Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Honorka pyta, czy Kiler do Kucob przyjedzie, bo się z anim stęskniła :)

Jacek co to "Kucob" ? pleease!;-) bo wlasnie pol dysku mi sie odstrzelilo i jestem na etapie poszukiwania durnych sterownikow wiec inteligencja spadla mi do 85 :evilbat:

Posted
- mnie to zmobilizowalo tez i rozbudowuje powolutku stroniczke MT .... z adresem jak w moim podpisie

No super relacja z wyprawy i czekamy na ciąg dalszy :D

sie zrobi :D

Posted

No to idziemy :angel: .....

ktore wybierasz .... www.scr.com.pl/madohora

MT 2 ? MT 3 ? :D

:D ... zima ?? lato ??

te fotki beda tu byc moze krotko bo wdac sie musze w skomplikowane pertraktacje z zakresu praw autorskich wiec ogladac prosze i zapisywac sie hihi :wink: na liste :D

PS - Agnieszka - czy twoje fotki moge na stroniczce MT umiescic ?

Posted

Leszek na oba wypady oba:) tylko ze MT2 nie bardzo mi pasuje jesli chodzi o termin ;/ no chyba ze to wypad jakis 3 dniowy ja mam urlop we wrzesniu

Posted
Co ze Spałą ? Trzeba w końcu ustalić jakiś termin...

A może w ten dlugi weekend 1-3 maja poszlibyśmy gdzieś w górki ?

no my to jestesmy w chatce wiec WELCOME jesli stamtad gdzies bysmy polezli wierni pasmu Madohory (wspinaczka ? :D ) :wink: a jesli nie to tez rejon obojetny ... noze Slowacja? - sprawdzilibysmy jak wyglada granica po nowemu i zrobimy wsciekla awanture jak beda od nas cos chcieli :evilbat: :wink:

Posted
Leszek na oba wypady oba:) tylko ze MT2 nie bardzo mi pasuje jesli chodzi o termin ;/ no chyba ze to wypad jakis 3 dniowy ja mam urlop we wrzesniu

dokladnie chodzi o jakis przedluzony weekend - wiesz w zasadzie te karpaty ukrainskie to jest impreza na 3 dni - troche na wariata ale czyz jest cos nie na wariata :D - w zasadzie to moze byc wtedy i w sierpniu i we wrzesniu - w obu terminach jakos sie mozna urwac ze szkolki czy z pracy :P ... a moze nawet wrzesien bylby ladniejszy bo totalnie pusto i troche kolorkow ... ?? co reszta na to ?? - tak czy inaczej na liste Cie wpisuje i tu i tu :D

mam nadzieje ze zauwazyliscie ze MT 3 to lista sylwestrowa :o :D

tam by troche dluzej moze wypadlo to zaliczylibysmy rumunski kawalek Karpatow - tam jest juz zupelnie zadupiasto i bezpieczniej ...

ludziki z tych chatek jak do nich dotrze taka kawalkada z psami to beda oslupiale ale geba im sie bedzie smiala :D

Posted

Hmm ... odleglosci pomiedzy skalkami na Madohorze wynosza od 8 - 15 m .... ??? :o

BTW - jaki jest aktualny rekord swiata w skoku w dal? bo ja pamietam tylko ten Beamona 8,90 ? .. byl ktos lepszy ? :wink:

Posted

hej :) no wiec moze pomyslmy o jakims wypadzie bo jak nie to ja sam ide w gorki, 3 dni wolnego musze jakos wykorzystac :] hmmm a Slowacja jakby tu powiedziec paszportu jeszcze nie wyrobilem sobie :p wiem mialem no ale...... :D