leszek Posted July 28, 2004 Posted July 28, 2004 noooo .... cóż 8) ... w miare rozwoju uzaleznienia potrzebujemy dawek coraz wiekszych a nie coraz mniejszych :D Quote
leszek Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 No pewnie ze sie kroi :D ... tylko co z Morskiem ?? ... bo jakis zlocik tamze mial byc ?? ... co z urlopami co poniektórych :P ... co z rowerkami ??? ... no w ogóle wcieło gdzies wszystkich - rany lecza po Rycerzowej czy jak ?? :roll: ... bo my to tam zawsze gotowi na wszystko :D Quote
Runa Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 HMM co do wyprawy to my jesteśmy za ale...chyba dopiero we wrześniu :( :cry: bo od 13 sierpnia mnie nie ma potem zlocik no i własciwie koniec wakacji :x Zatem gdybyście choć z taSłowacją chcieli zaczekać na nas to byłaby wdźęczna :P A zlocik jest 25-29.08 :P Quote
Manu Posted July 30, 2004 Author Posted July 30, 2004 a Morsko kiedy ze sie tak zapytam????No rozwaliłaś mnie tym pytaniem !... :o O Zlocie w Morsku cały czas jest topik czynny. :roll: Quote
leszek Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Cosik wydaje mi sie, że najpierw odbedziemy zlocik a potem dopiero kolejna wyprawę .... albo inaczej mowiac o wyprawie pogadamy w Morsku ... albo jeszcze inaczej mówiąc przeciez Morsko to tez rodzaj ..nooo "wyprawy" :P - jak se pare razy wleziemy na ta gorka i spadniemy stamtąd to bedzie w sam raz :D a co do Slowacji to wiecie co - wrzesień mi sie podoba gdzies tak 11 - 12 co ?? wrzesien cudny jest w górach zwlaszcza na Slowacji i jeszcze jesli wybierzemy najbliższą z możliwych dolinkę w Tatrach Zachodnich to i kilometrow malutko (jak w beskidy) i juz w ogole bedziemy tam samiuteńcy :D ... mozemy w tajemnicy wielkiej przed HS wleźć sobie po poludniu gdzieś nad stawik albo wyzej na jakiegoś Wolowca alebo Rohace tam cichutko rozlozyc namiociki (w stosownej odleglosci od slupkow granicznych :evilbat: ) i mamy przezycie niezapomniane czyli świt w Tatrach a i nie będziemy wtedy musieli padac na pysk starajac sie dorównac naszym fighterom :D tylko powolutku w niemym zachwycie przemieszczać sie w czasoprzestrzeni :D oooo - juz mi sie slodko robi :angel: Quote
Runa Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Leszek po twoim poście mnie też się słodko robi :P i ja już jestem za termin 11-12 jak na dzień dzisiejszy pasuje a co do szczegółów to pogadamy w Morsku. Może się uda więcej osób namówić bo takie relacje (np. z Beskid) na żywo robią większe wrażenie :D Quote
Agnieszka_ Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 W tym terminie jest wystawa psów zaprzęgowych w Chorzowie :-? Może jakis inny termin ? Quote
husky-regan Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 W tym terminie jest wystawa psów zaprzęgowych w Chorzowie :-? Może jakis inny termin ? Ano jest wystawka, a anwet dwie dzien po dniu. Sobota zaprzegowce, a w niedziele krajowka. Dla mnie ten termin leży. A jeśli wymyslicie tydzień pozniej to pewnie tez bida po pare osób z nas chyba sie do Dziergowic wybiera nie? Quote
Manu Posted July 30, 2004 Author Posted July 30, 2004 No my prawdopodobnie do Dziergowic się wybierzemy... :) Quote
Manu Posted July 30, 2004 Author Posted July 30, 2004 a Morsko kiedy ze sie tak zapytam????No rozwaliłaś mnie tym pytaniem !... :o O Zlocie w Morsku cały czas jest topik czynny. :roll: :question: :question: :question: :question: jest taki maly problem..ze nie wiedziec czemu przestaly mi przychodzic zawiadomienia o topicu o Morsku i o spotkaniach w Katowicach mimo ze ich nie przestalam sledzic (chodzi o ta opcje - sledenia topicu)I serio myślałaś, że temat umarł ?... :o :wink: Quote
leszek Posted July 30, 2004 Posted July 30, 2004 Hej hej :roll: No termin moze tez byc w pierwszym tygodniu wrzesnia - nam to obojetne ... zreszta w ogole nam pasuje wszystko :D ... ale taka generalna refleksja - na jesieni zaczna sie zawody wystawy zawody wystawy zawody ...... no i ... wiec albo teraz albo nigdy :P my na wszelki wypadek w polowie sierpnia pojedziemy zbadac sprawe i znalezc wysoko wysoko jakias tajemnicza polanke (ew kolibe ;-) ) coby znowu nie bylo tak jak ostatnio ze bede musial w srodku nocy zadawac glupie pytania okreslonym sluzbom ;-) .... no i to tyle :D Quote
husky-regan Posted July 31, 2004 Posted July 31, 2004 Jak dla nas to pierwszy tydzień wrzesnia jest idealny ! Taka mała aluzja ! Wypad rowerowy widzę bardzo podupadł. A ja byłem w środę trasę obaczyć, napedałowałem się, zmokłem, wszystko poustawiałem, a tu taki kryzys...no no no.... Quote
Rav Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 hej :) no wie jesli chodzi o mnie ja juz mam postanowione i wchodze na Swinice mysle ze bedzie to za 2 tygdonie i chyba bedzie to samotne wejscie :) ponizej daje pare fotek ze szlaku na ta gore http://www.wirtualne-tatry.pl/wysokie4/images/41-2002_jpg.jpg oraz widok z tego szczytu http://www.wirtualne-tatry.pl/zdjecia/images/chmury_jpg.jpg no a to Swinica w calej swojej okazalosci :) http://www.wirtualne-tatry.pl/wysokie2/images/22_jpg.jpg http://www.wirtualne-tatry.pl/zdjecia2/images/17_jpg.jpg no i na koniec jak szlak wyglada :) http://www.wirtualne-tatry.pl/wysokie3/images/24-2002_tif.jpg Quote
Rav Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 no i wklejam wam ostatni link to jest widok ze Swinicy http://www.wirtualne-tatry.pl/panoramy/swinica.jpg Quote
Agnieszka_ Posted August 1, 2004 Posted August 1, 2004 Ja Was żegnam na niecałe 2 tyg, jade opalać się na plaży :P Nie piszcie za dużo, bo bede miała dużo zaległości :wink: A Ty Rav nie katuj nas tymi zdjęciami z Tatr, w szczególności ze śniegiem :evil: 8) Quote
leszek Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Cosik wydaje mi sie, że najpierw odbedziemy zlocik a potem dopiero kolejna wyprawę .... Leszek, Ty lepiej bądź czujny, bo komenda "do abordażu" może paśc w każdej chwili - nie wiem kiedy padnie, ale (znając osobe o której Ty wiesz, a ja się domyślam) padnie na pewno - tylko od Waszej (z Ravem) czujności zależy czy zdążycie się zaokrętować :) Pozdrawiam czyli Ahoooj.... jestem gotowy :D ... Rafal and what's abt U ? Quote
leszek Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 no i wklejam wam ostatni linkto jest widok ze Swinicy http://www.wirtualne-tatry.pl/panoramy/swinica.jpg kurde - strasznie mi glupio ze nie moge Cie wspomoc we wnoszeniu plecaka na Swinice ... ale ... no zbieram sily na Slowacje :D a na swinicy bylem ok 50 razy :roll: PS a co ze splywem o ktorym Jackowski nadaje - bo wiesz z Honorka nie ma żartów :D Quote
Rav Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 no wlasie cos cisza z tym splywem :D Jacek powiedz mi kamizelki sa potrzebne? bo nie mam zadnej (oczywiscie nie licze tej z garnituru ) :D moglbys ewentulanie cos wiecej powiedziec sprzet jaki brac na ile dni i wogole za niecale 2 tygodnie bede unieruchomiony w katowicach wiec mam nadzieje ze bedzie to przed tym okresem :) Quote
pancelot Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 no dobra ... to i ja cos tu pokaze.. moze nie tak ladnie jak u Was .. ale i tak super bylo... www.speedy.pl/anyname/wypad Quote
Rav Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Pancelot fajne zdjecia :) kiedys moze na rowerkach po swietokrzyskim sie powloczymy :) Zh jest W katowicach i znaku zycia nie daje..LEszek Ty sluyszsz Honorka W KAtowicach jest :D oki jak cos daj znac jak z tym splywem Quote
Rav Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 jesli ktos ma dostep do Dziennika Zachodniego(wydanie piatkowe) to zapraszam do kupna jest tam fotoreportaz o naszym wypadzie w gorki :D tytul "Krolowie Polnocy" str 23 Quote
Runa Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Właśnie prosimy skan bo sie nie doczekam orygimnału. My nie mamy dostepu do Dziennika Zachodniego ale Tajraga prosze kupcie dla nas egzemplarz :modla: Quote
leszek Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Pancelot fajne zdjecia :) kiedys moze na rowerkach po swietokrzyskim sie powloczymy :)Zh jest W katowicach i znaku zycia nie daje..LEszek Ty sluyszsz Honorka W KAtowicach jest :D oki jak cos daj znac jak z tym splywem HOnorka w Katowicach kurde nie daruje :evilbat: :D co ze splywem to ja czekam na info od Jacka ... a tak w ogole to mnie nie ma bo albo ja jestem a nie ma DGM albo ona jest ale ja siedze w krzakach :wink: Quote
Recommended Posts