle, na wielu forach gorskich zjechali ta akcje przejrzalem ten kurs i ma to samo zdanie

co do wypadu szkoda ze nocne zdjecia nie wyszly moze te popkowe wyjda:) jednka 2 czolowki na glowie nie pomogly...

Posted

ale sie wstrzeliłaś :P ... ten temat ( a właściwie szersze zjawisko) omawiany był na porannej naradzie powyprawowej w chatce hihi ... w dość rozległym zreszta kontekscie hihi :D

Posted

Hello :D ... wlasnie usiłuje wyprodukować jakies fotki tylko z czasem jakoś u mnie dziwnie :evilbat:

no ale nic - powolutku sie zrobi :D

1.

Zespól szczytowy :D

szczyt.jpg

Posted

Leszek jak mogles mnie tak zdemaskowac :) to ja tu mowie ze sniegu po kostki, wichury i wogole a teraz co?? :D to wyglada jak w jakims studio...hihihih