euzebiusz Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 jedziemy dzis na potrojna i na leskowiec przywitac wiosne! Rav chetnie bym sie z Wami zabral na Babia ale pracuje w przyszly wekeend (mam tylko co 2 wolny). A co do zwardonia chetnie ale gdzie poleziemy, moze na Racza? A na Babia idziecie czy jedziecie na rowerach? psy oczywiscie z Wami? Pozdrawiam Quote
Agnieszka_ Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 Może w ten długi weekend w czerwcu moglibyśmy gdzieś się umówić w góry, tak jak Rav napisał np. do Zwardonia :D. A na Babią idą/idziemy (może jeszcze uda mi się iść z wami) na nogach w nocy, żeby zobaczyć wschód słońca, ale niestety bez psów, bo tam jest rezerwat i zakaz wprowadzania psów :-? Quote
Rav Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 Euzebiusz no wlasnie ze jesli w gre wchodzilby Zwardon to bysmy poszli sobie na Wielka Racze....widze ze idziesz na Leskowiec ...hihihi....no znam skad te gorke (bardzo dobrze zima :) ) Tajraga czytaj dokladniej :)...Leszek byl na tym filmie :) pozdrawiam Quote
Rav Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 a to cos dla ochlody w ten goracy dzien ....od razu cos sie nam przypomina D http://www.e-gory.pl/egory_new/grafika/galeria/70_tapeta_0026_1024.jpg Quote
leszek Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 cienko sie robi :evilbat: snieg na Babiej topnieje w oczach ... no nic wezme armatke ... sniezna :D PS zbiorka w chatce w piatek ok 20 :D Quote
leszek Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 a to cos dla ochlody w ten goracy dzien ....od razu cos sie nam przypomina Dhttp://www.e-gory.pl/egory_new/grafika/galeria/70_tapeta_0026_1024.jpg eh - to se ne vrati :x ... w tym roku :D Quote
Rav Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Leszek vrati vrati :) badz dobrej mysli ....my zime kochamy i zima nas tez kocha wiec przyjdzie do nas :).....dobra... czyli punkt 20:00 w piatek u Ciebie pod domkiem :) Quote
leszek Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 no :D ja tam chyba bede od srody wiec mozecie przyjechac kiedy tam chcecie - jesli Maja przyjedzie dopiero w piatek ( w co watpie ale nie do końca ;-) ) to moge gdzies tam po drodze porobic za taksowke :D no ale to sie zgadamy w czw-piat sms albo jak mi net nie odfrunie w chatce to GG Quote
Agnieszka_ Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 To co oprócz nas nikt już nie jest chętny ? :wink: Quote
popek Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 hejka ja sięzgłaszam a dokłądnie potwierdze jutro :) rav jak tam dojeżdżasz?? Quote
leszek Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Wiesz Agnieszko - odnoszę takie (delikatne :) ) wrażenie, że sporo osób na DGM po naszych publicznych występach utwierdziło się w przekonaniu, że znajdujemy sie w schyłkowym stadium jakiejś groźnej choroby psychicznej ... albo np. poprzez ekstremalne na granicy zycia i smierci czynione doswiadczenia wydobywamy się wspólnymi siłami ze szponów groźnego nałogu .... etc. :o ... ja myślę, że powinnismy straszną prawdę o naszych wyprawach ukrywać :lol: pisać zacznijmy o smaku piwa w przydroznym schronisku, spotkanych na szlaku babaciach z wnuczetami, wygodnych gondolowych wyciagach etc etc ..... zobaczysz - bedziemy mieli zapisy na 3 lata wprzód :D bo tak to na razie tylko dzielny Popek ze swoim czarnym wojownikiem dołączył :D Quote
Runa Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 ja to bym się nardzo chętnie z wami wybrala ale deczko daleko, do wakacji to raczej czasu w weekendy nie bardzo no i z maluchem też nie a zostawić dwa psy na weekend to już nie mam gdzie zatem ja jestem za ale w wakacje i z piesami niestety :( Quote
leszek Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 wakacje fajna rzeczą są tyle, że gdyby trzymać się naszych starych standardów to żeby nie pałętać się w stadzie/tłumie/stonce i nie uczestniczyć w rewii mody :P jak ostatnio na Czantorii to istnieje możliwość taka że przeniesiemy sie gdzieś jeszcze dalej albo co .... ? :o no ale moze wtedy będzie sie właśnie "oplacalo" przejechać ten kawałek dalej - ostatnio rozważalismy wariant syberyjski jako przedsmak do wariantu norweskiego :D Quote
leszek Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 eeeee :D to ja Ci tu zafunduje baaaardzo powazny dla odmiany cytacik ze stopki naszej kolezanko/maniaczki Basi: "Jeżeli marzy tylko jeden człowiek, pozostanie to tylko marzeniem. Jeżeli zaś będziemy marzyć wszyscy razem, będzie to juz początek nowej rzeczywistości." Helder Camara pozdrówka :D Quote
Runa Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 no to dajmy początek tej nowej rzeczywistości :lol: Quote
leszek Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 No to już :D ... zwlaszcza, że pora jest taka bardziej marzycielska :roll: Quote
husky-regan Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 hejka ja sięzgłaszam a dokłądnie potwierdze jutro :)rav jak tam dojeżdżasz?? No jezeli sąsiad... ja też chętnie ! tylko mi "zielona szkoła" wypadła, Sami wiecie jak to jest, jechać wypada ! Quote
leszek Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 w nocy z piątku na sobotę ?? :o kurcze co to sie teraz dzieje w tej oswiacie ? :D Quote
popek Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 no to dziś mam oficjalnie potwierdzone wolne i moge na 90% powiedziećcc że ide włazić na jakąś górkę z wami w nocy :d teraz może od strony technicznej co wypadało by wzi ąść poza sobą i skrzynką piwa :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :fadein: Quote
leszek Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 nic specjalnego poza dodatkowym cieplym bardzo ubrankiem bo bedzie ok zera w nocy :D Quote
Rav Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 no to fajnie Popek ze jedziesz :) kijki wez jesli masz skads skombinowac, moze byc troche mokro wiec stuptuty tak na wszelki wypadek tez mozna wziasc Quote
leszek Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 acha ! no ten tego zapomnialem przypomnieć ze tam wieje jak na wierzcholku komina w elektrowni jaworzno :D - Popkowski to tak dla Ciebie dla przypomnienia :D bo po stozku moglbys nie doceniac naszych sklonnosci ekstremalnych :lol: Quote
Recommended Posts