leszek Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 Hello Everyone :-) Next weekend jedziemy z Majka po narty, next next z Rafalkiem na rekonesans ... przodem kiler, na kilerze Rafal, za nim ja na nartach .... kogos pominałem ?? ;-)) ... aaaaaaaaaaaaaa .... Agnieszka sie z nami wybierala ????? :D to tyle z frontu duza :D 2every1 Quote
Agnieszka_ Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 Nie no ja jednak poczekam jak wrócicie z tego rekonesansu 8) Sami sie pomęczcie i przetrzyjcie nam szlaki :P Quote
leszek Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 Nie no ja jednak poczekam jak wrócicie z tego rekonesansu 8) Sami sie pomęczcie i przetrzyjcie nam szlaki :P taaaaa ... no jednak jakies resztki nadziei ze kolejne pokolenia maja w sobie wole walki o lepsze jutro prysly u mnie jak banka mydlana :evil: ..... no nic - my weterani jeszcze jakis czas pociagniemy ten wozek dopoki nam stawow nie powykreca :evil: ... a potem cholery bedziecie zasuwac na nasze emerytury i renty a co ??? moze nie ?? hihi .... :D starsi ludzie Agnieszko bywają złośliwi - musisz to zaakceptowax :wink: :wink: Quote
leszek Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 Zaraz.. to ten next next kiedy wypada? bo 30 stycznia mam studniówkę, to nie moge, ale tydzień później to kto wie.. :) tylko jak to ma czasowo wyglądać? I czy psy już można brać, czy wszystko z buta? Pozdrawiam no raczej 7 wchodzi w gre wiec spoko sie zalapiesz :D psow to ty lepiej Jacek nie bierz bo moze byc dziwnie - w gorach jest tyle sniegu ze jestem z lekka oslabiony ;-) trasa ktora normalnie zajmowala mi 15 minut ostatnio lazlem 2 godziny prawie na czworakach ... jakies cholera rakiety sniezne albo co .... ratrak spalimy na dole wiec odpada .... a moze psy puscimy luzem przodem to one troche przekopią :D ... jedno jest pewne - bedzie wesolo :angel: bo w tych rejonach gdzie leziemy hakny nie dociera - to las wiec jak juz jest tyle sniegu to i bedzie w lutym i marcu .... w ten weekend jedziemy w bieszczady zeby sie psychicznie przygotowac na ekstrema i uznac beskidy za przedszkole :wink: no i powiedziec rolewskiej ze w marcu przyjezdza do niej 15 osob i 30 psow :wink: haha - jak sie nie odezwe przez nastepne kilka dni to znaczy ze zakopala mnie gdzies w lesie :evilbat: :D Quote
Rav Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Tatsu przetarcie szlaku mamy w nastepnym tygodniu :) jesli halny tam nie grasuje to moze ja rybaczki wezme :), nie wiem jak wy ale ja juz bylem spisac testament :] nom to trzymcie za nas kciuki i zyczcie polamania nog :) Quote
Rav Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 no a co do treningu to ja juz mam za soba nocny odcinek w gorach w sniegu po kolana :) Quote
PaYooK Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 ELO!! czy ostatni weekend lutego nadal aktualne czy pozniejszy termin ?? :roll: Quote
leszek Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 Wy sobie tam pijecie piwko kurde a my tu z Rafalkiem umawiamy sie na zatracenie w weekend o!! :D Quote
leszek Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 ELO!!czy ostatni weekend lutego nadal aktualne czy pozniejszy termin ?? :roll: nothing changed :angel: Quote
Rav Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 no wlasnie my tu myslimy o wyprawie a Ci sobie piwko pija:) nawet nam nie zycza powodzenia, lobuzy i nic wiecej :D Quote
Manu Posted February 4, 2004 Author Posted February 4, 2004 Bo my się tu modlimy usilnie, co byście żywi i cali z tej wyprawy wrócili... 8) :wink: Quote
PaYooK Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 ELO!!! tylko zeby was GOPR nie szukal ;) Quote
leszek Posted February 5, 2004 Posted February 5, 2004 Bo my się tu modlimy usilnie, co byście żywi i cali z tej wyprawy wrócili... 8) :wink: Rafał .... uwierzymy jej ?????? :roll: Quote
Rav Posted February 5, 2004 Posted February 5, 2004 tiia iiasne :D dopiero jak sie upomnielismy to sobie o nas przypomnieli..ehh bede sie powtarzal lobuzy i nic wiecej :) wogole sie nie martwia o nas Quote
Manu Posted February 5, 2004 Author Posted February 5, 2004 no cooooooo ????? :D Czy te oczy... mogą kłamać...? Quote
leszek Posted February 5, 2004 Posted February 5, 2004 no chyba nie :D .............. no wlasnie!! :evil: ..... :wink: :wink: Quote
Rav Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 hej:] no wiec wyruszamy w ten weekend z Leszkiem na rekonesans :)..wiec w poniedzialek spodziewajcie sie informacji na temat trasy itp i itd :)..szkoda tylko ze pogoda nie jest najlepsza , no ale co zrobic :) no to trzymcie sie cieplutko i do poniedzialku Quote
leszek Posted February 7, 2004 Posted February 7, 2004 No ja juz tu jestem :-) ... a jutro kolo poludnia w strugach deszczu dopłynie tu Rafałek i podobno nie tylko ;-)) ... potem jedziemy do supermarketa po pletwy i okularki oraz aqualung i w niedziele o 4 rano wyplywamy ;-) ... serwis internetowy dostepny bedzie na bieząco ;-) Quote
leszek Posted February 7, 2004 Posted February 7, 2004 No zyjemy .... ale jakos widzimy ze nikt specjalnie sie nami nie interesuje ;-( ja to juz starszy czlowiek jestem wiec nic mnie nie zdziwi ale Agnieszka z Rafalem sa wstrząśnięci ..... tym brakiem troski ;-((( ...... przeszlismy 30 km z czego polowa po ciemku ... tzn z jedną czołówką bo moja latarka wyprodukowana w chinskim zakladzie karnym padla po 2 godzinach ...... bylo strasznie ;-)) ....... podejscie 65% po kamulcach, po drodze platy mokrego sniegu na 1.5 metra ... osoby ktore wybieraja sie tu na saniach prosimy o wczesniejsze spisanie ostatniej woli - przyjmujemy wszelkie zapisy byle nie długów !!! ...... ;-)) ..... to tyle - teraz zremy kielbase z grilla i pocieszamy Agnieszke ktora juz nie ma po co wracac do domu bo nikt tam juz na nią nie czeka po ucieczce w góry ..... aha!! to wszystko pryszcz bo najwazniejsze ze bylismy przed chwila na wielkiej gorze pod wielkim krzyzem z widoczkiem na caly swiat i w porywach huraganu obalilismy szampana ...... a teraz czekamy na wyrazy podziwu i szacuneczku !!! howgh .... Quote
leszek Posted February 7, 2004 Posted February 7, 2004 Zdjecia robilismy i jutro umiescimy na forum. Jesli chodzi o adopcje to musisz przeprowadzic sie na poludnie, bo ja do srodkowej Polski sie nie wybieram (Agnieszka_) Quote
Manu Posted February 7, 2004 Author Posted February 7, 2004 Bohaterzy.... (bohaterowie...?) :modla: Rav, Leszek... Aga... Quote
Recommended Posts