Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No pewnie ze sie kroi :D ... tylko co z Morskiem ?? ... bo jakis zlocik tamze mial byc ?? ... co z urlopami co poniektórych :P ... co z rowerkami ??? ... no w ogóle wcieło gdzies wszystkich - rany lecza po Rycerzowej czy jak ?? :roll:

... bo my to tam zawsze gotowi na wszystko :D

Posted

HMM co do wyprawy to my jesteśmy za ale...chyba dopiero we wrześniu :( :cry: bo od 13 sierpnia mnie nie ma potem zlocik no i własciwie koniec wakacji :x

Zatem gdybyście choć z taSłowacją chcieli zaczekać na nas to byłaby wdźęczna :P

A zlocik jest 25-29.08 :P

Posted

a Morsko kiedy ze sie tak zapytam????

No rozwaliłaś mnie tym pytaniem !... :o

O Zlocie w Morsku cały czas jest topik czynny. :roll:

Posted

Cosik wydaje mi sie, że najpierw odbedziemy zlocik a potem dopiero kolejna wyprawę .... albo inaczej mowiac o wyprawie pogadamy w Morsku ... albo jeszcze inaczej mówiąc przeciez Morsko to tez rodzaj ..nooo "wyprawy" :P - jak se pare razy wleziemy na ta gorka i spadniemy stamtąd to bedzie w sam raz :D

a co do Slowacji to wiecie co - wrzesień mi sie podoba gdzies tak 11 - 12 co ??

wrzesien cudny jest w górach zwlaszcza na Slowacji i jeszcze jesli wybierzemy najbliższą z możliwych dolinkę w Tatrach Zachodnich to i kilometrow malutko (jak w beskidy) i juz w ogole bedziemy tam samiuteńcy :D ... mozemy w tajemnicy wielkiej przed HS wleźć sobie po poludniu gdzieś nad stawik albo wyzej na jakiegoś Wolowca alebo Rohace tam cichutko rozlozyc namiociki (w stosownej odleglosci od slupkow granicznych :evilbat: ) i mamy przezycie niezapomniane czyli świt w Tatrach a i nie będziemy wtedy musieli padac na pysk starajac sie dorównac naszym fighterom :D

tylko powolutku w niemym zachwycie przemieszczać sie w czasoprzestrzeni :D

oooo - juz mi sie slodko robi :angel:

Posted

Leszek po twoim poście mnie też się słodko robi :P

i ja już jestem za termin 11-12 jak na dzień dzisiejszy pasuje a co do szczegółów to pogadamy w Morsku. Może się uda więcej osób namówić bo takie relacje (np. z Beskid) na żywo robią większe wrażenie :D

Posted
W tym terminie jest wystawa psów zaprzęgowych w Chorzowie :-? Może jakis inny termin ?

Ano jest wystawka, a anwet dwie dzien po dniu. Sobota zaprzegowce, a w niedziele krajowka. Dla mnie ten termin leży.

A jeśli wymyslicie tydzień pozniej to pewnie tez bida po pare osób z nas chyba sie do Dziergowic wybiera nie?

Posted

a Morsko kiedy ze sie tak zapytam????

No rozwaliłaś mnie tym pytaniem !... :o

O Zlocie w Morsku cały czas jest topik czynny. :roll:

:question: :question: :question: :question:

jest taki maly problem..ze nie wiedziec czemu przestaly mi przychodzic zawiadomienia o topicu o Morsku i o spotkaniach w Katowicach mimo ze ich nie przestalam sledzic (chodzi o ta opcje - sledenia topicu)

I serio myślałaś, że temat umarł ?... :o :wink:
Posted

Hej hej :roll:

No termin moze tez byc w pierwszym tygodniu wrzesnia - nam to obojetne ... zreszta w ogole nam pasuje wszystko :D ...

ale taka generalna refleksja - na jesieni zaczna sie zawody wystawy zawody wystawy zawody ...... no i ... wiec albo teraz albo nigdy :P

my na wszelki wypadek w polowie sierpnia pojedziemy zbadac sprawe i znalezc wysoko wysoko jakias tajemnicza polanke (ew kolibe ;-) ) coby znowu nie bylo tak jak ostatnio ze bede musial w srodku nocy zadawac glupie pytania okreslonym sluzbom ;-)

.... no i to tyle :D

Posted

Jak dla nas to pierwszy tydzień wrzesnia jest idealny !

Taka mała aluzja ! Wypad rowerowy widzę bardzo podupadł. A ja byłem w środę trasę obaczyć, napedałowałem się, zmokłem, wszystko poustawiałem, a tu taki kryzys...no no no....

Posted

hej :)

no wie jesli chodzi o mnie ja juz mam postanowione i wchodze na Swinice mysle ze bedzie to za 2 tygdonie i chyba bedzie to samotne wejscie :)

ponizej daje pare fotek ze szlaku na ta gore

http://www.wirtualne-tatry.pl/wysokie4/images/41-2002_jpg.jpg

oraz widok z tego szczytu

http://www.wirtualne-tatry.pl/zdjecia/images/chmury_jpg.jpg

no a to Swinica w calej swojej okazalosci :)

http://www.wirtualne-tatry.pl/wysokie2/images/22_jpg.jpg

http://www.wirtualne-tatry.pl/zdjecia2/images/17_jpg.jpg

no i na koniec jak szlak wyglada :)

http://www.wirtualne-tatry.pl/wysokie3/images/24-2002_tif.jpg

Posted

Ja Was żegnam na niecałe 2 tyg, jade opalać się na plaży :P Nie piszcie za dużo, bo bede miała dużo zaległości :wink:

A Ty Rav nie katuj nas tymi zdjęciami z Tatr, w szczególności ze śniegiem :evil: 8)

Posted
Cosik wydaje mi sie, że najpierw odbedziemy zlocik a potem dopiero kolejna wyprawę ....

Leszek, Ty lepiej bądź czujny, bo komenda "do abordażu" może paśc w każdej chwili - nie wiem kiedy padnie, ale (znając osobe o której Ty wiesz, a ja się domyślam) padnie na pewno - tylko od Waszej (z Ravem) czujności zależy czy zdążycie się zaokrętować :)

Pozdrawiam czyli Ahoooj....

jestem gotowy :D ... Rafal and what's abt U ?

Posted

no wlasie cos cisza z tym splywem :D

Jacek powiedz mi kamizelki sa potrzebne? bo nie mam zadnej (oczywiscie nie licze tej z garnituru ) :D

moglbys ewentulanie cos wiecej powiedziec sprzet jaki brac na ile dni i wogole za niecale 2 tygodnie bede unieruchomiony w katowicach wiec mam nadzieje ze bedzie to przed tym okresem :)

Posted

Pancelot fajne zdjecia :) kiedys moze na rowerkach po swietokrzyskim sie powloczymy :)

Zh jest W katowicach i znaku zycia nie daje..LEszek Ty sluyszsz Honorka W KAtowicach jest :D

oki jak cos daj znac jak z tym splywem

Posted

jesli ktos ma dostep do Dziennika Zachodniego(wydanie piatkowe) to zapraszam do kupna jest tam fotoreportaz o naszym wypadzie w gorki :D

tytul "Krolowie Polnocy" str 23

Posted

Właśnie prosimy skan bo sie nie doczekam orygimnału.

My nie mamy dostepu do Dziennika Zachodniego ale Tajraga prosze kupcie dla nas egzemplarz :modla:

Posted
Pancelot fajne zdjecia :) kiedys moze na rowerkach po swietokrzyskim sie powloczymy :)

Zh jest W katowicach i znaku zycia nie daje..LEszek Ty sluyszsz Honorka W KAtowicach jest :D

oki jak cos daj znac jak z tym splywem

HOnorka w Katowicach kurde nie daruje :evilbat: :D

co ze splywem to ja czekam na info od Jacka ...

a tak w ogole to mnie nie ma bo albo ja jestem a nie ma DGM albo ona jest ale ja siedze w krzakach :wink: