Manu Posted September 5, 2004 Author Posted September 5, 2004 Runa też się już niedługo powinna na topiku pojawić, bo niedawno Schamuka odebrała od nas. :D Kurcze, szkoooda, ze już przyjechaliście.... 8) Acha, coś wspominała, ze jej się aparat zepsuł...? :( PS. A własnie - Aga_, jak Twój aparat - co mu było ? Quote
Agnieszka_ Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 PS. A własnie - Aga_, jak Twój aparat - co mu było ? Jeszcze nie wiem, bo w tym tyg. go oddam do naprawy, a do serwisu nie chce wysyłać bo trzeba długo czekać... Quote
Agga Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Agga, zimą w górach nie ma os... ani innych owadów... 8) Ale sa inne zwierzta, które rav moze molestowac no nie???? :wink: :roll: Misie...?? :o :wink: :lol: heheh a jemu wszystko jedno co molestuje byle przyjemnosc z tego miec... 8) Zmeczony wycieczka rav napisał: widze ze panie Pagaj i Agga najezdzaja na moja osobe :D ja nie znecam sie nad osami ja je po prostu tepie :evilbat: a co do misi to bedziemy sledzic wszelkie komunikaty o misiach w polskich gorach, zeby wlasnie na te szlaki isc gdzie te misie grasuja :D no a tak pzoa tym to zapraszamy oczywiscie w gorki :) nikt nie najeżdża my stwierdzamy fakty, lubisz molestowac zwierzatka... Quote
Runa Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 No my jesteśmy w domku (Artur już nawet po kapieli) Wyprawa rzeczywiście była super, dzięki Leszkowi i Mai za schronienie a reszcie za super weekend. A Manu i Waldkowi za opieke nad Shamukiem. Oczywiście poza wspomnieniami piromanów - Artura i Rava były tez plany na kolejne wyprawy. Są już nawet pomysły co do zimowego przecierania szlaków. Okazało się, że Leszek nieswiadomie całe życie się już tym zajmuje :D My z Arturem stweirdziliśmy, żę te weekendy w górach i w takim towarzystwie to są zdecydowanie za krotkie. :( No i ciekawa jestem kiedy będzie nastepna :-? Quote
Runa Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 A i Rav to spokojny człowiek żadnych owadów nie molestował tylko czereśnie Leszkowi chciał wysadzić. :roll: A co do zdjęć to moje raczej kiepskie będą (jeśli będą) bo skanowane ale...jutro z rańca idą do wywolania. Ale Leszek powinien wstawić zdjęcia szybciej. Quote
00000 Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 widze ze panie Pagaj i Agga najezdzaja na moja osobe :D No wiesz! Zaraz najeżdżają - po prostu mówią o FAKTACH 8) A poza tym, jak ktoś ciągle coś broi: Rav okazał sie piromanem bo cały czas chciał spalić czereśnie, a później z Arturem wpadli na pomysł, że można ją wysadzić petardami :o To i potem jest o czym rozmawiać.... :lol: były tez plany na kolejne wyprawy. Są już nawet pomysły co do zimowego przecierania szlaków. Okazało się, że Leszek nieswiadomie całe życie się już tym zajmuje :D To ja się zapisuję na kolejną wyprawę :D Quote
leszek Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 hejki - my wlasnie dojechalismy jak zwykle po nocy - zaraz beda fotki (jeszcze nie obrobione ale beda) :D Quote
leszek Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 Już pod górkę :D ... przecieramy szlaki ... ... a oto nagroda :D Nagrody ciąg dalszy :wink: A i widoczki piękne Quote
Manu Posted September 5, 2004 Author Posted September 5, 2004 Więcej ! :angel: Więcej ! :angel: Więcej... *** aaa... mam już 8) :lol: Quote
leszek Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 c.d ... Aż zupełnie niespodziewanie ... jak w Mikołajkach prawda ? :lol: Po kąpieli zaczęła się impreza główna :P Większość czynności PRZED snem była koedukacyjna :o Niektórzy jeszcze nad ranem potrzebowali kubła zimnej wody ... Ale apetyt przy śniadanku i tak dopisywał I nie tylko przy śniadanku ... gdy podano desery - również :D Quote
leszek Posted September 5, 2004 Posted September 5, 2004 A w niedzielę od rana znowu przecieramy ... by znowu otrzymać nagrodę :D No i to tyle na razie :roll: na surowo prosto z musteka/plusteka No! :D Było rzeczywiście JAK ZWYKLE :angel: Też wszystkim dziekujemy! ... zwłaszcza, za to że byliście jak domownicy a nie goście :D Quote
leszek Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 No i co tu z Tobą zrobić ? ... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
00000 Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Aż zupełnie niespodziewanie ... jak w Mikołajkach prawda ? :lol: W Mikołajkach już niestety tak nie jest... Teraz Mikołajki to centrum seksu i biznesu, okropne miejsce - kicz, stonka i złote łańcuchy. Ale to zdjęcie przypomnina mi nieco TE zdjęcia: :lol: :lol: :lol: Nigdy nie odpuszczałam regat na tym akwenie... 8) Quote
leszek Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Aż zupełnie niespodziewanie ... jak w Mikołajkach prawda ? :lol: W Mikołajkach już niestety tak nie jest... Teraz Mikołajki to centrum seksu i biznesu, okropne miejsce - kicz, stonka i złote łańcuchy. Taaaaa ... :roll: no wiesz - ja juz tak mam, że utrwaliły mi się obrazy sprzed lat 40 hihi :D Quote
00000 Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Taaaaa ... :roll: no wiesz - ja juz tak mam, że utrwaliły mi się obrazy sprzed lat 40 hihi :D Wiesz co, ale ta zmiana dokonała się w przeciągu zaledwie kilku - kilkunastu lat. Jeszcze na początku lat 90 wioska Mikołajki była wioską, potem przyszedł boom gospodarczy, ktoś wymyślił, żeby Mikołajki zrewitalizować, ściągnęła tam Warszawka, pobudował się Gołębiewski i z tych dawnych, Mikołajek pozostała już chyba tylko nazwa. A moje wcześniejsze zdjęcia to Żywiec, a właściwie Jezioro Żywieckie:) I regaty - Mistrzostwa Polski w klasie Omega. Quote
leszek Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 A moje wcześniejsze zdjęcia to Żywiec, a właściwie Jezioro Żywieckie:) I regaty - Mistrzostwa Polski w klasie Omega. wiem :D Quote
leszek Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 bo oni sciemniaja pagajka - byli pewnie w mikolajkach..tylko nie chca sie przyznac ;) ojej :roll: - wszedzie byli, wszystko widzieli, wszystko wiedzą :D no pewnie :D ale żeby zaraz latać i o tym gadać to po co ? 8) Quote
leszek Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Acha - Agnieszka&Artur .... na jaki email wyslac Wam oryginały fotek ? :D Quote
Agga Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Większość czynności PRZED snem była koedukacyjna :o CO za urocze zdjecie... Ale to nie mozliwe, że rav nie meczył zwierzatek... :o Quote
leszek Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Rav meczy zwierzatka ??? :evilbat: NIEMOŻLIWE!! ... sam widziałem jak 2 godziny gadał u nas z pasikonikiem, glaskal go po skrzydelkach osłaniał przed wlotem do puszki etc ... no moze to byla pasikonikowa :D ale i tak nie wierze!!! :D Quote
Runa Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Leszku super zdjęcia, bo i super wyprawa :D a oryginaly wyslij na adres podany w profilu dzięki :buzi: Quote
Runa Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 a i jeszcze jedno... czy czasami nie zostawiłam u was moich cennych okularków :-? Quote
Runa Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 Ogłoszenie o zaginionych okularkach nieaktualne - znalazly się 8) Quote
leszek Posted September 6, 2004 Posted September 6, 2004 OO! ... nie wiem - w niedziele bylismy juz tak troche polprzytomni wiec ..... ale w srode tam bede to poszukam - fotki wysylam :D PS (5,3 MB) Quote
Recommended Posts