husky-regan Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Eeeeee....o tym nie pomyślałem, ale nie, Leszku nie będziesz taki nie ? My tylko tak w ramach codziennej porcji naturalnego śmiechu i humoru :D Quote
Runa Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Leszku ja myśle, że oni tak po warszawsku chcieli ale czy im to na dobre wyszło to nie wiem :lol: Quote
husky-regan Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Runa: Czy Twoje ostatnie dwa posty w tym topicu należy rozptarywać w kategoriach lekko wazeliniarskich czy Ty tak po prostu troszczysz się o naszą (czyt. moja i Rava) przyszłość? :D :D :D Quote
Runa Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 O wasza i nasza towarzyszu Husky i żadne wazeliniarstwo :x Quote
Rav Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 a ja jednak powiem ze Ona teraz sie chce przypodobac :D ale my z Husky reganem i tak nie wierzymy :) hmmm Leszka nie ma pewnie zaszyl sie gdzies w piwnicy i czyta te swoje papirusy :) Quote
leszek Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 :D No cześć Chłopaki :D Rzeczywiście mam sporo pracy ... ... Wasze przypadki też rozważam z wielką uwagą :D Quote
00000 Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 :D No cześć Chłopaki :D Ja ci dam "chłopaki"... :evilbat: Diagnozuję, że zdecydowanie za dużo czasu poświęcone zostało lekturom prac dziadzia Zygmunta :evilbat: Takie tam... psychoanalityczne gooopoty!!!! :evilbat: 8) :wink: :lol: Quote
husky-regan Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Słuchajcie ostatnio jak Leszek był przez jakiś okres cichutko to okazało się że w niedalekiej okolicy grasują niedźwiedzie (to że był to przebrany Leszek zostało już udokumentowane. A teraz druga sprawa. Leszek znowu cichutko,a tu chodzą słuchy że gdzieś widziano Yeti. Czy te dwie sprawy mają ze sobą jakiś związek? :D Quote
Agnieszka_ Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Hmm wczoraj spotkałam się z Leszkiem (obmawialiśmy m.in. szczegóły naszych Mistrzostw Świata w Przecieraniu Szlaku 8) ) i raczej nie wygladał jakby był przebrany za Yeti :lol: :wink: Quote
husky-regan Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 No ale czasami pozory mylą ! :wink: Leszku ! Powiedz ze ten Yeti to ... no że nie masz z tym nic wspólnego ! Quote
leszek Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 :D No cześć Chłopaki :D Ja ci dam "chłopaki"... :evilbat: Diagnozuję, że zdecydowanie za dużo czasu poświęcone zostało lekturom prac dziadzia Zygmunta :evilbat: Takie tam... psychoanalityczne gooopoty!!!! :evilbat: 8) :wink: :lol: aaaa :evilbat: to i dziewczynki poczuwają się do znęcania sie nad starszymi ludźmi :P dobra!!! :evilbat: :P - To Ty też masz jak w banku: ... łopata do łapy i zasypywać szlak śniegiem przed zawodami !!! :P :P :P (bo na naturalny to raczej nie liczę :roll: ) a co do dziadzia Freuda to za chwilke wykaze Ci, że nie masz racji pisząc o glupotach hihi :D Quote
leszek Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Słuchajcie ostatnio jak Leszek był przez jakiś okres cichutko to okazało się że w niedalekiej okolicy grasują niedźwiedzie (to że był to przebrany Leszek zostało już udokumentowane.A teraz druga sprawa. Leszek znowu cichutko,a tu chodzą słuchy że gdzieś widziano Yeti. Czy te dwie sprawy mają ze sobą jakiś związek? :D no i widzisz moj drogi - sam widzisz: występują oto w powyższej wypowiedzi zarówno omamy wzrokowe jak i słuchowe ... a nasz przyjaciółek :P Pagaj niesłusznie twierdzi, że pewne lektury nie mają sensu ??? Quote
leszek Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Hmm wczoraj spotkałam się z Leszkiem (obmawialiśmy m.in. szczegóły naszych Mistrzostw Świata w Przecieraniu Szlaku 8) ) i raczej nie wygladał jakby był przebrany za Yeti :lol: :wink: no pewnie :D przecież nie musiałem się przebierać nie? :D jak ktos żyje 200 lat to kto to może być :angel: człowiek ? Quote
leszek Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Samochodziki jak samochodziki, ale ON na pewno zna mnóstwo fajoskich zabaw!!!!! :angel: Na przykład toczenie fajerki.... :lol: :lol: :lol: no co TY :D myśmy grali w zośkę :D http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_sport_tekst&p1=18756&p2=&p3=1004 Quote
leszek Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Oj ale podpadacie Leszkowicoś mi się wydaje, że wiem komu Leszek przygotuje specjalną trase na te Mistrzostwa (na waszym miejscu pomyslałabym o dłuższym urlopie bo weekend może okazać się zbyt krótki) :roll: haha :evilbat: ja to na ich miejscu juz teraz zwolniłbym sie z pracy bo jak obliczylem ZASYPANIE sniegiem 20 kilometrowej trasy zajmie im ok 14 miesiecy :o Quote
leszek Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 O wasza i nasza towarzyszu Huskyi żadne wazeliniarstwo :x ojojoj ... oni bidoki i tak nie zrozumieja, że my odlotowcy zawsze bedziemy trzymac sie razem :angel: Quote
leszek Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 czy juz wszystkim grzecznie odpowiedziałem ??? :D nikogo nie pominąłem ??? :D :angel: ... jedno tylko mnie martwi ze bede chyba musial sobie poszukac jakiej nowej roboty bo moi pracownicy chcieli dzisiaj skierowac mnie prosto do prawdziwego i żywego psychiatry :o jak kolo poludnia uslyszeli jak wale glową o biurko i oczka mi wyłażą ze śmiechu gdy czytalem Wasze posty :D :D :D teraz cholery pewnie nie zechca mnie juz sluchac :evilbat: :wink: Quote
00000 Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 czy juz wszystkim grzecznie odpowiedziałem ??? :D nikogo nie pominąłem ??? :D :angel: Jestem pod wrażeniem :o Siedem postów pod rząd w ciągu pracowitych 33 minut... :o 8) :lol: aaaa :evilbat: to i dziewczynki poczuwają się do znęcania sie nad starszymi ludźmi :P No, niestety JUŻ nie dziewczynki, i... JESZCZE nie "starszymi ludźmi"... :lol: dobra!!! :evilbat: :P - To Ty też masz jak w banku: ... łopata do łapy i zasypywać szlak śniegiem przed zawodami !!! :P :P :P SAMA?!?!?! :drinking: :roll: Kto mi pomożeeeee????? Kto?????? (bo na naturalny to raczej nie liczę :roll: ) Rav będzie niepocieszony... 8) a co do dziadzia Freuda to za chwilke wykaze Ci, że nie masz racji pisząc o glupotach hihi :D występują oto w powyższej wypowiedzi zarówno omamy wzrokowe jak i słuchowe ... a nasz przyjaciółek Pagaj niesłusznie twierdzi, że pewne lektury nie mają sensu ??? Przyja... co??? :o A wracając do pewnych lektur, to i owszem, mają sens, z teoretycznego punktu widzenia nawet wielki.... :evilbat: no co TY myśmy grali w zośkę Super! To ja poproszę kilka lekcji!!!! :lol: bo moi pracownicy chcieli dzisiaj skierowac mnie prosto do prawdziwego i żywego psychiatry A czy jesteś w 100% pewnien, że dobrze zrobiłeś nie udając się do niego??? :o 8) :lol: :evilbat: Och, ja się już nie mogę doczekać!!!! :lol: Quote
leszek Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 To chyba musi wygladać jakoś tak: :Dog_run: :multi: :biggrina: Quote
Rav Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 hej :) czy jak juz bedzie wiadmo kiedy sa zaody czy wybiera sie ktos w gorki? :)) bo ma ochote i tym razem bede jeszcze z kims :D Quote
leszek Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 Hello :-) No my z Mają zawsze gotowi :D PS Powiem też, że będzie nam baaaaaardzo miło poznać wreszcie wybrankę Twego serca :bigok: Quote
leszek Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 Acha ! W temacie MŚwPS ... znaleźliśmy dziś genialne miejsce na zowody w sprincie ... teraz najtrudniejszy moment - wytyczanie szlaku mida - moze nasz tradycyjny rekonesansowy trójkącik a potem kwadracik z dalszymi rozszerzeniami :P znowu wkroczyłby do akcji co ? :D coo? cooo?? noooooo??? :D Quote
leszek Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 to suuuuuuuuuuuuuper :angel: ... no to Agnieszka !! :D pobuuuuuuuuuuuuuuudka :multi: Quote
Agnieszka_ Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 No dobra to ja też mówie TAAAKKK :wink: Tylko u mnie ten weekend raczej odpada... Quote
Recommended Posts