leszek Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 My juz w domku - Agnieszka jeszcze w autobusie albo w windzie ale pewnie zaraz cos zeznamy :D Quote
leszek Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 a mianowicie: http://scr.com.pl/dogolandia/viewtopic.php?p=72#72 :D Quote
Agnieszka_ Posted November 6, 2004 Posted November 6, 2004 Na tym zdjęciu po lewej z huskimi to kolega z klubu, Grześ. Quote
leszek Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Hello :-)) Jak ktos jest chetny na snieg w Beskidach to zapraszam :D dzis w nocy na degustacje ... Quote
pancelot Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Kto by sie pisal na przemarsz z psami z szczecina do gdanska .. oczywiscie zima :) Quote
Maja_D Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Kto by sie pisal na przemarsz z psami z szczecina do gdanska .. oczywiscie zima :) Pomysł całkiem, całkiem, :D Napisz coś więcej. :wink: Ile dni ma trwać ta wyprawa? :roll: Jaka trasa, którędy idziemy, na jakie przeszkody napotkamy i gdzie będziemy nocować? :roll: Czy próbowałeś już pokonać ta trasę w takich warunkach, jak było. 8) Czy masz już jakąś ekipę, itd 8) Quote
Rav Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 hej :) jezuuuuu Maja poco tyle pytan ? :D powiedz tylko Pancelot czy jest nocleg natomiast reszte zostawmy sniezycom, piorunom , niskim temperaturom itp Pnacelot ja prosze nie odpowiadaj na pytania Maji :D ma byc wszystko jedna wielka niespodzianka :) ewentualnie oczywiscie ;) Quote
Rav Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 ewentualnie oczywiscie zakradl mi sie jakis blad , spowodowany zbyt duza iloscia alkoholu w wydychanym powietrzu 8) Quote
leszek Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 no tak 8) a potem sie dziwisz, ze chce Cie z nalogu leczyć :roll: Quote
leszek Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Ty Rav :D Ty sie nie ukrywaj ;-) ..... tylko TY lepiej powiedz jakie mamy plany na poczatek roku 2005 :D Quote
leszek Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 nie "moze" tylko na pewno :D takze w doskonalej formie psychicznej bo teraz juz masz takiego obrońce ze nikt Cie nie ruszy :D 8) .... ale kurde Rav to normalnie leci w bolerioze ;-) ... jakiegos uczulenia dostal na DGM alboco ;-) ... Rav !... obudź się :D tęsknimy 8) Quote
00000 Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 ale kurde Rav to normalnie leci w bolerioze ;-) ... jakiegos uczulenia dostal na DGM alboco ;-) To się nazywa ciężki atak 'Agatozy' chyba.... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
leszek Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 tylko nie wpadajcie na pomysl zadnej szepionki... bo Rav juz potem nigdy do nas nie wroci!a ja z Wami juz nie moge doczekac sie wyprawy... siedze, choruje...i tesknie za psami, gorami i Wami tak tak - zadnych szczepionek :D i w ogole niech facet robi co mu tam serce dyktuje :D my tylko mozemy mu mowic ze tesknimy :D i ze dwa miejsca tez sie znajda 8) a co do chorob - spoko! - spadnie snieg i Cie uleczy :D Quote
leszek Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 ale kurde Rav to normalnie leci w bolerioze ;-) ... jakiegos uczulenia dostal na DGM alboco ;-) To się nazywa ciężki atak 'Agatozy' chyba.... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Pagaj-ko ale ..... pojechaaaaaaaaaaaaaaaałas :oops: zobaczysz! Rav okaze Ci wyrozumiałą TOLERANCJĘ i tym to dopiero Cie zawstydzi :roll: Quote
leszek Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 no dooobra - ja troche tez z ta lista chorob ..... :roll: Quote
00000 Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 ale kurde Rav to normalnie leci w bolerioze ;-) ... jakiegos uczulenia dostal na DGM alboco ;-) To się nazywa ciężki atak 'Agatozy' chyba.... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: Pagaj-ko ale ..... pojechaaaaaaaaaaaaaaaałas :oops: zobaczysz! Rav okaze Ci wyrozumiałą TOLERANCJĘ i tym to dopiero Cie zawstydzi :roll: Łe, czyli trafiłam w 10?? 8) No cóż, ja nie widzę w tym nic :oops: ..... :lol: Każdy z nas przechodzi w życiu takie ciężkie ataki... Z autopsji wiem, że niektóre często się kończą małżeństwem (na moje nieszczęście).... :wink: :evilbat: A w sumie to zazdroszczę Ravowi...... ech... tak się zakochać w kimś i stracić głowę... :wink: I mieć prozę życia w nosie... :wink: Może dam ogłoszenie w prasie "Poszukuję mężczyzny do zakochania się"... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Maja_D Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Może miłość powinni jednak sprzedawać w aptekach i to tylko na receptę. 8) Bo jak widzać, źle prowadzona kuracja może przynieść niepożądane skutki uboczne. :wink: ewentualnie oczywiscie zakradl mi sie jakis blad , spowodowany zbyt duza iloscia alkoholu w wydychanym powietrzu 8) A potem to już pozostaje tylko wizyta u specjalisty. :oops: no tak a potem sie dziwisz, ze chce Cie z nalogu leczyć Tak, że proszę mądrze i z umiarem. :roll: To ma tą pozytywną zaletę, że na dłużej wystarcza. :wink: :lol: :agrue: Quote
leszek Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 cichooo tam 8) odczepcie mi sie dziewuchy od Rava ;-) - jak ja go opierniczam to ZUPEŁNIE CO INNEGO!! :lol: Quote
Maja_D Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Tajraga, tamte zdjęcia to kamuflarz. :wink: to było robione przed wyjazdem do Iraku :wink: Quote
00000 Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Może miłość powinni jednak sprzedawać w aptekach i to tylko na receptę. 8) A ty wiesz jaki by się wtedy czarny rynek rozwinął??? 8) Jak w Ameryce, w czasach prohibicji - nowa mafia by się narodziła... Można by było zbić majątek na nielegalnie rozprowadzanym specyfiku... 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Maja_D Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Może miłość powinni jednak sprzedawać w aptekach i to tylko na receptę. 8) A ty wiesz jaki by się wtedy czarny rynek rozwinął??? 8) Jak w Ameryce, w czasach prohibicji - nowa mafia by się narodziła... Można by było zbić majątek na nielegalnie rozprowadzanym specyfiku... 8) :lol: :lol: :lol: Wchodzę w to. :evilbat: :evilbat: :evilbat: Tylko mam pytanie, czy to aby nie zostanie uznane za sutenerstwo? :roll: :-? Quote
Rav Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 no jestem Robaczki:) macie szczescie ze zapomnialem hasla swojego na dgm i nie moglem sie u Agatki zalogowac, dzisiaj mi juz przeszly zlosliwosci :D nie nie zapomnialem o Was Kwiatuszki jakbym mogl :) o gorach mysle caly czas i zawsze , podobnie ma sie z psami:) a to ze chwilowo nie ma mnie na dgm to juz inna sprawa :D dzisiaj pewnie co niektorzy sa na zawodach w Wysokiej a ja tu siedze jak kolek w Katowicach :( buuuu ..trzymajcie sie cieplutko i do zobaczenia w niedalekiej przyszlosci 8) co niektorzy wiedza kiedy :D papa mam nadzieje ze trenujecie na zimowe przecieranie szlaku :) Quote
leszek Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 My juz tez ;-( a w gorach jest teraz tak ze ..... :angel: u nas w chatce snieg jak marzenie - po prostu bajka :D w Wysokiej troszke mniej ale pewnie do rana napada :-) :D Quote
Rav Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 a wlasnie to kiedy nauka jazdy na nartach? :D Quote
Recommended Posts