Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No tam jest jeden wjazd pod górę :o ... jak w Kobiernicach skręcicie na Żywiec to po 5 min. dojedziecie do zapory (bedzie widoczna po lewej stronie) i po 45 sek. bedzie asfaltowa droga/ulica po prawej ostro do góry a przy niej tablica "Stolarstwo" - uliczka chyba nazywa sie "Koniora" no i to tam :D ... potem albo pierwsza asfaltowa w prawo ostro do gory ( jak ktos lubi mocne wrazenia) albo druga sporo wyzej i wtedy juz do dołu ... potem juz poznacie gdzie to :D

PS

Osoby nierozgarniete :D zbieram z dołu - ew. numer komorki w myprofile :D

Buziaczki :D

Posted

Ach żal mnie tylko ogarnia, :wink: że Wasze pierwsze zmotoryzowane spotkanie z droga do chatki nastapiło w warunkach letnich a nie zimowych :P ... taki Zh to od razu, jeszcze przed właściwą wyprawą w góry miał już adrenalinę w uszach w stanie wrzenia :D ( zaraz sie odezwie ze wcale nie :D ale sprzęgielko po powrocie sie zmieniało :evilbat: )

Posted
Jak wystąpi sytuacja z tego 10% prawdopodobieństwa i kasa się choć w części jakoś rozmnoży :lol: - to Was najwyżej zaskoczymy...

i ? :multi: ... czy tak bedziemy sie zachowywac jutro o 11 jak zobaczymy Wasze autko ? :D

Posted
Nie... :(

I jeszcze go zwinęli na obchody wrześniowe i w sobotę i w niedzielę, choć to już drobiazg... :-?

buuuuu :evilbat: ... no nic - bedziemy o Was myśleć cieplutko i rozstawimy na wszelki wypadek jeden namiot wiecej bo ... no bo wiesz :D

Posted
No i już jutro kolejna wyprawa :D

A więc ja z Ravem jedziemy z Bielska PKSem o 9.55 i stawiamy się na 11.00 w chatce u Leszka 8)

no co stolik to stolik :D ...

BTW...

... what's abt Husky ? ... zapytam ciekawie ...

Posted

Runa jeszcze nie spakowana ale się zaczyna pakować.

Obliczyliśmy i planujemy być u was o 11 a może wcześniej ale...

gdyby coś to czekajcie na nas

w razie czego będziemy dzwonić

ale nie zapeszając tfu tfu tfu

MY TEŻ SIĘ CIESZYMY NA KOLEJNĄ (już moge tak napisać :) ) WYPRAWE :angel: :angel: :angel:

Posted
Zazdrościmy okropnie.

Agga, szykuj się na następną wyprawę 8)

Możemy, możemy z Wami???? :angel:

ja pojade pod warunkiem, że rav nie bedzie molestował owadów i innych zwierzat... :roll: :wink:

Posted
Zazdrościmy okropnie.

Agga, szykuj się na następną wyprawę 8)

Możemy, możemy z Wami???? :angel:

ja pojade pod warunkiem, że rav nie bedzie molestował owadów i innych zwierzat... :roll: :wink:

Agga, zimą w górach nie ma os... ani innych owadów... 8)

Posted

Agga, zimą w górach nie ma os... ani innych owadów... 8)

Ale sa inne zwierzta, które rav moze molestowac no nie???? :wink: :roll:

Misie...?? :o :wink: :lol:

Posted

hej :D

wrocilem wlasnie :D wypazik udal sie bardzo, jak wszyscy stwierdzilismy przecieranie szlaku to nasz specjalnosc, bo w sumie to chodzilismy po wszelkiego rodzaju haszczach i krzakach ( szlaki zostawilismy innym :D )

dziekuje za goscine w domku Leszkowi i Maji, no i Agnieszce (Runa ) i Arturowi za podwiezienie :)

do zobaczyska nastepnym razem

widze ze panie Pagaj i Agga najezdzaja na moja osobe :D ja nie znecam sie nad osami ja je po prostu tepie :evilbat: a co do misi to bedziemy sledzic wszelkie komunikaty o misiach w polskich gorach, zeby wlasnie na te szlaki isc gdzie te misie grasuja :D

no a tak pzoa tym to zapraszamy oczywiscie w gorki :)

Posted

Ja też jestem juz w domku, wyprawa była świetna jak zawsze :D Pogode mieliśmy jak na zamówienie, swieciło słonko, ale w lesie było dość chłodno. Nie przyjechało dużo osób i dlatego postanowiliśmy wrócić na nocleg do chatki, a nie spać w namiotach 8)

Wieczorkiem zrobiliśmy sobie super imprezke przy grillu i ognisku, były kurczaki, szaszłyki i piwko :lol: :wink: Później pojechalismy na Hrobaczą Łąkę gdzie podziwialiśmy nocną panorame Bielska i okolic :)

Rav okazał sie piromanem bo cały czas chciał spalić czereśnie, a później z Arturem wpadli na pomysł, że można ją wysadzić petardami :o :P

A oto skład naszego wypadu : Runa z Arturem, Leszek z Mają, Rav, Ja oraz psiaki : Paco i Runa.

Czekamy na zdjecia Leszka i Runy :lol: