Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

Posted
no ja z mila checia skoczylbym sie do Pszczyny na rowerku :) rzucic tylko haslo kiedy a biore rower do pociagu i jade do Pszczyczny :D

chyba na rowerku do Pszczyny ... :D

...jutro nie moge poniewaz jade za granice (kto ze Slaska to bedzie wiedzial gdzie jade 8) )

Doskonale wiem gdzie jedziesz. Uważaj na granicy i zwróc uwagę na te nisko latające "odwrócone" gołębie, o których rozmawialiśmy na Przegibku :D

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ale ja wam zazdroszcze tej bliskości siebie (śląskiej). My może też byśmy się wybrali ale jest kilka ale, które nas eliminuje, mianowicie:

1. nie mamy dwóch rowerów (to by się załatwiło)

2. Nawet jeśli mielibyśmy dwa to nie mamy bagażnika na dachu na rowery (no to też można by załatwić), no ale wieź taki kawał rowery żebvy się do Pszczyny przejechać :-? :roll:

3. No i najważniejsze my już nie mamy gdzie psów zostawić niestety

Ale wam życze fajnego wypadu (prawie tak fajnego jak nasz ostatni w Beskidy) no i dużo super fotek, ktore tu powinny się pokazać :D

Posted

1. nie mamy dwóch rowerów (to by się załatwiło)

Pewnie, ze by się załatwiło, bo my mamy. 8)

3. No i najważniejsze my już nie mamy gdzie psów zostawić niestety

A Runki byś nie brała ? Schamuka możesz u nas zostawić :D , jeśli to nie będzie termin od 3 do 12 sierpnia...

Posted

Dzieki Manu ale to właśnie będzie chyba ten termin a poza tym to mni sie wydawało, że to raczej bez psiaków bo co męczyć je w takie upały :-? a wiesz, że Runa to spokojnie obok roweru to nie bedzie biegła

Posted

Słuchajcie, a może zrobimy tak:

Jedziemy bez psiaków. Musimy ułożyć jakąś fajną traskę. A może zrobimy 2 dniowy wypadzik weekendowy na rowerkach na jure? Dla przykładu: Pociagiem do Zaiwrcia stamtad czerwoną rowerówką jakieś 120 - 130 km po jurze i kończymy w okolicach Ojcowa, a jak co to do Krakowa podjedziemy. Trasa jest na prawde extra i wiem gdzie mozna zjesc super obiadzik. Co Wy na to?

Posted
wycieczka oczywiscie ze bez psow - bo jest za cieplo

i ciesze sie z regan jedzie... przynajmniej Ravik niebedzie szalec z dl dystansu i predkoscia :lol:

wtajemniczeni wiedza o co mi chodzi ;)

:

No super ! Ja wiem ze w gorach bylem slabiutki, ale na rowerku to ja prawdziwa bestia jestem wrrr.... !

...no to Ci dopiero laska ! cieszy sie ze ja jade, bo ktos musi byc na koncu ! ha ha ha ! Ja Ci jeszcze pokaże, nadejdzie ten dzień i ta chwila !

Posted

hej :)

ja jestem za jak najbardziej :) mowice tylko kiedy , a juz sie zbieram :)

hmm Tajraga nie wiem czy mam sie obrazic za to ze nie bede marudzic :D

120 km w 2 dni to jest malutko naprawde to jest 60 km dzienie a to jest naprawde nic

Posted

namiotów raczej nie bierzemy, bo bezsensu jest je wozic, wykombinujemy cosik w drodze. Proponuje wybrac sie w przyszlym tygodniu tj. 31 - 1 sierpnia (czy jakos tak). termin pasuje?

Własnie pare minut temu wrocilem z Zabnicy. Bylismy sobie ze znajomymi tak na 2 dni. Dzis rano jakos przed 7 panienki pitneły nam spod namiotu. Efekt ! Rzeź niewiniątek ! W Żabnicy spadła populacja drobiu, zas wydatek...

Posted

w 31 lipca na 1 sierpien odpada mi niestety mam juz inne plany, nie da sie za 2 tygodnie? a moze Leszek i Maja by sie tez skusili?

uuu no to widze ze portfelik sie troche odchudzil , najadly sie przynajmniej dziolchy troche :D

Posted
Własnie pare minut temu wrocilem z Zabnicy. Bylismy sobie ze znajomymi tak na 2 dni. Dzis rano jakos przed 7 panienki pitneły nam spod namiotu. Efekt ! Rzeź niewiniątek ! W Żabnicy spadła populacja drobiu, zas wydatek...

ojejejejej :roll: znamy ten ból :evil: ... to po ile w zabnicy kuraki chodza ??? .. my w porabce nabywamy po 15 sliczne mlode nioski i okolica chatki juz dziwnie jednorodna sie zrobila jesli chodzi o maść drobiu :D

Posted
w 31 lipca na 1 sierpien odpada mi niestety mam juz inne plany, nie da sie za 2 tygodnie? a moze Leszek i Maja by sie tez skusili?

nooo .... 1 sierpnia to pan leszek uprawia tradycyjnie zadume nad marnoscia tego swiata na powazkach ... ale tak w ogole to mamy dla was radosna wiadomosc :P pewnie sie na zadne 120 km nie damy namowic :roll: a glownie to nasze rowerki z demobilu sie nie dadza namówic ale za to w polowie dokladnie trasy bedziemy na was czekac z mrozonym piwkiem w butelce pokoju hihi :D ... znaczy uwaznie obserwujemy przygotowania do tour de podlesice i na pewno polowe trasy namierzymy :D

Posted

Aaaaa w ogóle to zamierzamy w najblizszym czasie zorganizować w chatce powazna narade wojenna w temacie :P norwegii bo zdaje sie powoli zapominamy w jakim celu powstal ten topic 8) ... zreszta niech sobie bedzie :D ale cel to cel :D

Posted
kurde! mam chyba jakis ponton ...

Leszek może wystarczy taki dmuchany materac :wink:

Agnieszka Ty napuszczaj wode do wanny i trenuj :D ... wszyscy inni uciekli - a ja wlasnie negocjuje z Maja jej uczestnictwo i kiepsko mi idzie - ratuj :D jakos musisz jej wytlumaczyc ze cialo zanurzone w cieczy etc ... zawsze wypływa :D