leszek Posted March 27, 2004 Posted March 27, 2004 To w lecie zrobimy sobie MT 2 połączoną ze wspinaczką :D taaaaa .... tylko musimy zabrac spora ilość duzych czarnych foliowych worów :evilbat: look at this: http://www.us.edu.pl/uniwersytet/kultura/tekst/gaja/zdjecie.php?id=2 czulem ze cos mi chrześci pod nogami ... teraz wiem ze nastepnym razem beda to kości tych sk ..... co to zostawili :evil: Quote
Agnieszka_ Posted March 27, 2004 Posted March 27, 2004 Są już moje zdjęcia z wyprawy na stronie http://husky.piwko.pl/foto.php?katalog=madohora Quote
leszek Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 ... coś piwko.pl trochę przedawkowało i serwer mu padł ;-( Quote
leszek Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Są już moje zdjęcia z wyprawy na stronie http://husky.piwko.pl/foto.php?katalog=madohora oooooo :-) dziala wreszcie - super :-) no w sumie mamy jednak troche tych zdjec :D - mnie to zmobilizowalo tez i rozbudowuje powolutku stroniczke MT .... z adresem jak w moim podpisie pozdrowka :D Quote
Agnieszka_ Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 - mnie to zmobilizowalo tez i rozbudowuje powolutku stroniczke MT .... z adresem jak w moim podpisie No super relacja z wyprawy i czekamy na ciąg dalszy :D Quote
leszek Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 Honorka pyta, czy Kiler do Kucob przyjedzie, bo się z anim stęskniła :) Jacek co to "Kucob" ? pleease!;-) bo wlasnie pol dysku mi sie odstrzelilo i jestem na etapie poszukiwania durnych sterownikow wiec inteligencja spadla mi do 85 :evilbat: Quote
leszek Posted March 29, 2004 Posted March 29, 2004 - mnie to zmobilizowalo tez i rozbudowuje powolutku stroniczke MT .... z adresem jak w moim podpisie No super relacja z wyprawy i czekamy na ciąg dalszy :D sie zrobi :D Quote
leszek Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 Honorka pyta, czy Kiler do Kucob przyjedzie, bo się z anim stęskniła :) no :D Quote
Rav Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 a to rozumiem ze bedziesz Leszek :) hmmm ludziska co wy na to zeby w gorki za jakis czas isc? :D Quote
leszek Posted March 30, 2004 Posted March 30, 2004 No to idziemy :angel: ..... ktore wybierasz .... www.scr.com.pl/madohora MT 2 ? MT 3 ? :D :D ... zima ?? lato ?? te fotki beda tu byc moze krotko bo wdac sie musze w skomplikowane pertraktacje z zakresu praw autorskich wiec ogladac prosze i zapisywac sie hihi :wink: na liste :D PS - Agnieszka - czy twoje fotki moge na stroniczce MT umiescic ? Quote
Rav Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Leszek na oba wypady oba:) tylko ze MT2 nie bardzo mi pasuje jesli chodzi o termin ;/ no chyba ze to wypad jakis 3 dniowy ja mam urlop we wrzesniu Quote
Agnieszka_ Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Leszek mozesz umiescic moje zdjecia na stronce :D A w góry to oczywiście jade :angel: Quote
Agnieszka_ Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Co ze Spałą ? Trzeba w końcu ustalić jakiś termin... A może w ten dlugi weekend 1-3 maja poszlibyśmy gdzieś w górki ? Quote
leszek Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Jacek a moze olejemy osrodki i zaczniemy sie przyzwyczajac do namiotow??? :D Quote
leszek Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Co ze Spałą ? Trzeba w końcu ustalić jakiś termin...A może w ten dlugi weekend 1-3 maja poszlibyśmy gdzieś w górki ? no my to jestesmy w chatce wiec WELCOME jesli stamtad gdzies bysmy polezli wierni pasmu Madohory (wspinaczka ? :D ) :wink: a jesli nie to tez rejon obojetny ... noze Slowacja? - sprawdzilibysmy jak wyglada granica po nowemu i zrobimy wsciekla awanture jak beda od nas cos chcieli :evilbat: :wink: Quote
leszek Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Leszek mozesz umiescic moje zdjecia na stronce :DA w góry to oczywiście jade :angel: OKI - to wklejam fotkii wpisuje Cie na liste :D Quote
leszek Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 Leszek na oba wypady oba:) tylko ze MT2 nie bardzo mi pasuje jesli chodzi o termin ;/ no chyba ze to wypad jakis 3 dniowy ja mam urlop we wrzesniu dokladnie chodzi o jakis przedluzony weekend - wiesz w zasadzie te karpaty ukrainskie to jest impreza na 3 dni - troche na wariata ale czyz jest cos nie na wariata :D - w zasadzie to moze byc wtedy i w sierpniu i we wrzesniu - w obu terminach jakos sie mozna urwac ze szkolki czy z pracy :P ... a moze nawet wrzesien bylby ladniejszy bo totalnie pusto i troche kolorkow ... ?? co reszta na to ?? - tak czy inaczej na liste Cie wpisuje i tu i tu :D mam nadzieje ze zauwazyliscie ze MT 3 to lista sylwestrowa :o :D tam by troche dluzej moze wypadlo to zaliczylibysmy rumunski kawalek Karpatow - tam jest juz zupelnie zadupiasto i bezpieczniej ... ludziki z tych chatek jak do nich dotrze taka kawalkada z psami to beda oslupiale ale geba im sie bedzie smiala :D Quote
leszek Posted March 31, 2004 Posted March 31, 2004 It' ready now :angel: www.scr.com.pl/madohora Quote
szybszy_od_dylizansu Posted April 1, 2004 Posted April 1, 2004 A może zajmiecie się takim ekstremalnym sportem: http://kiosk.onet.pl/magazyn/1143754,1692,artykul.html Quote
leszek Posted April 2, 2004 Posted April 2, 2004 Hmm ... odleglosci pomiedzy skalkami na Madohorze wynosza od 8 - 15 m .... ??? :o BTW - jaki jest aktualny rekord swiata w skoku w dal? bo ja pamietam tylko ten Beamona 8,90 ? .. byl ktos lepszy ? :wink: Quote
Rav Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 hej :) no wiec moze pomyslmy o jakims wypadzie bo jak nie to ja sam ide w gorki, 3 dni wolnego musze jakos wykorzystac :] hmmm a Slowacja jakby tu powiedziec paszportu jeszcze nie wyrobilem sobie :p wiem mialem no ale...... :D Quote
Agnieszka_ Posted April 4, 2004 Posted April 4, 2004 Rav podobno od 1 maja wchodzimy do Unii... :D Quote
Recommended Posts