leszek Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Teraz rozumiem dlaczego tak chetnie uczestniczysz w "planowanych" przeze mnie przedsięwzięciach :D ... no nie ma to jak rewers - masz racje :D - po jednej wyprawie gdziekolwiek ... nabierasz takiej pasji w szczegółowym organizowaniu i planowaniu ze niedlugo zrobią Cie tam prezesem :D ... czego Ci zreszta nie życzę bo to okropne zajęcie :P Quote
leszek Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Hej absolwenci MT :D - przyszli handlerzy na finnmarksloppet :D ... wlasnie przed chwila prowadzacy zawodnik opuscil to miejsce (przyszlorocznej naszej katorgi :roll: ) ponizej ... http://www.scooternorge.no/jotka.jpg Quote
szybszy_od_dylizansu Posted March 15, 2004 Posted March 15, 2004 A ja mam rodzinke w Norwegii :angel: Moze nie na dalekiej polnocy,bo w Lillehammer,ale jednak Norwegia. Ale kiedys zawialo nas dosc daleko,bo az na Lofoty :wink: http://www.horyzonty.pl/n.php http://www.horyzonty.pl/kl.php Quote
Rav Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 uuuu??? a co tu tak ucichlo na tym temacie > :D Zh ty tam juz trase przygotowuj na wypad w maju :) Quote
leszek Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 No co tu gadac jak lato sie zbliza i czas isc spać :cry: ............... a mnie w ogole brakuje jakichś głębszych refleksji nt MT i pokrewnych zjawisk ..... no ale ja jestem filozof z natury hihi :D Quote
tunio Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 No co tu gadac jak lato sie zbliza i czas isc spać :cry: jak narazie wiosna nie lato 8) Quote
Rav Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 Carragan kazda inna pora niz zima to dla nas lato :D za cieplo ja juz tesknie za sniegiem. mrozem......eh na sama mysl ze znow beda upaly robi mi sie goraco :D refleksje na temat MT? hmmm..ja chce jeszcze raz :] Quote
tunio Posted March 16, 2004 Posted March 16, 2004 Carragan kazda inna pora niz zima to dla nas lato :D za cieplo ja juz tesknie za sniegiem. mrozem......eh na sama mysl ze znow beda upaly robi mi sie goraco :D Zawsze wiedzialam ze jestescie dziwni,ale ze az tak........:eek3: :wink: Quote
leszek Posted March 17, 2004 Posted March 17, 2004 Zawsze wiedzialam ze jestescie dziwni,ale ze az tak........:eek3: :wink: ee tam zaraz dziwni :roll: po prostu uzaleznieni od bialego ... proszku ??? :o no substancji :D Quote
szybszy_od_dylizansu Posted March 17, 2004 Posted March 17, 2004 coś dla was: http://pejzaze.onet.pl/14674,g,galeria.html Quote
PaYooK Posted March 17, 2004 Posted March 17, 2004 ELO!!! fajna impreza ta Lion Winter Challenge Quote
Rav Posted March 17, 2004 Posted March 17, 2004 hehehe ..no fajna imprezka wlasnie podczas MT rozmawialem z Zh o tej impezce czyli o LWC :) Quote
leszek Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 hehehe ..no fajna imprezka wlasnie podczas MT rozmawialem z Zh o tej impezce czyli o LWC :) kurde :D chyba zaczyna mi switac jakas nowa dyscyplina w glowce !! to my tam na tym naszym MT w sumie daleko nie bylismy od ideału :angel: Quote
Rav Posted March 21, 2004 Posted March 21, 2004 mysle ze jest to dobry temat na tym forum gdzie moge zamiescic ten link, prosze zeby wszyscy ktorzy chodza po gorach i nie tylko wspomogli ten apel, dzieki wielkie :] http://www.wspinanie.pl/smiglo/index.php Quote
Rav Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 hmm Zh myslisz ze to jest zle z tymi punktami kontrolnymi? ..chodzi mi o twoje zdanie :) no wlasnie Leszek oswiec nas jak Ci tam cos swita :D Quote
Rav Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 dziekuje :) no tez sie z toba zgadzam tym bardziej ze zawody te sa podzielone na 2 kategorie zawodowcow i amatarow, no ale takie reguly :) Leszek..juhuuuuuu..pewnie gdzies na szlaku zasnal :) Quote
leszek Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 No nie tyle zasnąłem co jestem w normalnej wczesnowiosennej depresji :-? ... brak sniegu u mnie przekłada sie rowniez na objawy abstynencyjne :-? ... konkurencja o ktorej mysle to po prostu jakies takie akcje jak MT/orientacja/mid ... no mniej wiecej wyczuwacie o co mi chodzi - po prostu to przecieranie nieodsniezonego szlaku bylo dla mnie osobiscie bardzo super - niby glupia czynnosc a jednak :D ... zauwazcie ze bawilismy sie w to w srodku cywilizowanej czesci naszego swiata gdzie w lecie sprzedaja bilety wstepu :D od nadmiaru gawiedzi i w zasadzie nie ma takiego "pojazdu" ktory by dotarl w glebokim sniegu tam gdzie "czlekopies" ... a jednoczesnie jest to konkurencja 99% bezpieczna :D wiec mysle i mysle ... ale zima daleko wiec mam czas :wink: Quote
leszek Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 ... :o no i gdzie my mieliśmy oczy ????? http://www.gory.wyd.pl/archiwum.php?art=1200 ... no nic - następnym razem :D Quote
Agnieszka_ Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 To w lecie zrobimy sobie MT 2 połączoną ze wspinaczką :D Quote
Rav Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 jak to gdzie mielismy oczy ?? :D ja caly czas pod nogi patrzalem :P Quote
leszek Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 To w lecie zrobimy sobie MT 2 połączoną ze wspinaczką :D no :D ... jakbym wiedział, że w Beskidach wystepują masowo "szóstkowe" drogi wspinaczkowe :o to etapem docelowym zostałoby K-2 a nie Finnmarksloppet :roll: ... swoja drogą czy da sie jakos połączyc psa ze wspinaczką ???? :wink: ??? ... wiem !! kiler bedzie mnie asekurował :angel: Quote
leszek Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 jak to gdzie mielismy oczy ?? :D ja caly czas pod nogi patrzalem :P to sie juz wiecej nie może powtórzyć :P ... następnym razem włączoną na stałe kamerę zainstaluję Ci na czapeczce :D bo wtedy jak juz skończymy to przynajmniej sobie pogladamy hihi :D ... dobra! wiem!! :D akumulator bedę targał w SWOIM plecaku ... ale będzie zadyma z kablem :angel: Quote
Rav Posted March 26, 2004 Posted March 26, 2004 hihii..jak slysze ze szlaki sa nie do przetarcia i odradza sie chodzenie po gorach nie wiem czemu ale przypomina mi sie Chan od Zh jak probuje w dosc specyficzny sposob przetrzec nam szlak :D......hmmm ja mysle ze jak sie umawamiamy na ta 3:15 to pewnei o 2 wstaniemy :D Quote
leszek Posted March 27, 2004 Posted March 27, 2004 No Chan po prostu na Śląsk przyjechał to odruchowo zaczął drążyć chodnik :D (znaczy tunel ;-) ) w sniegu :wink: mądry piesek :D Quote
Recommended Posts