Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

Posted
A nie lepiej jednak w czerwcu np. 5.06 ?

Bo chyba w maju nie dam rady jechac, bo wiecie jak to jest koniec roku szkolnego to teraz najwiecej nauki :wink:

No tak ! Koniec roku szkolnego :multi:

Najwięcej nauki, kupa roboty ... ja jeszcze w dodatku na zieloną szkołę jadę... przerąbane

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sluchajcie - w gruncie rzeczy to bardzo krociotka impreza - w piatek w nocy wyjazd w sobote kolo poludnia po zawodach :D ... wiec naprawde obojetne kiedy tam pojdziemy - umowmy sie lepiej alternatywnie 28 maj lub 4 czerwiec bo ostateczna decyzja zalezy od pogody - jak bedzie kiepska 28 maja to nie ma sensu i wtedy probujemy 4 go czerwca

- ja mam info na biezaco z chalpy z widokiem na BG .... :D

wiec i pouczyc sie zdazycie i wszystko inne tez :D

Posted

no wlasnie chyba zapomnielismy wspomniec ze to jest nocny wypad :)...no wlasnie tu duzo zalezy od pogody bo Babia Gora jest dosc niebezpiecznym szczytem, swiadczy o tym chocby to ze powinno sie kazde wejscie na jej szczyt odnotowywac w ksiazke wyjsc jaka znajduje sie w schronisku....wiec pogode musimy sledzic, obecnie na jej szczytach znajduje sie snieg zmrozony...niom a tak poza tym to spokojnie :) latarki tylko prosze wziasc :P...hmm a jak bedzie nam malo to jeszcze jest Pilsko :]....hhihi..tak mi sie wlasnie przypomnialo wiec moze i do niedzieli bedziemy, co? D

Posted

Pilsko ;-) hmmm .... wiesz co to Ty tam pojdziesz juz z sama Agnieszka dobrze ? .. bo ja jak sie dowiedzialem o roznych takich % to... sie boje jej mamy! :roll:

Posted

dobra :D .............

a moze weź książki ... ( ja mam troche to ci pozycze :D ) i po prostu co 45 min malutka pauza i pare kartek etc etc ... to za rok bedzie czerwony pasek i pojdziesz do nieba :D a ja spokojnie bede sobie spacerowal po bielskim lotnisku i w wapiennicy nie rozgladajac sie w panice :o

Posted

hmm wiesz ja nie wiem jak to bylo za Twoich czasow ale teraz przerwy sa max 15 min wiec po 15 min pare kartek przerzucimy tzn przez 45 min bedziemy je wertowac a pozniej znow na szlak i tak 7 lekcji :P

Posted

na ja przerwe 15 min to mialem jedna! kurde .... to teraz jest dobrze :D i ja mysle ze tak co tydzien wyprawka i wcale nie w 2006 tylko w 2005 maturka! :D o!! i to jest bracie zadanie dla Ciebie ! :D ( ja pożyczam ksiązki )

Posted

Ehh no wstrętni jesteście, żebym ja jeszcze miała się w górach uczyć :P

A przez te wyprawy, zawody, zloty itp. co tydzień to ja faktycznie chyba nigdy maturki nie zdam, ale to jeszcze sporo czasu i nie myśle o tym :roll: :wink:

Posted

oj bidaku :D widac ze nie zetknełaś sie jeszcze ze szkolnictwem alternatywnym i polaczenie gor i lekcji wydaje ci sie swietokradztwem :evilbat:

ale tu sie mylisz :D zobaczysz jak to fajnie już na najblizszej wyprawie na BG :D ...

i nie mow ze to jeszcze duzo czasu bo przeciez zdajesz w przyszłym roku :D

Posted

w przyszlym w przyszlym :D ... kazdy weekend w gorach poswiecony na nauke liczy sie 12 X nie wiedzialas ? :-)

juz rozmawialismy na ten temat z Rafalem w Twoim kuratorium :D

Posted

no dobra :D ... co prawda strasznie komercyjne macie nastawienie :P

ale mozna sprobowac - pierwsza probna lekcja na BG ... Agnieszka! ... geografia?

astronomia? biologia? ... wybieraj :D