husky-regan Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 A nie lepiej jednak w czerwcu np. 5.06 ? Bo chyba w maju nie dam rady jechac, bo wiecie jak to jest koniec roku szkolnego to teraz najwiecej nauki :wink: No tak ! Koniec roku szkolnego :multi: Najwięcej nauki, kupa roboty ... ja jeszcze w dodatku na zieloną szkołę jadę... przerąbane Quote
leszek Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 sluchajcie - w gruncie rzeczy to bardzo krociotka impreza - w piatek w nocy wyjazd w sobote kolo poludnia po zawodach :D ... wiec naprawde obojetne kiedy tam pojdziemy - umowmy sie lepiej alternatywnie 28 maj lub 4 czerwiec bo ostateczna decyzja zalezy od pogody - jak bedzie kiepska 28 maja to nie ma sensu i wtedy probujemy 4 go czerwca - ja mam info na biezaco z chalpy z widokiem na BG .... :D wiec i pouczyc sie zdazycie i wszystko inne tez :D Quote
Rav Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 no wlasnie chyba zapomnielismy wspomniec ze to jest nocny wypad :)...no wlasnie tu duzo zalezy od pogody bo Babia Gora jest dosc niebezpiecznym szczytem, swiadczy o tym chocby to ze powinno sie kazde wejscie na jej szczyt odnotowywac w ksiazke wyjsc jaka znajduje sie w schronisku....wiec pogode musimy sledzic, obecnie na jej szczytach znajduje sie snieg zmrozony...niom a tak poza tym to spokojnie :) latarki tylko prosze wziasc :P...hmm a jak bedzie nam malo to jeszcze jest Pilsko :]....hhihi..tak mi sie wlasnie przypomnialo wiec moze i do niedzieli bedziemy, co? D Quote
leszek Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Pilsko ;-) hmmm .... wiesz co to Ty tam pojdziesz juz z sama Agnieszka dobrze ? .. bo ja jak sie dowiedzialem o roznych takich % to... sie boje jej mamy! :roll: Quote
Rav Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 no w sumie masz racje z tymi stopniami bo chba o to chodzi :D to ja na pilsko juz sam pojde :) Quote
leszek Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 dobra :D ............. a moze weź książki ... ( ja mam troche to ci pozycze :D ) i po prostu co 45 min malutka pauza i pare kartek etc etc ... to za rok bedzie czerwony pasek i pojdziesz do nieba :D a ja spokojnie bede sobie spacerowal po bielskim lotnisku i w wapiennicy nie rozgladajac sie w panice :o Quote
Rav Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 hmm wiesz ja nie wiem jak to bylo za Twoich czasow ale teraz przerwy sa max 15 min wiec po 15 min pare kartek przerzucimy tzn przez 45 min bedziemy je wertowac a pozniej znow na szlak i tak 7 lekcji :P Quote
leszek Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 na ja przerwe 15 min to mialem jedna! kurde .... to teraz jest dobrze :D i ja mysle ze tak co tydzien wyprawka i wcale nie w 2006 tylko w 2005 maturka! :D o!! i to jest bracie zadanie dla Ciebie ! :D ( ja pożyczam ksiązki ) Quote
Rav Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 no z nami studia zaocznie skonczy ;] ktos jeszcze chetny :P Quote
Agnieszka_ Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Ehh no wstrętni jesteście, żebym ja jeszcze miała się w górach uczyć :P A przez te wyprawy, zawody, zloty itp. co tydzień to ja faktycznie chyba nigdy maturki nie zdam, ale to jeszcze sporo czasu i nie myśle o tym :roll: :wink: Quote
leszek Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 oj bidaku :D widac ze nie zetknełaś sie jeszcze ze szkolnictwem alternatywnym i polaczenie gor i lekcji wydaje ci sie swietokradztwem :evilbat: ale tu sie mylisz :D zobaczysz jak to fajnie już na najblizszej wyprawie na BG :D ... i nie mow ze to jeszcze duzo czasu bo przeciez zdajesz w przyszłym roku :D Quote
leszek Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 w przyszlym w przyszlym :D ... kazdy weekend w gorach poswiecony na nauke liczy sie 12 X nie wiedzialas ? :-) juz rozmawialismy na ten temat z Rafalem w Twoim kuratorium :D Quote
husky-regan Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 Nie w przyszłym tylko za 2 lata :lol: Przeleci jak Husky przez drogę za zającem ! Quote
leszek Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 no z nami studia zaocznie skonczy ;] ktos jeszcze chetny :P tak tak - zapraszamy :D Quote
Agnieszka_ Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 To załóżcie Szkołę Zaoczną "Na łonie natury" Rav&Leszek, wiecie ile byście na tym zarobili ? 8) Proponuje już przyjmować zapisy :wink: Quote
Rav Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 to jest mysl :) zalozymy zamiast zielonej szkoly gorska szkolke :D wiec co pan na to panie psorze :) Quote
leszek Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 no dobra :D ... co prawda strasznie komercyjne macie nastawienie :P ale mozna sprobowac - pierwsza probna lekcja na BG ... Agnieszka! ... geografia? astronomia? biologia? ... wybieraj :D Quote
leszek Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 hihi :D ... ona myśli ze to żarty .... dopiero jak zobaczy ksiazke od historii do II LO wyciagana z mojego plecaka to ..... :o Quote
Rav Posted May 12, 2004 Posted May 12, 2004 widze ze bardziej odpowiada termin : pierwszy weekend czerwca, wiec co bedzie Wam pasowalo? jak nie to ja ide sam....papa Quote
leszek Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 pogoda pogoda !! przeca godom pogoda!! na Babiej Gorze ma to sens jak bedze pogoda wiec zostawmy te 2 terminy co ? :D Quote
Rav Posted May 13, 2004 Posted May 13, 2004 a to link dla tych co sie z nami na Babia gore wybieraja :D http://www.e-gory.pl/egory_new/wiadomosci.php?wiadomosci=202 Quote
Rav Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 no to ja jeszcze jednego linka wklejam na forum : http://www.babiagora.iaw.pl/ i sie pytam to kto w koncu jedzie na Babia gore?? :D Quote
husky-regan Posted May 16, 2004 Posted May 16, 2004 i sie pytam to kto w koncu jedzie na Babia gore?? :D Ja bardzo chętnie ! (tzn ja + żona + pies, albo dwa) Chyba że coś z czasem będzie nie tak. Quote
Recommended Posts