Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

Posted

Hello Everyone :-)

Next weekend jedziemy z Majka po narty, next next z Rafalkiem na rekonesans ... przodem kiler, na kilerze Rafal, za nim ja na nartach .... kogos pominałem ?? ;-)) ... aaaaaaaaaaaaaa .... Agnieszka sie z nami wybierala ????? :D

to tyle z frontu duza :D 2every1

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Nie no ja jednak poczekam jak wrócicie z tego rekonesansu 8) Sami sie pomęczcie i przetrzyjcie nam szlaki :P

taaaaa ... no jednak jakies resztki nadziei ze kolejne pokolenia maja w sobie wole walki o lepsze jutro prysly u mnie jak banka mydlana :evil: ..... no nic - my weterani jeszcze jakis czas pociagniemy ten wozek dopoki nam stawow nie powykreca :evil: ... a potem cholery bedziecie zasuwac na nasze emerytury i renty a co ??? moze nie ??

hihi .... :D starsi ludzie Agnieszko bywają złośliwi - musisz to zaakceptowax :wink: :wink:

Posted
Zaraz.. to ten next next kiedy wypada? bo 30 stycznia mam studniówkę, to nie moge, ale tydzień później to kto wie.. :) tylko jak to ma czasowo wyglądać? I czy psy już można brać, czy wszystko z buta?

Pozdrawiam

no raczej 7 wchodzi w gre wiec spoko sie zalapiesz :D psow to ty lepiej Jacek nie bierz bo moze byc dziwnie - w gorach jest tyle sniegu ze jestem z lekka oslabiony ;-) trasa ktora normalnie zajmowala mi 15 minut ostatnio lazlem 2 godziny prawie na czworakach ... jakies cholera rakiety sniezne albo co .... ratrak spalimy na dole wiec odpada .... a moze psy puscimy luzem przodem to one troche przekopią :D ... jedno jest pewne - bedzie wesolo :angel: bo w tych rejonach gdzie leziemy hakny nie dociera - to las wiec jak juz jest tyle sniegu to i bedzie w lutym i marcu .... w ten weekend jedziemy w bieszczady zeby sie psychicznie przygotowac na ekstrema i uznac beskidy za przedszkole :wink: no i powiedziec rolewskiej ze w marcu przyjezdza do niej 15 osob i 30 psow :wink: haha - jak sie nie odezwe przez nastepne kilka dni to znaczy ze zakopala mnie gdzies w lesie :evilbat: :D

Posted

Tatsu przetarcie szlaku mamy w nastepnym tygodniu :)

jesli halny tam nie grasuje to moze ja rybaczki wezme :), nie wiem jak wy ale ja juz bylem spisac testament :]

nom to trzymcie za nas kciuki i zyczcie polamania nog :)

Posted

tiia iiasne :D

dopiero jak sie upomnielismy to sobie o nas przypomnieli..ehh bede sie powtarzal lobuzy i nic wiecej :) wogole sie nie martwia o nas

Posted

hej:]

no wiec wyruszamy w ten weekend z Leszkiem na rekonesans :)..wiec w poniedzialek spodziewajcie sie informacji na temat trasy itp i itd :)..szkoda tylko ze pogoda nie jest najlepsza , no ale co zrobic :)

no to trzymcie sie cieplutko i do poniedzialku

Posted

No ja juz tu jestem :-) ... a jutro kolo poludnia w strugach deszczu dopłynie tu Rafałek i podobno nie tylko ;-)) ... potem jedziemy do supermarketa po pletwy i okularki oraz aqualung i w niedziele o 4 rano wyplywamy ;-) ... serwis internetowy dostepny bedzie na bieząco ;-)

Posted

No zyjemy .... ale jakos widzimy ze nikt specjalnie sie nami nie interesuje ;-( ja to juz starszy czlowiek jestem wiec nic mnie nie zdziwi ale Agnieszka z Rafalem sa wstrząśnięci ..... tym brakiem troski ;-((( ...... przeszlismy 30 km z czego polowa po ciemku ... tzn z jedną czołówką bo moja latarka wyprodukowana w chinskim zakladzie karnym padla po 2 godzinach ...... bylo strasznie ;-)) ....... podejscie 65% po kamulcach, po drodze platy mokrego sniegu na 1.5 metra ... osoby ktore wybieraja sie tu na saniach prosimy o wczesniejsze spisanie ostatniej woli - przyjmujemy wszelkie zapisy byle nie długów !!! ...... ;-)) ..... to tyle - teraz zremy kielbase z grilla i pocieszamy Agnieszke ktora juz nie ma po co wracac do domu bo nikt tam juz na nią nie czeka po ucieczce w góry ..... aha!! to wszystko pryszcz bo najwazniejsze ze bylismy przed chwila na wielkiej gorze pod wielkim krzyzem z widoczkiem na caly swiat i w porywach huraganu obalilismy szampana ...... a teraz czekamy na wyrazy podziwu i szacuneczku !!! howgh ....

Posted

Zdjecia robilismy i jutro umiescimy na forum.

Jesli chodzi o adopcje to musisz przeprowadzic sie na poludnie, bo ja do srodkowej Polski sie nie wybieram (Agnieszka_)