Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a ja jednak powiem ze Ona teraz sie chce przypodobac :D ale my z Husky reganem i tak nie wierzymy :)

hmmm Leszka nie ma pewnie zaszyl sie gdzies w piwnicy i czyta te swoje papirusy :)

Posted
:D No cześć Chłopaki :D

Ja ci dam "chłopaki"... :evilbat:

Diagnozuję, że zdecydowanie za dużo czasu poświęcone zostało lekturom prac dziadzia Zygmunta :evilbat:

Takie tam... psychoanalityczne gooopoty!!!! :evilbat: 8) :wink: :lol:

Posted

Słuchajcie ostatnio jak Leszek był przez jakiś okres cichutko to okazało się że w niedalekiej okolicy grasują niedźwiedzie (to że był to przebrany Leszek zostało już udokumentowane.

A teraz druga sprawa. Leszek znowu cichutko,a tu chodzą słuchy że gdzieś widziano Yeti. Czy te dwie sprawy mają ze sobą jakiś związek?

:D

Posted
:D No cześć Chłopaki :D

Ja ci dam "chłopaki"... :evilbat:

Diagnozuję, że zdecydowanie za dużo czasu poświęcone zostało lekturom prac dziadzia Zygmunta :evilbat:

Takie tam... psychoanalityczne gooopoty!!!! :evilbat: 8) :wink: :lol:

aaaa :evilbat: to i dziewczynki poczuwają się do znęcania sie nad starszymi ludźmi :P dobra!!! :evilbat: :P - To Ty też masz jak w banku:

... łopata do łapy i zasypywać szlak śniegiem przed zawodami !!! :P :P :P

(bo na naturalny to raczej nie liczę :roll: )

a co do dziadzia Freuda to za chwilke wykaze Ci, że nie masz racji pisząc o glupotach hihi :D

Posted
Słuchajcie ostatnio jak Leszek był przez jakiś okres cichutko to okazało się że w niedalekiej okolicy grasują niedźwiedzie (to że był to przebrany Leszek zostało już udokumentowane.

A teraz druga sprawa. Leszek znowu cichutko,a tu chodzą słuchy że gdzieś widziano Yeti. Czy te dwie sprawy mają ze sobą jakiś związek?

:D

no i widzisz moj drogi - sam widzisz:

występują oto w powyższej wypowiedzi zarówno omamy wzrokowe jak i słuchowe ... a nasz przyjaciółek :P Pagaj niesłusznie twierdzi, że pewne lektury nie mają sensu ???

Posted
Hmm wczoraj spotkałam się z Leszkiem (obmawialiśmy m.in. szczegóły naszych Mistrzostw Świata w Przecieraniu Szlaku 8) ) i raczej nie wygladał jakby był przebrany za Yeti :lol: :wink:

no pewnie :D przecież nie musiałem się przebierać nie? :D jak ktos żyje 200 lat to kto to może być :angel: człowiek ?

Posted
Oj ale podpadacie Leszkowi

coś mi się wydaje, że wiem komu Leszek przygotuje specjalną trase na te Mistrzostwa (na waszym miejscu pomyslałabym o dłuższym urlopie bo weekend może okazać się zbyt krótki) :roll:

haha :evilbat: ja to na ich miejscu juz teraz zwolniłbym sie z pracy bo jak obliczylem ZASYPANIE sniegiem 20 kilometrowej trasy zajmie im ok 14 miesiecy :o

Posted

czy juz wszystkim grzecznie odpowiedziałem ??? :D nikogo nie pominąłem ??? :D :angel:

... jedno tylko mnie martwi ze bede chyba musial sobie poszukac jakiej nowej roboty bo moi pracownicy chcieli dzisiaj skierowac mnie prosto do prawdziwego i żywego psychiatry :o jak kolo poludnia uslyszeli jak wale glową o biurko i oczka mi wyłażą ze śmiechu gdy czytalem Wasze posty :D :D :D

teraz cholery pewnie nie zechca mnie juz sluchac :evilbat: :wink:

Posted
czy juz wszystkim grzecznie odpowiedziałem ??? :D nikogo nie pominąłem ??? :D :angel:

Jestem pod wrażeniem :o

Siedem postów pod rząd w ciągu pracowitych 33 minut... :o 8) :lol:

aaaa :evilbat: to i dziewczynki poczuwają się do znęcania sie nad starszymi ludźmi :P

No, niestety JUŻ nie dziewczynki, i... JESZCZE nie "starszymi ludźmi"... :lol:

dobra!!! :evilbat: :P - To Ty też masz jak w banku:

... łopata do łapy i zasypywać szlak śniegiem przed zawodami !!! :P :P :P

SAMA?!?!?! :drinking: :roll:

Kto mi pomożeeeee?????

Kto??????

(bo na naturalny to raczej nie liczę :roll: )

Rav będzie niepocieszony... 8)

a co do dziadzia Freuda to za chwilke wykaze Ci, że nie masz racji pisząc o glupotach hihi :D

występują oto w powyższej wypowiedzi zarówno omamy wzrokowe jak i słuchowe ... a nasz przyjaciółek Pagaj niesłusznie twierdzi, że pewne lektury nie mają sensu ???

Przyja... co??? :o

A wracając do pewnych lektur, to i owszem, mają sens, z teoretycznego punktu widzenia nawet wielki.... :evilbat:

no co TY myśmy grali w zośkę

Super! To ja poproszę kilka lekcji!!!! :lol:

bo moi pracownicy chcieli dzisiaj skierowac mnie prosto do prawdziwego i żywego psychiatry

A czy jesteś w 100% pewnien, że dobrze zrobiłeś nie udając się do niego??? :o 8) :lol: :evilbat:

Och, ja się już nie mogę doczekać!!!! :lol:

Posted

Acha ! W temacie MŚwPS ... znaleźliśmy dziś genialne miejsce na zowody w sprincie ... teraz najtrudniejszy moment - wytyczanie szlaku mida - moze nasz tradycyjny rekonesansowy trójkącik a potem kwadracik z dalszymi rozszerzeniami :P znowu wkroczyłby do akcji co ? :D

coo?

cooo??

noooooo??? :D