leszek Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 no ja tez pierwszy raqz slysze tez nie wiem gdzie jest dokladnie, ale jesli Leszek tak twierdzi i nawet wie o jakich godzinach jest otwrata tzn ze jest, (mam tylko nadzieje ze nie pomylilo mu sie lotnisko muchowieckie z lotniskiem pyrzowieckim) :P costy :P ja jeździłem na taksówce :D !!! ... w stanie wojennym ... w warszawie :D spoko - gielda jest za szpitalem jadac w strone parku kosciuszki po lewj stronie niech bedzie ze to jest brynow co wy tacy skrupulatni od rana ;-) Quote
leszek Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 ....A czy ta taksówka, to nie była Nysa przypadkiem?A zamiast TAXI nie miała MO na kogucie? :) Pozdrawiam hihi - tam u was za horyzontem to historii uczyly malamuty ?? :D ?? ... w 81/82 na niebieskich autkach byly juz napisy MILICJA a nie MO ;-) ;-) jakbys dostal pare razy pałą po dupsku to by ci sie tez utrwaliło :D hurraaa !! górą weterani :angel: Quote
leszek Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 ... A pamiętasz, jak zmieniali nazwę i część aut jeździła z napisem POLICJA, część MILICJA a przejściowo LICJA? W Łodzi taki chyba komendant oszczędnościowy był, nie wiem jak gdzie indziej... Pozdrawiam taaaaa :D u mnie na osiedlu to maluch dzielnicowego jezdzil nawet z napisem MOLICJA :D ......... przez całą zimę .... na wiosne juz nie bo mu gazrurką koguta skasowali ..... wiesz co - dajmy spokoj juz bo nas wywalą z forum :roll: i zapiszą do jakiegoś klubu weteranów .... (ZBOWiD i takie tam rzeczy :evilbat: ) Quote
Rav Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 a co to jest Milicja ? :P no ja juz sobie wyobrazam jak bedziecie gadac podczas tej wyprawy: 'a pamietasz jak to w 39 rzucalismy butelki z benzyna ?' :P wiem jestem zlosliwy ale co mi tam :D Quote
leszek Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 a co to jest Milicja ? :Pno ja juz sobie wyobrazam jak bedziecie gadac podczas tej wyprawy: 'a pamietasz jak to w 39 rzucalismy butelki z benzyna ?' :P wiem jestem zlosliwy ale co mi tam :D widzisz zaHoryzontem :evilbat: mowilem ci ze lepiej sie przymknąć bo nas wyrzucą :roll: Quote
leszek Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 a co to jest Milicja ? :Pno ja juz sobie wyobrazam jak bedziecie gadac podczas tej wyprawy: 'a pamietasz jak to w 39 rzucalismy butelki z benzyna ?' :P wiem jestem zlosliwy ale co mi tam :D To było w osiemdziesiatym pierwszym :) A wiesz jak się pierwszy bloczek trelinki z jezdni wyciąga? :) tyyyyy ... wiesz co ? :D to ja mu na wyprawie pokaze jak sie czolg slupem od przystanku zatrzymuje co? :D ... tylko jakis spychacz bedziemy musieli namierzyc :D co snieg odgarnia ......... wiem!!!! potem go spalimy a potem uciekniemy w gory i zalozymy odział !!! :angel: jej jak cie lubie!!! :D Quote
leszek Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 I najwazniejsze, kto będzie odpowiedzialny za grzebanie rannych? no jak to kto? :o Rav!! :D ... tylko wiesz co ? :cry: on zywcem nie pogrzebie - bedziemy musieli dobijać :evilbat: Quote
Agnieszka_ Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 O bosze, z nimi to aż strach jechać. Jeszcze nas żywcem pogrzebią w tych górach i z psami uciekną :P :wink: Quote
Rav Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 no ja chcialbym zobaczyc jak sie zatrzymuje ten czolg (moze byc tez ratrak jakbysmy nie znalezli jednak czolgu) :) a o jedzenie nie martwilbym sie , bo pewnie jakis zrzut nasi sojusznicy zrobia..hmm. co do grzebania rannych.. no ja mysle ze najpierw bym ich czyms dobil (najlepiej jakims kawalem broda : )...no mowilem ze te lopatki sie jednak przydadza Quote
leszek Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 Mamy wiec CZYSCICIELA :evilbat: :D mamy i sanitariuszke :angel: jest dobrze :D Quote
Tatsu Posted January 2, 2004 Posted January 2, 2004 Ta... teraz smaka narobia a pozniej to sie sianem wykreca ;) Lepiej jedzcie sprzet kupowac i trase sprawdzac :) Quote
Rav Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 Wlasnie wrocilem z tournee po gieldach narciarskich i sklepach, musze powiedziec ze jest fanastycznie, extra...niegdzie nie ma nart biegowych na nas tzn dla mnie i dla Leszka :(, jedynie na Majke udalo nam sie cos znalezc..ogolnie jest makabra na gieldach, byly tylko po 2 pary chyba nart biegowych, o butach nie mowie bo ich tez bylo jak na lekartswo (tzn znalezlismy jedne no ale ceny byly porazajace) wynika z tego ze polacy nie jezdza na nartach biegowych, wszyscy tylko by chcieli z tej gorki zjezdzac , a nikomu sie nie chce machac tymi kijkami:) jesli macie jakies namiary na narty biegowe to dajcie znac, bo na prawde mamy niemaly problem a co do samej wyprawy, no wiec jak zdecydowalismy z Leszkiem ze rekonesans zrobimy na nogach bez psow(mysle ze tydzien po kubalonce) natomiast sam wypad bylby gdzies tak pod koniec lutego, mamy nadzieje ze do tego czasu uda nam sie kupic te narty :) jesli chodzi o trase to byloby to od Zawoi (w gre wchodzi tez Sucha Beskidzka) do MIedzybrodzia Bialskiego pozdrawiam i tyle chyba wiadomosci :) Quote
Rav Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 dzieki Zh :) no trzeba bedzie podzwonic ..acha na gieldzie byly czapki z ksztalcie glowy husky'ego :) naprawde fajne, tylko ze drogie 110 zl niestety nie wzialem aparatu bo bym zrobil zdjecie :) Quote
Agnieszka_ Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 Jak nie mają łuśki, a mają krawędzie to to są takie narty wyczynowe bardziej. Dla amatorów i początkujących lepsze są z łuską, bo nie trzeba smarować i się nie ślizgają pod górę. Quote
Agnieszka_ Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 Byliśmy w zeszły weekend w komisie narciarskim w Lesznej koło Ustronia, no i teraz to juz maja duzo wysprzedane, ale jest jeszcze troche nart biegowych z łuską. Widziałam takie naprawde porządne i super narty z dobrymi wiązaniami z łuską za 260 zł, a drugie podobne tylko nie pamietam za ile. No i jeszcze było pare kompletów. Jak chcecie to moge podać wam nr tel. i się popytajcie co tam jest. Quote
Agnieszka_ Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 Podaje tel. do komisu w Lesznej (033) 852 92 49 Quote
leszek Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 Hej hej - I jeszcze ustalilismy ze jedziemy w ktorys nastepny weekend z Ravem na slowacje - tam o ile pamietam w sklepach narty biegowe wystepuja w ilosciach podobnych do zjazdowek .. zobaczymy ! ... .... no a poza tym to jedno co nam sie udalo :wink: to zaliczyc jak najbardziej i wojne i taksowke i policje tez !!!! .... za jednym zamachem :evilbat: mianowicie przydzwonilismy w sosonowcu w merola taryfe po ktorym to wydarzeniu pojawila sie rowniez i policja :-? a jakze! ;-) ...co niespecjalnie mi sie spodobalo bo mam teraz taki jeden druczek z okragla sumka do uregulowania a drugi mi zostal zamiast dowodu rejestracyjnego wrrrrrrrrr :evil: Quote
leszek Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 ... ale za to polubilem jednego goscia jeszcze bardziej :D ... bo tez tam byl a nie podkablowal :wink: tylko elegancko poczekal az sam zloze zeznanie :D PS sanitariuszka na razie niepotrzebna :D - blacharz i owszem :cry: :oops: Quote
Rav Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 no jesli chodzi o ta hostoryje, to zostawilem ja Tobie :) acha no zeby jeszcze tak milo zakonczyc dzien.. no to mi sie waznosc paszportu szkonczyla :D no i jak? extra jest nie????? ehhh..nic tylko wziasc gazetke, wlacyc tv i ogladac biegi narciarskie :) a nie tam od razu samemu sie za to zabierac :D Quote
leszek Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 ehhh..nic tylko wziasc gazetke, wlacyc tv i ogladac biegi narciarskie :) a nie tam od razu samemu sie za to zabierac :D eeeeeeee to nie tak :D ja akurat pomyslalem ze trzeba w te gory szybko uciekac :angel: bo tam nie ma skrzyzowan, policjanci czestuja cie polowa ostatniej bułki a granice i paszporty ........ hmmmm .... no nie wiem - biorac pod uwage ostatnie wydarzenia - moze pozostanmy w kraju :wink: norweska policja za taki numer wsadzilaby mnie za kraty :roll: Quote
leszek Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 i wiesz co :D nawet w telewizji jedna panie przed chwila powiedziala ze w zyciu istotne jest nie ile razy sie przewrocisz tylko ile razy wstaniesz :lol: ... wiec szoruj do biura paszportow a ja do blacharza i bedzie dobrze :D Quote
Rav Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 leszek dorwalem linka do osrdoka sportowa dolina w bytomiu http://www.dsd.pl/sprzet.php czy bedziesz moze jutro jechal do warszawy przez bytom :) Quote
leszek Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 leszek dorwalem linka do osrdoka sportowa dolina w bytomiu http://www.dsd.pl/sprzet.php czy bedziesz moze jutro jechal do warszawy przez bytom :) .... oglądam ..oglądam :D ...no jasne - zawsze z katowic jezdze do w-wy przez bytom :lol: ma nadzieje ze wreszcie przedstawimy reszcie towarzystwa coś konkretnego bo nas wyleją i poszukają sobie innych przewodników albo faktycznie skuterami pojadą :evilbat: Quote
Rav Posted January 3, 2004 Posted January 3, 2004 Leszek napisal: ma nadzieje ze wreszcie przedstawimy reszcie towarzystwa coś konkretnego bo nas wyleją i poszukają sobie innych nie wyleja nas, bo nasze stanowiska sa dozywotnie znalazlem jeszcze jeden sklep http://www.traveller.com.pl/Sklep.php on jest w Katowicach na pl Wolnosci tam gdzie Alpinus Quote
Recommended Posts