leszek Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 no moze byc :D ciesze sie ze Popek dołączył do świromaniaków :P ... tylko ja chce jeszcze Honorke!!! :D ... i oczywiście Alka i Jacka :D ale ten cholernik Zh pewnie im tego nie przekaże :evilbat: no doooobra Zh - nie bij :D zartowalem :D ... a o Marcie nie wspominam bo zeznawala ze gor ma dość na 2 lata :roll: Quote
leszek Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 sie chopie nie martw :P ja też byłem sam :D ... jest uroczo :D ... i tak się tam jeszcze nachodzimy nie raz ... :D Quote
Agnieszka_ Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 To kiedy w końcu idziecie na tą BG ? Leszek będziesz w sobote na tym pokazie w Bielsku ? Quote
leszek Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Bedziemy, bedziemy ... Kiler jest strasznym pieszczochem i jak sie dorwie do dzieciakow to zaglaskuja sie wzajemnie na smierc :o wiec pewnie sie przyda... :D co do BG - ja juz sie wypowiadalem - moge tam byc co tydzien a co ? :D PS Rafal! W Chorzowie graja "Czekajac na Joe" - jako góroświrus :D powinienes tam jechać już i zaraz :D Quote
leszek Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 No :D a potem! zaraz! bedac w stanie lekkiego upojenia :D ( a moze i nie lekkiego :P - nie mam na mysli bron Boze piwka ;-) ) plecak zapiac i na BG poki jeszcze śnieg sie trzyma coby trzymać filmowy nastrój :D Quote
Rav Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 buuu popatrzcie co przegapilem :( http://krawcow.pttk.pl/akt/akt-IIImarsz.php niestety lista jest juz zamknieta..ehhh...no nic sami sobie zrobimy noc Krawculi tylko trzeba teraz zobaczyc kiedy pelnia jest :) no Leszek ja nie daruje jak sniegu nie zobacze :) Quote
Rav Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 acha popatrzcie co nas bedzie czekalo za tydzien czyz to niesamowity widok?? (Babia Gora switem ):D http://krawcow.pttk.pl/zdjecia/Inoc/Inoc09.jpg Quote
leszek Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 buuu popatrzcie co przegapilem :(http://krawcow.pttk.pl/akt/akt-IIImarsz.php niestety lista jest juz zamknieta..ehhh...no nic sami sobie zrobimy noc Krawculi tylko trzeba teraz zobaczyc kiedy pelnia jest :) no Leszek ja nie daruje jak sniegu nie zobacze :) czego płacze :roll: pełnia jest własnie za tydzien ! :D a snieg to bedziesz kochany odgarnial wlasnymi nóżkami torując szlak :angel: Quote
Agnieszka_ Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 Nareszcie mam zdjęcia z naszej ostatniej wyprawy po górach :D Niestety jakość nie jest zbyt dobra, ale coś tam można zobaczyć :wink: Quote
Agnieszka_ Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 No właśnie głupio, że są tak rozmazane, ale cóż są robione tylko aparatem cyfrowym w telefonie :roll: :P Quote
leszek Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 Hihi :roll: ... to moje gapiostwo :oops: ja mam w godzinach pracy w firewallu poustawiane blokowanie wszelkich reklam, spamu i innego szpiegowskiego badziewia a dogomania jest tym naszpikowana :wink: i skutek byl taki ze przelecialem wzrokiem po stronce gdzie fotki nie bylo ( byly oczywiscie zablokowane) i juz chcialem cie zjesc ze piszecie z tajraga o fotkach a gdzie te fotki :D no faktycznie cholera trzeba bedzie zainwestowac w jakis aparat i rasowego fotografa co przysypywany lawina dalej robi zdiecia :roll: ... bo tyle nam sie marnuje niesamowitych ujęć Quote
leszek Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 leszek... no wlansie co Ty kombinujesz? zagadujesz mnie na gg gdzie sa zdj na necie a przeciez sa wlasnie TUTAJ...no chyba ze Ty po kilku glebszych jestes ;) Aga_..jak one sa z komroki to ja nie mam wicej pytan... to nie narzekaj tylko sie ciesz ze cos na nich widac :)! i nie marudz...bo sa fajne :) no już już :D nie bijcie :D przeca pisze.... acha! - jak juz sie odezwalas to idz tez koniecznie na ten film Quote
euzebiusz Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 witajcie! nie znamy Was ale czytlalismy kilka postow. Czy Wasze imprezy (wycieczki w gory) sa jakies regularne czy tak tylko od czasu do czasu? Jestescie jakas hermetyczna grupa czy mozna do Was dolaczyc ? Mieszkamy nieopodal Krakowa wiec w beskidy mamy dosc blisko, a nasza 10 mies suczka sh uwielba dlugie spacery, Pozdrawiamy wszystkich Beata, Karol i LUNA Quote
leszek Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 tylko wlasnie sie skapnelam ze nie mam archiwum gg...wiec jeszcze raz mi napisz co to byl za film, prosze :) :D info http://www.nyka.home.pl/gaze_gor/pl/200403.htm trailer http://www.pathefilms.co.uk/touching_the_void/ttv_hi.html plakat http://www.impawards.com/2004/touching_the_void.html Quote
leszek Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 tylko wlasnie sie skapnelam ze nie mam archiwum gg...wiec jeszcze raz mi napisz co to byl za film, prosze c.d. ... na bazie tej samej historii powstala powszechnie znana komercja: K-2 :-? ... roznica pomiedzy jednym dzielem a drugim jest dokladnie taka jak pomiedzy swiatem realnym a jego odbiciem ... w mediach ... (hihi platon mialby ciekawe tematy do rozwazan ;-) ) dla Ciebie film moze byc ciekawy jak sądzę bo to jest miedzy innymi zbior niesamowitych klatek - ekipa ktora krecila ten film teraz zaraz bedzie robic kolejne rownie odlotowe dzielo w himalajach dla BBC no i w ogole ciekawe jest takie połączenie dokumentu z fabułą - mnie sie w kazdym razie podoba - duzo pewnie bys znalazla tutaj wątkow porownawczych typu fotografia/malarstwo, poezja/proza etc :D Quote
leszek Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 witajcie! nie znamy Was ale czytlalismy kilka postow. Czy Wasze imprezy (wycieczki w gory) sa jakies regularne czy tak tylko od czasu do czasu?Jestescie jakas hermetyczna grupa czy mozna do Was dolaczyc ? Mieszkamy nieopodal Krakowa wiec w beskidy mamy dosc blisko, a nasza 10 mies suczka sh uwielba dlugie spacery, Pozdrawiamy wszystkich Beata, Karol i LUNA hello :D nic nie jest regularnie :-? wszystko jest zawsze inaczej :o nic tez nie jest hermetyczne :D (czy to zabrzmialo wystarczajaco zachecająco ? ;-) ... z cech charakterystycznych wymienilbym pewną sklonnosc do czynnosci ekstremalnych (tu radzilbym zajrzeć na naszą stronkę http://www.scr.com.pl/madohora) i brak w organiźmie czynników odpowiedzialnych za marudzenie :angel: Quote
euzebiusz Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 zajrzalem na stronke i podoba mnie sie!!! :lol: mam nadzieje ze jak nastepnym razem gdzies sie bedziecie wybierac z piesami to mnie zawiadomicie, a moze juz sa jakies plany? Jesli lubicie oprocz wypraw ekstremalnych po gorach jeszcze spartanskie warunki obozowe w miejscu gdzie zaden garniturowiec (pseudo turysta)nie bedzie mowil ze mu przeszkadza zapach psow i potu, a w dodatku gratisowe to mam pomysl na wyprawe zimowa. Ale poki co jest cieplo Quote
Rav Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 no hej Euzebiusz :) no my mamy tak planowane wyprawki ze sami ne wiemy gdzie wyladujemy :D no ale zapraszamy ..acha no za tydzien jedziemy na Babia Gore w nocy i to juz na 100% ..a ja wybiegam juz troche w przod i moze wypadzik do zwardonia? :) Quote
leszek Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 ano :D tylko Rav wlasnie sprawdzil ze juz go nie graja na Slasku :evilbat: ... najblizej w Lodzi ... to Zh se pojdzie co ? ( Jacek! - najlepiej z Martą :D ) no moze jeszcze będzie - Rafal bedzie pilnowal to Cie ew. powiadomi :user: naprawde warto zebys go zobaczyla :) Quote
Rav Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 hej ..no niestety mam smutna wiadomosc.....juz tego filmu nie puszczaja u nas.....pozostaje Lodz,Olsztyn i Warszawa Quote
Recommended Posts