Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Kto by sie pisal na przemarsz z psami z szczecina do gdanska .. oczywiscie zima :)

Pomysł całkiem, całkiem, :D

Napisz coś więcej. :wink:

Ile dni ma trwać ta wyprawa? :roll:

Jaka trasa, którędy idziemy, na jakie przeszkody napotkamy i gdzie będziemy nocować? :roll:

Czy próbowałeś już pokonać ta trasę w takich warunkach, jak było. 8)

Czy masz już jakąś ekipę, itd 8)

Posted

hej :)

jezuuuuu Maja poco tyle pytan ? :D powiedz tylko Pancelot czy jest nocleg natomiast reszte zostawmy sniezycom, piorunom , niskim temperaturom itp

Pnacelot ja prosze nie odpowiadaj na pytania Maji :D ma byc wszystko jedna wielka niespodzianka :) ewentualnie oczywiscie ;)

Posted

nie "moze" tylko na pewno :D takze w doskonalej formie psychicznej bo teraz juz masz takiego obrońce ze nikt Cie nie ruszy :D 8) ....

ale kurde Rav to normalnie leci w bolerioze ;-) ... jakiegos uczulenia dostal na DGM alboco ;-) ... Rav !... obudź się :D tęsknimy 8)

Posted
ale kurde Rav to normalnie leci w bolerioze ;-) ... jakiegos uczulenia dostal na DGM alboco ;-)

To się nazywa ciężki atak 'Agatozy' chyba.... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted
tylko nie wpadajcie na pomysl zadnej szepionki... bo Rav juz potem nigdy do nas nie wroci!

a ja z Wami juz nie moge doczekac sie wyprawy... siedze, choruje...i tesknie za psami, gorami i Wami

tak tak - zadnych szczepionek :D i w ogole niech facet robi co mu tam serce dyktuje :D my tylko mozemy mu mowic ze tesknimy :D i ze dwa miejsca tez sie znajda 8)

a co do chorob - spoko! - spadnie snieg i Cie uleczy :D

Posted
ale kurde Rav to normalnie leci w bolerioze ;-) ... jakiegos uczulenia dostal na DGM alboco ;-)

Pagaj-ko ale ..... pojechaaaaaaaaaaaaaaaałas :oops:

zobaczysz! Rav okaze Ci wyrozumiałą TOLERANCJĘ i tym to dopiero Cie zawstydzi :roll:

Posted

Pagaj-ko ale ..... pojechaaaaaaaaaaaaaaaałas :oops:

zobaczysz! Rav okaze Ci wyrozumiałą TOLERANCJĘ i tym to dopiero Cie zawstydzi :roll:

Łe, czyli trafiłam w 10?? 8)

No cóż, ja nie widzę w tym nic :oops: ..... :lol:

Każdy z nas przechodzi w życiu takie ciężkie ataki... Z autopsji wiem, że niektóre często się kończą małżeństwem (na moje nieszczęście).... :wink: :evilbat:

A w sumie to zazdroszczę Ravowi...... ech... tak się zakochać w kimś i stracić głowę... :wink: I mieć prozę życia w nosie... :wink:

Może dam ogłoszenie w prasie "Poszukuję mężczyzny do zakochania się"... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Może miłość powinni jednak sprzedawać w aptekach i to tylko na receptę. 8)

Bo jak widzać, źle prowadzona kuracja może przynieść niepożądane skutki uboczne. :wink:

ewentualnie oczywiscie

zakradl mi sie jakis blad , spowodowany zbyt duza iloscia alkoholu w wydychanym powietrzu 8)

A potem to już pozostaje tylko wizyta u specjalisty. :oops:

no tak a potem sie dziwisz, ze chce Cie z nalogu leczyć

Tak, że proszę mądrze i z umiarem. :roll:

To ma tą pozytywną zaletę, że na dłużej wystarcza. :wink: :lol: :agrue:

Posted

A ty wiesz jaki by się wtedy czarny rynek rozwinął??? 8)

Jak w Ameryce, w czasach prohibicji - nowa mafia by się narodziła... Można by było zbić majątek na nielegalnie rozprowadzanym specyfiku... 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

A ty wiesz jaki by się wtedy czarny rynek rozwinął??? 8)

Jak w Ameryce, w czasach prohibicji - nowa mafia by się narodziła... Można by było zbić majątek na nielegalnie rozprowadzanym specyfiku... 8) :lol: :lol: :lol:

Wchodzę w to. :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Tylko mam pytanie, czy to aby nie zostanie uznane za sutenerstwo? :roll: :-?

Posted

no jestem Robaczki:) macie szczescie ze zapomnialem hasla swojego na dgm i nie moglem sie u Agatki zalogowac, dzisiaj mi juz przeszly zlosliwosci :D nie nie zapomnialem o Was Kwiatuszki jakbym mogl :) o gorach mysle caly czas i zawsze , podobnie ma sie z psami:) a to ze chwilowo nie ma mnie na dgm to juz inna sprawa :D

dzisiaj pewnie co niektorzy sa na zawodach w Wysokiej a ja tu siedze jak kolek w Katowicach :( buuuu ..trzymajcie sie cieplutko i do zobaczenia w niedalekiej przyszlosci 8) co niektorzy wiedza kiedy :D papa mam nadzieje ze trenujecie na zimowe przecieranie szlaku :)

Posted

My juz tez ;-( a w gorach jest teraz tak ze ..... :angel: u nas w chatce snieg jak marzenie - po prostu bajka :D w Wysokiej troszke mniej ale pewnie do rana napada :-) :D