Manu Posted January 8, 2004 Author Posted January 8, 2004 w chatce zostaje osoba obdarzona osobowoscia Matki Teresy i zabiera sie za sprzatanie (ciekaw jestem kto ???? :evilbat: ) http://scr.com.pl/madohora Manu, Manu, Manu :D Nie, nie, niee.... nie rozbrajaj mnie... Manu to już będzie odjeżdżała w siną dal na 2-tygodniową rekonwalescencję... No chyba, że Leszek jest w posiadaniu ...powiedzmy ...helikoptera i załatwi expressowy powrót po. :lol: Quote
Manu Posted January 8, 2004 Author Posted January 8, 2004 Mamusia Ci nie mówiła, że się cytatów z kontekstu nie wycina ? :evilbat: Quote
leszek Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 ME (madohora expedition) Składam wniosek w kwestii formalnej: Czy można paralelnie do powyższego zwrotu stosować Madohora Trophy? o rany - FAKT - co bedziemy kryptoreklame microsofta za friko robic :evilbat: Quote
leszek Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 No chyba, że Leszek jest w posiadaniu ...powiedzmy ...helikoptera i załatwi expressowy powrót po. :lol: no nieeeeee .... cos ty ??? helikopter :evilbat: nigdy w zyciu!!! - juz zdazylem cie polubic a ty chcesz w taki sposob z nami sie rozstac :wink: Quote
leszek Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 no z tym sprzataniem to nie bedzie trudne - te pare desek co zostanie po katastrofie poskladac na kupe ..podpalic i juz :evilbat: Quote
leszek Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 jednak VIVE LA ANARCHIE ! czy jakos tak ;-) Quote
Tatsu Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Wiecie powiem szczerezez ze im dalej brniemy w planach tym bardziej mam wrazenie ze mi sie nie uda - i to nie dlatego ze nie chce tylko ze ja mam szczescie co do roznego rodzaju imprez ze jak maja byc zarabiste to ja lamie noge, reke, dostaje tone rzeczy do roboty w pracy, delegacje itp. Suka ma cieczke i mam nadzieje ze tym razem nie potrwa dluzej niz miesiac... Ale bede sie staral utrzymac jak sie zadeklarowalem... Mam tylko male pytanie - Czy ci ktorzy juz na saniach jezdzili uwazaja ze ktos kto pierwszy raz dostanie sanie w swoje lapki da sobie rade ? Quote
Tatsu Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 A i tak pomyslalem ze skoro jedziemy razem i razem bedziemy sie porzywioac w malej chatce (juz widze jak sie wszyscy pchaja tam gdzie cieplo i zapaszek bucha :) ) to moze lepiejby bylo umowic sie co jemy (a to przeciez zaden chyba problem) i pozniej upichcic jeden duzy gar dla wszystkich. Bonusy tego to to ze nikt nie bedzie mial nic lepszego/smaczniejaszego od drugiej osoby, nikomu zarelko sie nie skonczy za szybko bo np. zle przygotowal sobie (juz staram sie zalatwic jakis backup plan na moja glupote :evilbat: ) zapasy, oraz byloby to jedno przyzadzenie... komuna rules :) Co wy na to ? Quote
Manu Posted January 9, 2004 Author Posted January 9, 2004 Dobra, mogę podpalić... :roll: ...wszystkiego w życiu trzeba spróbować... Quote
Manu Posted January 9, 2004 Author Posted January 9, 2004 Tatsu, Ty masz dobry pomysł z tym jedzeniem... :D Ja tam jestem wszystkożerna, więc z mojej strony raczej nie będzie żadnych sprzeciwów co do menu. :wink: My i tak będziemy mieć żelazny zapas gorących kubków i zupek chińskich - to tradycja już. Acha, ja tak sobie piszę "my będziemy" itp. bo tu chodzi o nasze chęci i gotowość, ale nie mogę w 100% obiecać :( , to wiecie...? Bo jak nam się nie uda na głowie stanąć i zewnętrzne złe siły nam przeszkodzą...? :cry: Oby nie...! :modla: Quote
PaYooK Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 ELO!!! mysle ze wszyscy beda miec jakies plastykowe zupki a do tego jakas konserwa turystyczna chlebek i na tym koniec wiec nie bedzie problemu mysle ;) Quote
leszek Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 no widze ze w czasie gdy jadlem kolacyjke (NB - zupka chinska - ) na swiecie zapanowal znowu ład i porzadek :D Quote
leszek Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Aktualne mapki wraz z opisem i miejscem poilania sie zupkami chinskimi :D - mam nadzieje ze teraz juz wszystko bedzie jasne - http://scr.com.pl/madohora http://scr.com.pl/madohora/mapkaok.html Quote
Agnieszka_ Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 PaY powiedział, że może na 100 % jechać, ale w weekendy i nie wie czy w lutym da rade bo są zawody. Ale jak jeszcze ustalicie date to wtedy zobaczymy. Quote
Rav Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 hej:) no wiec dorwalem mape Beskidu MAlego (skala 1:50 000) i z tego co widze i co wyznaczyl Leszek, start rozpoczyna sie w Paczkowce(popraw mnie ale kropa jest dosc duzcyh rozmiarow :) )najpierw idziemy zielonym szlakiem po ok 3 km schodzimy na czerwony szklak i tego szlaku trzymiemy sie pozniej juz caly czas, przechodzimy przez 2 rezerwaty przyrody (Madohora i Szeroka), najwyzszy szczyt jaki zaliczymy to Kiczera (831 m npm) na naszym szlaku bedzie jedno schronisko stud. 'Chatka pod Potrojna' oraz zajazd 'Gorski Kocierz' z mapy wynika ze trasa jest dosc lagodna, zobaczymy jak bedzie w zimie no i jak nam pogoda dopisze wg moich obliczen dlugosc trasy wynosi ok 25 km przy czym nie wiem gdzie dokladnie jest chatka w tym miedzybrodziu bialskim ps czy cos pominalem? Quote
leszek Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 Hej - no wiec wszystko co powyzej sie zgadza - co do chatki to i tak musimy sie umowic ze ja na wszystkich czekam na rynku w porabce bo dojechanie w zimie do chatki bez wsparcia raczej trudne jest - mam nadzieje ze nikomu nie wpadnie do glowy nie zabrac lancuchow na kolka ;-) ... TERMIN proponuje 20-22 lub 27 -29 - nie ma zawodow poza midem w rabce no a 27 -29 to juz nic nie ma - wiec prosze wpisywac sie na termin a potem zobaczymy co wyszlo! :D http://scr.com.pl/madohora/ Quote
Rav Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 no wiec jesli chodzi o terminy: to mi pasuje 27-29 luty, natomiast my leszek jeszzce musimy umowic sie na rekonesans, no i najlepiej by mi odpowiadalo 31styczen -1 luty ewentualnie 7 -8 luty, 14 luty odpada bo mam slub, tzn nie ja tylko kumpel :) (chociaz jak co niektorzy wiedza je tez mialem slub ,chociaz sam nie wiem kiedy :P no ale to nie miejsce na opowiadanie )a ja jestem swiadkiem, wiec musze byc Quote
Agnieszka_ Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 no a 27 -29 to juz nic nie ma No w tym terminie są Mistrzostwa Świata we Włoszech 8) Quote
leszek Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 no a 27 -29 to juz nic nie ma No w tym terminie są Mistrzostwa Świata we Włoszech 8) :( ........ no to przyslij nam pocztowke :D Quote
leszek Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 no wiec jesli chodzi o terminy:to mi pasuje 27-29 luty, ok - to tak cie wpisze - nas tez tak wpisze zeby zapanowal jakis ład :D natomiast my leszek jeszzce musimy umowic sie na rekonesans, no i najlepiej by mi odpowiadalo 31styczen -1 luty ewentualnie 7 -8 luty, 14 luty odpada bo mam slub, tzn nie ja tylko kumpel :) (chociaz jak co niektorzy wiedza je tez mialem slub ,chociaz sam nie wiem kiedy :P no ale to nie miejsce na opowiadanie )a ja jestem swiadkiem, wiec musze byc nie ma sprawy - nam jest dokladnie obojetne kiedy - jestesmy na szczescie dla naszej psychiki wolni ludzie wolnych zawodow :D Quote
wiosna Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 ejjjjjjjjj... ja narazie nic nie wiem co z kolega, wiec Leszek pisz narazie mnie tylko, z 5 psami, bez san ale z nartami, bez auta.. ale na chama auto jakies i kogos do prowadzenia go sie pewnie zalatwi... ;) Quote
leszek Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 ejjjjjjjjj... ja narazie nic nie wiem co z kolega, wiec Leszek pisz narazie mnie tylko, z 5 psami, bez san ale z nartami, bez auta.. ale na chama auto jakies i kogos do prowadzenia go sie pewnie zalatwi... ;) dobra - oki :D to ja Cie wpisuje na 27-29 z nartami :angel: a auto to nie problem w koncu gliwice to nie szczecin :D Quote
leszek Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 Leszek pisz narazie mnie tylko, z 5 psami, bez san ale z nartami Wiosna!!!! Masz nowego fana to Jacek - Ciebie tez wpisuje ostatecznie na 27-29 bo pewnie chcesz byc razem :D Quote
Rav Posted January 10, 2004 Posted January 10, 2004 czyli Leszek wstepnie umawiamy sie na rekonesans ostatni weekend stycznia? tak? a kiedy wyjazd na Slowacje? kiedy sie wybierasz? bylem dzisiaj w sklepach narciarskich i musze powiedziec ze nawet z nartami turowymi jest problem :) ale dorwalem sklep z biegowkami i bylo ich wiecej niz 2 pary :) tylko ze ceny..ehhh.....acha rozmawialem tez z wlascicielem sklepu wojskowego i sie pytalem czy jest mozliwosc sprowadzenia nart uzywanych prze formacje gorskie, powiedzial mi ze niestety nie, poniewaz nie ma takiego zapotrzebowania..wiosna 5 psow i narty?? nie wydaje mi sie :) Quote
Recommended Posts