Manu Posted January 14, 2004 Author Posted January 14, 2004 A my już mamy narty biegówki z butami ! 8) Musiałam się pochwalić... :D Buty są już w domu, a narty zaklepane. Wprawdzie... ...wprawdzie buty są bardzo starego typu i wyglądają prześmiesznie, a narty za krótkie ...ale to nic ? :roll: Quote
agacia Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 A ja tez mam biegowki :D I chetnie sie z Azja wybierzemy z wami.Mozemy jeszcze sie wpisac na liste? :wink: Quote
leszek Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 A my już mamy narty biegówki z butami ! 8) Musiałam się pochwalić... :D Buty są już w domu, a narty zaklepane. Wprawdzie... ...wprawdzie buty są bardzo starego typu i wyglądają prześmiesznie, a narty za krótkie ...ale to nic ? :roll: jestescie wielcy :angel: ...co tam starego typu .. co starsze to lepsze :D Quote
leszek Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 A ja tez mam biegowki :D I chetnie sie z Azja wybierzemy z wami.Mozemy jeszcze sie wpisac na liste? :wink: jasne :D i tak polowa zakopie sie w sniegu na samym starcie :wink: a przeciez ktos musi dotrzec do chatki :wink: wiec jak uczy nas statystyka im wiecej wyruszy tym wieksza szansa ze ktos przezyje :wink: nieeeee no co Ty :D .... zartuje :wink: YOU ARE WELCOME :D :terazpol: Quote
leszek Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 aaaaaa .......tylko rzuc okiem na tabelke i napisz co wpisac Quote
agacia Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 No wiec ja Agacia mam narty i jednego mutancika z papierami husky <ponoc suczka,chociaz czasem mam watpliwosci :wink: > Quote
Manu Posted January 14, 2004 Author Posted January 14, 2004 Agacia, czy Ci termin pasuje jeszcze ? I jak dojeżdżasz ? Autem ? :D Nie no, wiem, że autem chyba nie.... Quote
agacia Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Autkiem to nie przyjade,no bo jakim?Chyba,ze pojedziecie przez Wroclaw :wink: A termin mi odpowiada,bo juz bedzie po sesji<tej poprawkowej tez> 8) Quote
leszek Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Autkiem to nie przyjade,no bo jakim?Chyba,ze pojedziecie przez Wroclaw :wink: A termin mi odpowiada,bo juz bedzie po sesji<tej poprawkowej tez> 8) no to oki - zaraz znajdziesz sie w tabelce wraz z :wolfie: Quote
Tatsu Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Jaki snieg ?! Toc ja caly czas na kolanach trzymam kciuki zeby to jednak wozki i rowerki byly :D Quote
Grześ Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Jaki snieg ?! Toc ja caly czas na kolanach trzymam kciuki zeby to jednak wozki i rowerki byly :D O, i to jest coś dla mnie. Też wolę rower niż biegówki. Jednakże, jakby przyszło wziąć udział w tej wyprawie, zawsze mogę na zjazdówkach. :D Leszek wpisz mnie też na listę, co prawda jeszcze tego nie konsultowałem z "Panią Domu", ale jakoś może to przejdzie. 2 x SH + ? Termin ok. Jest tylko jeden odwieczny problem - moje psy sypiają przy mnie. :hmmmm: Quote
sh_maniak Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 :) :) :) :) :) :) :) :) Świetny pomysł z tą wyprawą, chętnie bym się z wami zabrała, ale na nartach nie mogę jeżdzić :( Życzę extra zabawy!!!! Quote
Tatsu Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 No to trzymaj z nami kciuki co by pogoda byla taka jak teraz w gdansku :) Quote
leszek Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Hello Grzes & Tatsu ...... hmmmmm ... mam dla was przykra :roll: wiadomosc - w gorach sniegu od metra! :D ale sie nie martwcie my z Rafalkiem rekonesans robimy spychem bo ja mu musze przeciez pokazac metody zatrzymywania i palenia czolgow :D wiec trasa bedzie przetarta a snieg wyparuje :o Quote
leszek Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Jest tylko jeden odwieczny problem - moje psy sypiają przy mnie. :hmmmm: Jeden problem to nie problem :) Moje też sypiają przy mnie, czy może ja przy nich... zmieści się wiecej niż jedno igloo. Pozdrawiam hello :D tak tak - tez uwazam ze to nie problem :D w koncu wewnatrz chatki bedzie komforcik wiekszy :wink: wiec chlopaki lopatki dla was przygotowane, sianko tez :D no i mozna tez wybrac wariant bardziej leniwy patrz fotka nr 5 z http://scr.com.pl/madohora/norwegia.html Quote
leszek Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Jaki snieg ?! Toc ja caly czas na kolanach trzymam kciuki zeby to jednak wozki i rowerki byly :D O, i to jest coś dla mnie. Też wolę rower niż biegówki. Jednakże, jakby przyszło wziąć udział w tej wyprawie, zawsze mogę na zjazdówkach. :D Leszek wpisz mnie też na listę, co prawda jeszcze tego nie konsultowałem z "Panią Domu", ale jakoś może to przejdzie. 2 x SH + ? Termin ok. Jest tylko jeden odwieczny problem - moje psy sypiają przy mnie. :hmmmm: OKI - zaraz wpisze - w koncu w takim igloo to sie cala rodzina eskimosow miesci - z ciot6kami wujkami i szwagrami :D WELCOME :D Quote
Rav Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 no ja nie wiem co wy z tym sniegiem tak marudzicie :) ma byc snieg i koniec a jak mowie zawsze jak cos to mozna z buta isc, troche dluzej zejdzie ale da sie :) no ja CI tego czolgu Leszek nie odpuszcze, ja nawet przytargam z Katowic ten slup, zeby pozniej nie bylo ze nie zademonstrowales bo slupa nie bylo :D Quote
leszek Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 sluchaj ... hmmm a czy ja moge Ci to pokazać na kasecie video ;-) nie wiem czy mnie poznasz bo troche inaczej wygladalem ;-) ale w koncu chodzi o czolg a nie o mnie ;-) ?? ... tylko musisz ze mna pojechac do w-wy bo to lezy w archiwum ABW ... :D .... a oni nie prowadzą wypożyczalni :evil: wiesz ... czlowiek (zdrowy psych) z wiekiem staje sie mniej agresywny i zaczyna szanować środki trwałe :wink: Quote
sh_maniak Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Będę tzrymać kciuki. A może o pieszej wyprawie pomyślicie!!! Quote
Rav Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 no to Leszek ty mi pokazesz ta kasete, a pozniej przeegzaminujesz mnie jak bede zatrzymywal ratrak za pomoca slupa :D ok? , nie mamy stanu wojennego wiec mysle ze ratrak bedzie dobrym substytutem :P Quote
leszek Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 no to Leszek ty mi pokazesz ta kasete, a pozniej przeegzaminujesz mnie jak bede zatrzymywal ratrak za pomoca slupa :D ok? , nie mamy stanu wojennego wiec mysle ze ratrak bedzie dobrym substytutem :P wiecej!! :D ja nakrece film jak bedziesz to robil ! :D potem kasete tez przeslemy do ABW :evilbat: bo i tak juz tam bedzie tez i Twoja teczka i nie bede sie czul tak osamotniony ... jeszcze mysle hmm ... ze Jacek tez sie zalapie :wink: Quote
leszek Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Będę tzrymać kciuki.A może o pieszej wyprawie pomyślicie!!! dobra dobra :wink: Wy nas nie podpuszczajcie :D beda narty! ... bez nart tez mozna ale dla utrudnienia informuje ze miejsca noclegowe zostaly juz tylko w igloo :D Quote
Rav Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Chetni sa na ten bieg :) tylko wszystko zalezy od tego kiedy Quote
Tatsu Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 E tam bieg po co sie za bardzo meczyc - ja bym chyba dal rade gora 5km i to piechiota - poza tym nie poto miesien piwny karmie co tydzien zeby teraz zmarnowac wszelkie wydane pieniadze i go zgubic :) A tak moze wracajac do tematu: Jako ze termin zbliza sie duzymi krokami a ja od 25.01 do 15.02 jestem poza domem i krajem to posilbym o jakis ladny spis tego co kazda osoba powinna wziasc ze soba na wypad. Jako ze ja na ostatnim obozie harcerskim bylem 17 lat temu to juz nie wiem jak to robic :oops: Wiadomo sanki badz narty psy i dla nich jedzenie i... ? PS. Szczegołowosc moze byc bardzo duza :D Quote
agacia Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 No wlasnie i moze z jedzeniem tez ustalic co i jak zebym znow nie wygladala tak jak w Morsku<wtajemniczeni wiedza jak :wink: > Quote
Recommended Posts