Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Coz to mala wzmianka co do mnie prosze :

Samochod tak ale sani narazie brak (szczerze powiedziawszy licze ze sniegu juz nie bedzie i wuzek albo rower wystarczy :D ) A psow to bedzie chyba od chyba kolo 6 AM. Termin najlepiej weekend i najwczesniej koniec lutego bo pensyje dostaje na kilka dni przed koncem :)

Posted

acha to jeszcze ja Jarzabek :)

male sprostowanie ja mam AH (Alaskan Husky) , no jak ja nie moglem wczesnie zauwazyc tego :P,

no a co do przebiegu trasy to mysle ze zleszkiem po prostu pojdziemy gdzie nas niedzwiedzie polarne poprowadza jedynie czego mozemy byc pewni to chyba poczatku trasy i konca (chociaz czy moge byc aby na pewno pewny ? ..nie wiem....ja sobie nie ufam :P )

Posted
acha to jeszcze ja Jarzabek :)

male sprostowanie ja mam AH (Alaskan Husky) , no jak ja nie moglem wczesnie zauwazyc tego :P,

no a co do przebiegu trasy to mysle ze zleszkiem po prostu pojdziemy gdzie nas niedzwiedzie polarne poprowadza

HA !! generalnie to sie z toba zgadzam ale ja CHCE te zaplanowana planowa mapke miec bo to bedzie eksperyment mego zycia tak wg planu cos zrobic! ;-) ... nawet jak chcesz to mozesz sie podlaczyc ;-) (do eksperymentu nie trasy bo trase robimy TOGETHER zawsze! :D )

AH z SH just done :D

Posted

Hejki

No mapka pieknosciowa jest :D ale sie sciaga i sciaga faktycznie :(

ja to przerzuce na nasz serwer i zobaczymy moze bedzie szybciej ...

a co do czolgow to nooo tego - no niech bedzie ze zademonstruje jak sie je zatrzymuje co ? ... a spalimy nastepnym razem OK ? :D

Posted

noo.. a ja tyle ni eczytalam i przegapilabym noo.. jak sie moge z Wami pisac w gorki ta ta trase to ja chceee.. z zaprzegiem oczywiscie, jak co to moze sie da jeszcze koleege z zaprzegiem ??

Posted

Jedna rzecz mi nie pasuje tam... mianowicie czemu zaczynamy po drugiej stronie rzeki i robimy roznice poziomow 500m (na oko z mapy) nie lepiej by sobie odpuscic i zaczac za mostem gdzies ? Nie wiem jak wasze ale moja suka ma problemy z mostami i mi deba staje co nie jest problemem jesli to mostek dla pieszych ale problem sie pojawia gdy jezdza po nim samochody :(

Ale oczywiscie to tylko taka sugestia mala :)

PS. co oznaczaja na tej trasie te male strzaleczki z cyferkami w kolorze tras ?

Posted
noo.. a ja tyle ni eczytalam i przegapilabym noo.. jak sie moge z Wami pisac w gorki ta ta trase to ja chceee.. z zaprzegiem oczywiscie, jak co to moze sie da jeszcze koleege z zaprzegiem ??

no to witamy w gronie szaleńców .... :D

oki - sprawdz na stroniczce http://www.scr.com.pl/madohora czy wszystko gra w twoim opisie :D

Posted

Hello :D

Taka krociotka uwaga odnosnie trasy - nic sie nie martwcie public roads - my z Ravem tak to wykombinujemy zeby poza DWOMA przypadkami wynikajacymi z koniecznosci przeciecia drogi ( no nie da sie inaczej chyba ze zasypiemy - ale juz i tak bedzie zadyma po tym czolgu wiec lepiej nie ..co ? :evil: ) ... karta woznicy byla zbedna ....

BTW ... mnie zgarneli kiedys na ulicy z wozkiem i dali sie przekonac ze futro to to samo co kuń :D

kocham PL policje :D

Posted

hmm.. no to jest tak: auta ja nie, akle kolega tak, to jak on bedzie jechal to tak, jak ni eto nie ;pp

narty tak ;p

a sanie to tez ja nie, ale on tak, wiec jak go namowie to pewnie beda ;p

a termin to najlepiej weekendy, bo szkola...

a jak on ma jechac to tez, bo pracuje...

;))

Posted
Czyli rozumiem, że trase pokonujemy w jedną stronę? Co z DAY TWO? rezygnujemy? czy cos kombinujemy? No bo wiesz, jak juz jechac tyle kilosów, to żeby coś się działo (czołgi nie, borsuki nie.. :) ) Nie da się w tej chtce przenocować? wystartować z obecnej mety, dolecieć do startu, zanocować (no ja pod dachem nie musze, ale chętni są) i wrócić?

Albo na drugi dzień coś wymyśl, może być West od Międzybrodzie, chociaż w tą stonę co na mojej mapce... kawałek, co? :D

Pozdrawiam

... jak najbardziej :D przewidziany jest i nocleg i wielkie ognicho i atrakcja wieczoru czyli ogladanie panoramy Śląska ze szczytu spod krzyża na Hrobaczej Łące (odlotowy widoczek) ... a next day jest piekna trasa okrezna tylko jakbys nadeslal kolejny piekny skan mapy mocno na polnocny zachod i zachod od tamy w porabce to bym wyrysowal co i jak :D

Posted

OK, ja wiem, że startujemy w punkcie A i kończymy w punkcie B, po czym po nocy robimy nawrót. I wynika z tego, że weekend nie wystarczy, a większość z Was deklaruje weekendy... A tu i tak dzień wolny jeden trzeba będzie wziąć..

Posted
OK, ja wiem, że startujemy w punkcie A i kończymy w punkcie B, po czym po nocy robimy nawrót. I wynika z tego, że weekend nie wystarczy, a większość z Was deklaruje weekendy... A tu i tak dzień wolny jeden trzeba będzie wziąć..

nie nie - spokojnie - zasadniczy jest dzien pierwszy! jesli zaczniemy w piatek ( jak widze powoli lamiecie sie z weekendem :D bo coz sila zlego na jednego) to osoby z daleka przyjada w piatek wieczorkiem - spia w chatce - rano lecimy na start rozwozimy towarzyustwo zostawiamy, wracamy startujemy - docieramy wieczorem do chatki - nastepnego dnia jest piekna trasa okrezna z chatki do chatki ale krociutka relaksowa dla niedoinwestowanych maniakow ( żywych nie zakwaszonych - w co watpie ;-) ) .... no i to tyle ... jej późno już moze ja tez nie kontaktuje ;-)

wątekk śledzić watek ; :D