Agnieszka_ Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Ja też :wink: A tak w ogóle to tu jest topic o Dziergowicach 8) http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=15986 Quote
Runa Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 No Manu my też raczej jedziemy (ostateczna decyzja wkrótce), przecież Runa musi mieć wreszcie swój debiut :) Quote
Manu Posted August 23, 2004 Author Posted August 23, 2004 Ja też :wink: A tak w ogóle to tu jest topic o Dziergowicach 8) http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=15986 Acha :oops: - OK.No Manu my też raczej jedziemy (ostateczna decyzja wkrótce), przecież Runa musi mieć wreszcie swój debiut :) No ! :D Quote
leszek Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 Nice2seeUagain :D ... no wyprawka jest jak rozumiem pierwszy weekend wrzesnia, ( z tego co widze A+R+R&?+L&M+T? ... i tyle ??? :roll: ... a do tych nooo .... na "D" tez pojedziemy popatrzec jak latacie w kólko po lesie :P Quote
IreneuszBarabach Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Witam! Prosze piszcie konkretnie gdzie macie zmiar łazić , chętnie wybrałbym się z wami jeśli to możliwe , a tak to chodzę wspólnie z żoną i dwoma kochanymi psiakami . Z góry dziękuję Ireneusz Barabach Quote
Tatsu Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Przepraszam ze tu tak goscinnie zagladne i zapytam - a coz to za wypad w ten pierwszy weekend wrzesnia ? Bo ja juz mam dosc pracy i moze jesli uda mi sie opchnac samochod do tego czasu to moze tez bym sie pojawil. Moze jakis link do odpowiedniego postu (mam malo czasu zeby przeszukiwac forum :() Quote
Runa Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Tatsu w pierwszy weekend września wybieramy się z psami w Beskidy. Taka sympatyczna wyprawa z noclegiem w namiocie. :) Będzie super (jak zawsze :P ) Quote
husky-regan Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Nice2seeUagain :D ... no wyprawka jest jak rozumiem pierwszy weekend wrzesnia, ( z tego co widze A+R+R&?+L&M+T? ... i tyle ??? :roll: ... a do tych nooo .... na "D" tez pojedziemy popatrzec jak latacie w kólko po lesie :P Leszku do Twojego alfabetycznego łamańca możesz jeszcze nas doliczyć, bo pewnie nie odmówimy sobie tej przyjemności (troszkę pracowałem nad formą :) ) Quote
Runa Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 No Husky-regan mysle, że Leszek na ciebie czekał coś się nie odzywałeś (pewnie dlatego, że nad ta kondychą pracowałeś :) ) super czyli spędzimy kolejny weekend na super wyprawie 8) Quote
Tatsu Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 A jakies konkretniejsze info - np. miejsce wyruszenia + godzina i co bedziemy robic ? (tzn 50km z buta to moze dla psiakow przyjemnosc ale dla mnie bol :) ) Tajraga: E tam nie przesadzaj naie ty jedyna ;) PS. Oczywiscie ja pewnie do samej daty wyjazdu nie bede wiedzial czy sie w pracy wyrobie :) zreszta jak i ostatnio :D PS2. A moze jednak byscie pomysleli troszku o innych i zrobili cos blizej centralnej polski :D Quote
Runa Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Właśnie, południowcy weźcie te Beskidy ze sobą i spotkajmy się w centralnej :P a co do godziny i konkretnego miejsca to jeszcze chyba za wczesnie. Aczkolwiek trase Leszek z Mają juz poniekąd znają. Zgadza się? :-? Quote
Agnieszka_ Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Hmm w tym terminie możliwe, że mnie nie będzie i wtedy z Wami nie pójde :( Quote
leszek Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Właśnie, południowcy weźcie te Beskidy ze sobą i spotkajmy się w centralnej :P tylko zeby z tego jakiej wojny secesyjnej znowu nie bylo bo wiesz - polnoc sie wpieni i co??? :P Quote
leszek Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Leszku do Twojego alfabetycznego łamańca możesz jeszcze nas doliczyć, bo pewnie nie odmówimy sobie tej przyjemności (troszkę pracowałem nad formą :) ) OKI :D super! ... moze nawet straszna forma nie bedzie tym razem potrzebna .. zreszta o tym dalej :D Quote
leszek Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Hmm w tym terminie możliwe, że mnie nie będzie i wtedy z Wami nie pójde :( NIE uwierze ... dopóki nie ... "NIE ZOBACZE" :lol: Quote
leszek Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 a co do godziny i konkretnego miejsca to jeszcze chyba za wczesnie. Aczkolwiek trase Leszek z Mają juz poniekąd znają. Zgadza się? :-? eeeeeee :D nieeeeee ... bo tras jest kilka mozliwych i co jedna to bardziej odlotowa :angel: i faktycznie za wczesnie - odpowiadając zbiorowo natomiast najbardziej nasze serce pobudza do pracy wyprawa pod haslem - "szukamy zagubionej wioski" - dowiedzialem sie od pewnego zbieracza staroci ze kilka kilometrow od wsi Mlada Hora ( tej gdzie Runa ma fotke pod przystankiem tramwajowym :D ) jest wysoko w gorach wioska do ktorej prowadzi waska sciezka - jest szesc chalup, jedna studnia i mieszka tam juz tylko jakas staruszka [... po prostu trudno uwierzyc a jednak - ostatnio cosik podobnego odkrylismy o pol godziny drogi od naszej chatki!!! ...] no i to bylby taki plan zeby dojechac do Ujsoł stamtad dojś do tejze wioski a potem nocowac jesli bedzie super to w wiosce a jesli nie to przetuptac do schroniska Wielka Rycerzowa (tam jedlismy placki :D ) i tam na tym mini polu biwakowym sie rozbic a rano mozemy np zostawic graty w schronisku i odwiedzic nasza slodka polanke z widokiem na Tatry a wrocic do schroniska tym szlakiem popod grzbietem i tyle :D wszystko to rownie dobrze mozna odbyc w kolejnosci odwrotnej 8) no i jeszcze jest 12 innych wariantow ale zeby zachowac maks elastycznosc to mozemy sie umowic np o 11 w sobote u nas w chatce (bo to i tak po drodze - tych co nie byli zgarniemy z dolu - wystarczy sms :D ) tam dokonamy ostatecznego przegrupowania - policzymy ludzi i psy spakujemy do odpowiedniej liczby pojazdow i wyruszymy! wariant ten ma te zalete ze w razie dupiastej pogody pozostawia 43 mozliwosci wyprawek w blizsze okolice co do terminu jednak twardo bym obstawal przy tym co jest bo jak zmienimy to i tak bedzie zadyma bo druga polowa z nami na czele odpadnie a termin ten jest znany od dni ok 30 :P no to tyle ... :D Quote
husky-regan Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Coz... Leszek jak zwykle ! Konkrety. I to mi pasuje. Plan bomba. Uszczelke mem wymieniona wiec jestesmy mobilni i zwartym szykiem jestesmy w stanie pojawic sie w odpowiednio wczesniej umowionym miejscu. Quote
Tatsu Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 A jak chodzicie z psami - wszystkie na linkach i w szelkach czy raczej cala sfora ladnie gania w kolo ? PS. A tak konkretniej co do traski to to raczej liczyc w dziesiatkach kilometrow dziennie ? :) Quote
Runa Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Tatsu widze, że bardzo obawiasz się tych kilometrow. Spoko, damy rade. Wierz mi, żę przerwy są na życzenie a i tempo odpowiednie no i kilometry dobrane odpowiednio, więc nie panikuj tylko planuj weekend. A warto :lol: A psy to raczej nie biegaja luzem :o bo to ani im wolno (choć tym się raczej nie przejmujemy) ani wygodne (bo ktoś nas musi wciągać pod te górki :D ), no i raczej byśmy ich długo szukali gdyby tak wszystkie w las wyruszyły na jakies polowanko. Quote
leszek Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 To widze ze moje kody literowe sie troche zmienily :D z pewniakow mamy: (alfab.;-) ) : H&+L&+R& ... (przynajmniej nikt nie oskarzy mnie o meski szowinizm bo Agnieszka jest jako alfa :D ) ... i kilku prawie pewniakow :D ... czyli juz na poziomie bardzo konkretnym: sob/3 wrzes/11,00/chatka :angel: PS w czwart po pol bedziemy prowadzili agitacje w Morsku :D Quote
Runa Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 No to zostaje jeszcze tylko jedno ustalić, mianowicie kiedy wypada pierwszy weekend września. Leszku w centralnej Polsce sobota to 5 wrzesień a nie 3 :wink: Quote
leszek Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Agnieszko :D hmmm ... nooooo .... mysle ze musimy odwołać sie do kogoś mniej zakręconego najlepiej np. z Poznania :D bo..... bo wydaje mi sie już teraz ze pierwsza sobota wrzesnia to 4 września :P Quote
Runa Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 ale gafa :oops: racja właśnie mnie uświadomiono, żę mam o jeden dzień więcej wakacji a sobota to rzeczywiście 4 września prawda poznaniacy :-? :wink: ale co za różnica kiedy by ta sobota nie była to wyprawa i tak się odbędzie :D a ty Leszek przeprowadź nabór w Morsku, bo mnie niestety tam nie będzie :cry: Quote
leszek Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 My tu sobie wyprawy planujemy a tam w Morsku aluminium .. szeleści :D ... no dooobra 8) - chrzęści Quote
leszek Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 No nie do końca 8) ... jestem poniekąd wrogiem :evilbat: alkoholu :-? (w rozumieniu psychotropa a nie przyprawy ) :D Quote
Recommended Posts