Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

hellooo :D .. a ja wrocilem dopiero teraz do Katowic, Maja zostala w chatce pielić grządki i sadzić kwiatki...

w górkach jak zwykle bylo super.. :angel:

Rafalek wbiegał pod górkę z wielkim plecakiem jak to Rafałek :D Agnieszka uśmiechała sie na okragło jak to Agnieszka :D Popek wcale nigdzie nie zabłądził :D Paco pałał radością życia jak to Paco ( ale ze nie da sobie w kasze dmuchać też pokazał wpatrując się w Bonusa w sposób dość prowokacyjny to fakt ;-) ... no a Bonus kurde jak na taką wagę to po prostu był nie do zdarcia :D

Ja jak to ja ( tej cechy nie znaliście dotąd :roll: bo ja jestem kimś zupełnie innym w temperaturach powyżej zera :evilbat: ) cały czas narzekałem że jakiś idiota poprowadził szlak POD GÓRE ! :o a Maja jak to Maja pocieszała mnie dawkując inteligentnie na przemian to złe to dobre wiadomości ...

.. jedyne co bylo trochę smutne to konstatacja, że w gorach spotyka sie coraz wiecej debili :evilbat:

no i nie zabrakło wątków filozoficznych aczkolwiek trochę "pod prąd" ... ustalilismy ze zakladamy inicjatywe obywatelska do przeforsowania ustawy o koncesjonowaniu funkcji:

- posiadacza psa

- posiadacza dzieci

- wędrowca po terenach górskich

brakuje nam tak ze 100 000 podpisow to prosimy o wpisywanie sie na liste :D

Posted

jest pomysl taki ze na lotnisku spotka sie Tajraga, Rav i Leszek .....

bo trzeba wyprobowac dzialanie kantarka przy zejsciach z gorki ;-)

Tajraga ma kantarek

;-)

no i w ogole :D

... no tak ustalilismy .... z Agnieszka :-)

to jak ????

:angel:

Posted
moze Andrew i husky_regon by sie doczepili co??? :)

He he he ! Z tym regonem to było dobre ! Byłem już regin, egon, regain, ale ... he he ! niezłe.

Ja się chętnie doczepie jesłi tylko w tym czasie nie będzie siły wyższej (praca lub studia :( )

Posted

no cos malo ludzi bylo :) ...ehhhh.....a bylo tak milo tym bardziej ze spotkanko sie skonczylo w klubie hipnoza (albo dla co niektorych hipokryzja :D )..no to teraz czas wracac do pomyslu nastepnego wypadu tzn pomysl jest barania gora w czerwcu

Posted

.... na Babią Rav na Babią GORĘ :D ...

BTW ... kobitek i ich zdolnosci orientacji w terenie ... :evilbat: - czyzby Tajraga, ktora umówiła sie ze mną pod Katedrą w Katowicach a pojechała pod Katedrę Wawelską odnalazła się w Hipnozie ??? .... :o

niesamowite jednak przypadki rzadza tym swiatem :D

Posted

no tak chodzilo o Babia Gore...ale to jest znak dla mnie ze Babia Gora sie o mnie dopomina bo caly czasj ja mam w glowie :)

Posted

no to badzmy juz tacy malo oryginalni i "zaliczmy" ;-) klasyke czyli wschod slonca na BG ... proponuje spotkanie w chatce, start o 23,00 zostawiamy auto bezczelnie niczym turysci z w-wy (w koncu rejestracja jest jaka jest ;-)) na krowiarkach i o 2-3 spokojnie meldujemy sie na szczycie :D

Posted

hmmm wlasnie swoja wypowiedz przeczytalem i musze stwierdzic ze cos jest nie tak ze mna :) bo ten poprzedni moj post mial tak brzmiec:

no tak chodzilo o Babia Gore...ale to jest znak dla mnie ze Barania Gora sie o mnie dopomina bo caly czas ja mam w glowie

no ja nie wiem co sie ze mna dzieje :)

Posted
przeciez ja Ci da;am znac ze jednak sie spotkamy na muchowcu... a ze na muchowiec nie zdarzylam, to juz inne historia :P

hmmm - no ok 50 tki rzeczywiscie u ludzi znacznie pogarszaja sie niektore cechy psychofizyczne :roll: ... ale ostatnio robilem sobie test na altzheimera i wypadl negatywnie :D ... wiec wole pozostac przy tezie kiepskiej orientacji przestrzennej u kobitek :P lub uznac ze po prostu roztrzepanie jest cecha normalna u napalonych reporterow :D

Posted

no wiec po wstepnych rozmowach doszlismy do wniosku ze ostatni weekend maja albo pierwszy weekend czerwca wybieramy sie na Babia Gore :)...to ja teraz standardowe pytanie kto jedzie??? :D

Posted

no nie było tak źle :D wdałem się w porywajaca rozmowe z właścicielka jamnika, ktory nawarczal na kilerka a pani jamnikowa zrobila mi wyklad nt wyzszosci jamnika nad reszta swiata :D

no zreszta tak ładnie to napisałaś, ze ja tez zgadzam się, że możemy skończyć :D

Posted
no wiec po wstepnych rozmowach doszlismy do wniosku ze ostatni weekend maja albo pierwszy weekend czerwca wybieramy sie na Babia Gore :)...to ja teraz standardowe pytanie kto jedzie??? :D

no jakto ;-) jak zwykle okolo 20 osób :D

Posted
No ja mam nadzieje, że tak jak zawsze też będe 8) Husky-regan fajnie by było jakbyś dołączył do nas :D

No jeśli tylko będzie konkretny termin, to zaraz się do niego ustosunkuje :)