Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
Rav meczy zwierzatka ??? :evilbat: NIEMOŻLIWE!!

... sam widziałem jak 2 godziny gadał u nas z pasikonikiem, glaskal go po skrzydelkach osłaniał przed wlotem do puszki etc ...

no moze to byla pasikonikowa :D ale i tak nie wierze!!! :D

LESZKU sam zobacz: :roll:

MORSKOZLOT13.jpg

Przykro mi ravcio chodz mój bart to powiem , ze sadysta... :wink: :-?

Posted

No cos Ty :roll: ... przecież on jej nie męczy! :D ... widać wyraźnie że on ją po prostu oswaja, uczy chodzic po linie etc ...

kochany dobry Rav :D nawet osą sie zaopiekuje :angel:

Posted
No cos Ty :roll: ... przecież on jej nie męczy! :D ... widać wyraźnie że on ją po prostu oswaja, uczy chodzic po linie etc ...

kochany dobry Rav :D nawet osą sie zaopiekuje :angel:

Taa,za taka opieke to sie do TOZu podaje :evilbat:

PS.zrozumialabym gdyby Rav ja upolowal,aby zjesc,ale on ja tylko upolowal i porzucil...Toz to istne marnotrastwo :evilbat:

Posted

ekhmmm....kto powiedzial ze ja je tepie, ja po prostu wysylam je do lepszego swiata - Swiata Os , gdzie moga sobie latac do woli a nie tutaj gdzie tylko przeszkadzaja i niepozwola czlowiekowi w spokoju piwka sie napic :D

Posted
ekhmmm....kto powiedzial ze ja je tepie, ja po prostu wysylam je do lepszego swiata - Swiata Os , gdzie moga sobie latac do woli a nie tutaj gdzie tylko przeszkadzaja i niepozwola czlowiekowi w spokoju piwka sie napic :D

Jasssne 8)

I oczywiscie najpierw sie umawiasz z osami ic_targ.gif ,ze zrobisz im wymyslne indianskie tortury,aby odeszly z tego padolu w chwale 8)

Posted

Acha! to ja tez powoli zaczynam rozumiec :roll:

To ta zupa co ją Rav dawał pasikonikowi mówiąc, że będzie potem wspaniałym dzielnym wojownikiem wikingów i umrze jak prawdziwy berserker to ... to była zupa z muchomorów! :evilbat:

jasny gwint!! to ja taki duży jestem a taki wciąż naiwny :roll:

Posted

W tym wieku i w tych czasach naiwnosc,choc zapewne niezwykle urokliwa,jest calkowicie do zycia nieprzydatna 8)

Posted

W tym wieku i w tych czasach naiwnosc,choc zapewne niezwykle urokliwa,jest calkowicie do zycia nieprzydatna 8)

moja droga 8) w tym wieku ( Twoim ;-) ) choć w takich czasach ... brak naiwności może spowodować utratę sporej części osobistego uroku - a to byłoby ceną zbyt wielką ... nieprawdaż ? :D

Posted
Rav - jade ratować pasikonika :D - tylko nie wiem czy sie uda :hmmmm: ... wlasciwie to Ty powinienes tam pojechać :D

Hmmm, ukłony podziwu :lol:

Zrywać się o tej porze w celu ratowania życia... pasikonika :o

Zaiste godny pochwały czyn! :D

Zdrówko! :drinking:

Posted
no co za Lobuzy :D

Czyzby jakas zmiana mojego nicka o,ktorej nei wiem ? 8)

posadzaja mnie o znecanie sie nad pasikonikiem,

Niebezpodstawnie 8)

wiesz Leszku ja Ci jednak ta czeresnie u Ciebie spale :evilbat: :D

wiesz Rav,grozby podpadaja pod paragraf... 8)

Posted
Rav - jade ratować pasikonika :D - tylko nie wiem czy sie uda :hmmmm: ... wlasciwie to Ty powinienes tam pojechać :D

Hmmm, ukłony podziwu :lol:

Zrywać się o tej porze w celu ratowania życia... pasikonika :o

Zaiste godny pochwały czyn! :D

Zdrówko! :drinking:

:D

no bo to bylo tak: ... pomyslalem ze taki pasikonik ma niesamowity zmysl rownowagi i ze byc moze gen za to odpowiedzialny na przyklad odziedziczylem po tymze pasikoniku ... skoro tak ... to zawdzieczam mu zycie nieprawdaz? bo gdyby nie ten gen to zlecialbym juz pare razy w zyciu ostatecznie na morde ... to cos mu sie odemnie nalezy temu pasikonikowi nie ? :D no to wstalem o tej 5 rano ( a co mi tam) i pojechalem go odtruwac po eksperymentach Rava ... ale dupa! on zdechł :evilbat:

PS ... tu cytuje pewnego slawnego faceta 8)

" powaga - to osobliwa maska, którą przywdziewają niektórzy z nas celem ukrycia niedostatków duszy" ... :angel:

Posted
no co za Lobuzy :D posadzaja mnie o znecanie sie nad pasikonikiem, wiesz Leszku ja Ci jednak ta czeresnie u Ciebie spale :evilbat: :D

spalić to już żeście cholery :D spalili ... wszystkie liscie nad Waszym piromańskim ogniskiem szlag trafił :roll: ... eeee - i tak jesień :P

... ale Ty miałeś ją wysadzić (semtex, heksogen) :evilbat:

więc jak ? :D

Posted
a ja mam zdjęcia z naszej wyprawy (z naszego psującego się aparatu) :)

jak dam rade :roll: to zeskanuje dziś i coś tu wstawie 8)

so? :D

... zjem brukselkę z kotlecikami z grilla i idę spać bo osadziłem dziś kolejnych 7 filarków pod nową chatkę cobyście mieli gdzie imprezki organizować :angel: i ledwo żyję ... czy zdąże pooglądać fotki Twe ?

zdążę? :D