Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

Posted

Teraz rozumiem dlaczego tak chetnie uczestniczysz w "planowanych" przeze mnie przedsięwzięciach :D ... no nie ma to jak rewers - masz racje :D - po jednej wyprawie gdziekolwiek ... nabierasz takiej pasji w szczegółowym organizowaniu i planowaniu ze niedlugo zrobią Cie tam prezesem :D ... czego Ci zreszta nie życzę bo to okropne zajęcie :P

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No co tu gadac jak lato sie zbliza i czas isc spać :cry:

...............

a mnie w ogole brakuje jakichś głębszych refleksji nt MT i pokrewnych zjawisk ..... no ale ja jestem filozof z natury hihi :D

Posted

Carragan kazda inna pora niz zima to dla nas lato :D za cieplo ja juz tesknie za sniegiem. mrozem......eh na sama mysl ze znow beda upaly robi mi sie goraco :D

refleksje na temat MT? hmmm..ja chce jeszcze raz :]

Posted
Carragan kazda inna pora niz zima to dla nas lato :D za cieplo ja juz tesknie za sniegiem. mrozem......eh na sama mysl ze znow beda upaly robi mi sie goraco :D

Zawsze wiedzialam ze jestescie dziwni,ale ze az tak........:eek3:

:wink:

Posted
Zawsze wiedzialam ze jestescie dziwni,ale ze az tak........:eek3:

:wink:

ee tam zaraz dziwni :roll: po prostu uzaleznieni od bialego ... proszku ??? :o

no substancji :D

Posted
hehehe ..no fajna imprezka wlasnie podczas MT rozmawialem z Zh o tej impezce czyli o LWC :)

kurde :D chyba zaczyna mi switac jakas nowa dyscyplina w glowce !!

to my tam na tym naszym MT w sumie daleko nie bylismy od ideału :angel:

Posted

hmm Zh myslisz ze to jest zle z tymi punktami kontrolnymi? ..chodzi mi o twoje zdanie :)

no wlasnie Leszek oswiec nas jak Ci tam cos swita :D

Posted

dziekuje :) no tez sie z toba zgadzam tym bardziej ze zawody te sa podzielone na 2 kategorie zawodowcow i amatarow, no ale takie reguly :)

Leszek..juhuuuuuu..pewnie gdzies na szlaku zasnal :)

Posted

No nie tyle zasnąłem co jestem w normalnej wczesnowiosennej depresji :-? ... brak sniegu u mnie przekłada sie rowniez na objawy abstynencyjne :-? ... konkurencja o ktorej mysle to po prostu jakies takie akcje jak MT/orientacja/mid ... no mniej wiecej wyczuwacie o co mi chodzi - po prostu to przecieranie nieodsniezonego szlaku bylo dla mnie osobiscie bardzo super - niby glupia czynnosc a jednak :D

... zauwazcie ze bawilismy sie w to w srodku cywilizowanej czesci naszego swiata gdzie w lecie sprzedaja bilety wstepu :D od nadmiaru gawiedzi

i w zasadzie nie ma takiego "pojazdu" ktory by dotarl w glebokim sniegu tam gdzie "czlekopies" ... a jednoczesnie jest to konkurencja 99% bezpieczna :D wiec mysle i mysle ... ale zima daleko wiec mam czas :wink:

Posted
To w lecie zrobimy sobie MT 2 połączoną ze wspinaczką :D

no :D ... jakbym wiedział, że w Beskidach wystepują masowo "szóstkowe" drogi wspinaczkowe :o to etapem docelowym zostałoby K-2 a nie Finnmarksloppet :roll: ... swoja drogą czy da sie jakos połączyc psa ze wspinaczką ???? :wink: ??? ... wiem !! kiler bedzie mnie asekurował :angel:

Posted
jak to gdzie mielismy oczy ?? :D ja caly czas pod nogi patrzalem :P

to sie juz wiecej nie może powtórzyć :P ... następnym razem włączoną na stałe kamerę zainstaluję Ci na czapeczce :D bo wtedy jak juz skończymy to przynajmniej sobie pogladamy hihi :D

... dobra! wiem!! :D akumulator bedę targał w SWOIM plecaku ... ale będzie zadyma z kablem :angel:

Posted

hihii..jak slysze ze szlaki sa nie do przetarcia i odradza sie chodzenie po gorach nie wiem czemu ale przypomina mi sie Chan od Zh jak probuje w dosc specyficzny sposob przetrzec nam szlak :D......hmmm ja mysle ze jak sie umawamiamy na ta 3:15 to pewnei o 2 wstaniemy :D