leszek Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 hellooo :D .. a ja wrocilem dopiero teraz do Katowic, Maja zostala w chatce pielić grządki i sadzić kwiatki... w górkach jak zwykle bylo super.. :angel: Rafalek wbiegał pod górkę z wielkim plecakiem jak to Rafałek :D Agnieszka uśmiechała sie na okragło jak to Agnieszka :D Popek wcale nigdzie nie zabłądził :D Paco pałał radością życia jak to Paco ( ale ze nie da sobie w kasze dmuchać też pokazał wpatrując się w Bonusa w sposób dość prowokacyjny to fakt ;-) ... no a Bonus kurde jak na taką wagę to po prostu był nie do zdarcia :D Ja jak to ja ( tej cechy nie znaliście dotąd :roll: bo ja jestem kimś zupełnie innym w temperaturach powyżej zera :evilbat: ) cały czas narzekałem że jakiś idiota poprowadził szlak POD GÓRE ! :o a Maja jak to Maja pocieszała mnie dawkując inteligentnie na przemian to złe to dobre wiadomości ... .. jedyne co bylo trochę smutne to konstatacja, że w gorach spotyka sie coraz wiecej debili :evilbat: no i nie zabrakło wątków filozoficznych aczkolwiek trochę "pod prąd" ... ustalilismy ze zakladamy inicjatywe obywatelska do przeforsowania ustawy o koncesjonowaniu funkcji: - posiadacza psa - posiadacza dzieci - wędrowca po terenach górskich brakuje nam tak ze 100 000 podpisow to prosimy o wpisywanie sie na liste :D Quote
leszek Posted May 4, 2004 Posted May 4, 2004 jest pomysl taki ze na lotnisku spotka sie Tajraga, Rav i Leszek ..... bo trzeba wyprobowac dzialanie kantarka przy zejsciach z gorki ;-) Tajraga ma kantarek ;-) no i w ogole :D ... no tak ustalilismy .... z Agnieszka :-) to jak ???? :angel: Quote
leszek Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 no to fajnie :D to teraz Rafalka trzeba ugadac ....... Quote
leszek Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 no to mamy kolejny zlocik czyli kolejne mini MT - piatek 17,30 Muchowiec: :D Agnieszki+Rav+Leszek+ ?????? Quote
husky-regan Posted May 5, 2004 Posted May 5, 2004 moze Andrew i husky_regon by sie doczepili co??? :) He he he ! Z tym regonem to było dobre ! Byłem już regin, egon, regain, ale ... he he ! niezłe. Ja się chętnie doczepie jesłi tylko w tym czasie nie będzie siły wyższej (praca lub studia :( ) Quote
Rav Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 no cos malo ludzi bylo :) ...ehhhh.....a bylo tak milo tym bardziej ze spotkanko sie skonczylo w klubie hipnoza (albo dla co niektorych hipokryzja :D )..no to teraz czas wracac do pomyslu nastepnego wypadu tzn pomysl jest barania gora w czerwcu Quote
leszek Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 .... na Babią Rav na Babią GORĘ :D ... BTW ... kobitek i ich zdolnosci orientacji w terenie ... :evilbat: - czyzby Tajraga, ktora umówiła sie ze mną pod Katedrą w Katowicach a pojechała pod Katedrę Wawelską odnalazła się w Hipnozie ??? .... :o niesamowite jednak przypadki rzadza tym swiatem :D Quote
Rav Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 no tak chodzilo o Babia Gore...ale to jest znak dla mnie ze Babia Gora sie o mnie dopomina bo caly czasj ja mam w glowie :) Quote
leszek Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 no to badzmy juz tacy malo oryginalni i "zaliczmy" ;-) klasyke czyli wschod slonca na BG ... proponuje spotkanie w chatce, start o 23,00 zostawiamy auto bezczelnie niczym turysci z w-wy (w koncu rejestracja jest jaka jest ;-)) na krowiarkach i o 2-3 spokojnie meldujemy sie na szczycie :D Quote
Rav Posted May 8, 2004 Posted May 8, 2004 hmmm wlasnie swoja wypowiedz przeczytalem i musze stwierdzic ze cos jest nie tak ze mna :) bo ten poprzedni moj post mial tak brzmiec: no tak chodzilo o Babia Gore...ale to jest znak dla mnie ze Barania Gora sie o mnie dopomina bo caly czas ja mam w glowie no ja nie wiem co sie ze mna dzieje :) Quote
leszek Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 przeciez ja Ci da;am znac ze jednak sie spotkamy na muchowcu... a ze na muchowiec nie zdarzylam, to juz inne historia :P hmmm - no ok 50 tki rzeczywiscie u ludzi znacznie pogarszaja sie niektore cechy psychofizyczne :roll: ... ale ostatnio robilem sobie test na altzheimera i wypadl negatywnie :D ... wiec wole pozostac przy tezie kiepskiej orientacji przestrzennej u kobitek :P lub uznac ze po prostu roztrzepanie jest cecha normalna u napalonych reporterow :D Quote
Rav Posted May 9, 2004 Posted May 9, 2004 no wiec po wstepnych rozmowach doszlismy do wniosku ze ostatni weekend maja albo pierwszy weekend czerwca wybieramy sie na Babia Gore :)...to ja teraz standardowe pytanie kto jedzie??? :D Quote
leszek Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 no nie było tak źle :D wdałem się w porywajaca rozmowe z właścicielka jamnika, ktory nawarczal na kilerka a pani jamnikowa zrobila mi wyklad nt wyzszosci jamnika nad reszta swiata :D no zreszta tak ładnie to napisałaś, ze ja tez zgadzam się, że możemy skończyć :D Quote
leszek Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 no wiec po wstepnych rozmowach doszlismy do wniosku ze ostatni weekend maja albo pierwszy weekend czerwca wybieramy sie na Babia Gore :)...to ja teraz standardowe pytanie kto jedzie??? :D no jakto ;-) jak zwykle okolo 20 osób :D Quote
Agnieszka_ Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 No ja mam nadzieje, że tak jak zawsze też będe 8) Husky-regan fajnie by było jakbyś dołączył do nas :D Quote
husky-regan Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 No ja mam nadzieje, że tak jak zawsze też będe 8) Husky-regan fajnie by było jakbyś dołączył do nas :D No jeśli tylko będzie konkretny termin, to zaraz się do niego ustosunkuje :) Quote
popek Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 o sąsiad się odezwał :drinking: fAJNIE leszek a killerek będzie juz w dyspozycji na wyprawę? Quote
leszek Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 termin najwyzsze zgromadzenie ustalilo na 28-th of may :D Quote
leszek Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 o sąsiad się odezwał :drinking: fAJNIE leszek a killerek będzie juz w dyspozycji na wyprawę? bydzie :D Quote
husky-regan Posted May 10, 2004 Posted May 10, 2004 termin najwyzsze zgromadzenie ustalilo na 28-th of may :D No to tera musze grafik sprawdzic :D Chociaż to piątek ??? Mogie być problem z mojej strony Quote
Agnieszka_ Posted May 11, 2004 Posted May 11, 2004 A nie lepiej jednak w czerwcu np. 5.06 ? Bo chyba w maju nie dam rady jechac, bo wiecie jak to jest koniec roku szkolnego to teraz najwiecej nauki :wink: Quote
Recommended Posts