Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

Posted
A tak na serio, to słuchajcie, podpis ma mieć 100 pikseli wysokości...

moje ma od poczatku 100 pikseli :roll:

Wczesniej z tym wilkiem to chyba miało, ale teraz to już nie... 8)

Twoje obecne zdjęcie z Tajrą ma wymiary 144x118 plus jeszcze napis na dole... :roll:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
No ja tam filmik z Paco w roli glownej zgralem na plytke i zakopalem w ogrodku :roll: ... kodeks karny raczej to moze obejmować hmmmm :wink:

najlepiej wyrzuc na smietnik kolo kliniki weterynaryjnej ;)

... nie moge - na tym filmiku jest Agnieszka a dodatkowo Ty jej siegasz gdzieśtam nooo ........ :roll: :D

Posted

No co Ty, nie jestem zła, nawet mi się podoba, a tak w ogóle to przecież prawda :D :lol:

Nie odzywałam się bo ściągałam te fotki od Moniki, a troszke ich było 8)

No bo on faktycznie taki maczo lovelasik był nie? Najbardziej mnie rozbawił jak szedł przed Dafne i tak zalotnie podskakiwał, machał ogonkiem, mało brakowała a oczka zacząłby puszczać.

Posted

Tak, tak zgadza się i na dodatek wiernie bronił Dafne przed innymi rywalami :lol: Ale wcześniej nie znałam go od tej strony 8) No cóż to była miłość od pierwszego wejrzenia :wink:

Posted

że tak się zapytam, nie wie ktoś co się dzieję ze stronką Luka-mk ? Chciałem se jakiś ciuszek od nich sprawić, a tu stronka padnięta. Wiecie może kto też podobnymi rzeczami handluje?

A tak wracając do psich miłości od pierwszego wejrzenia to Dafne chyba też sie w Paco troszkę zadurzyła, zaczyna kundelskich łazików, co przez pół Chorzowa się za nami snują, dość poważnie poganiąć, warczeć itd. Dziś jednego pogoniła i biedak z piskiem poleciał, aż się kurzyło. Ku mojemu zdziwieniu po jakiejś godzinie sterczał znów pod domem :)

Posted

Ale niestety nic z tej ich miłości nie wyjdzie, chyba, że zrobie Paco reproduktora :wink:

Co do odzieży Luka to niedawno działała ich strona, może to tylko chwilowe problemy.

Posted

No super, że się wreszcie podpis udał ! :D

Nas Manu dziś w nocy zaskoczył i raniutko. :o Robił na balkonie cichutko "a buuuu... a buuu..." co jakiś czas nocą i nawet raniutko po spacerze... Czyżby mu się Dafne przypomniała ? 8) :lol:

Posted

No nieźle, nieźle... tą fotkę Dafne wraca do domu to ja w original, albo w jakiejs wiekszej formie na maila proszę :) please :)

A z resztą to chyba wszystkie fotki nam jakoś udostepnisz nie ?

Posted

Tajraga, co chcesz od fotek ? Dobre som :D Niektóre wręcz bardzo. 8) :D A to pod słońce, to wiadomo, że trudno (wręcz chyba niemożliwie) jest porządnie zrobić... :roll:

No i z tych, co tu widzę, to co najmniej jedno bym w większym formacie chciała. Wiesz, które ? 8)

Posted
No i z tych, co tu widzę, to co najmniej jedno bym w większym formacie chciała. Wiesz, które ? 8)

wiem i bedziesz miec! masz to jak w banku

:angel: :D :angel:

Posted

hmmm..Tajraga to ja czekam na te zdjecia z pewna czescia mojego ciala z utesknieniem :D jesli one tak dobrze wyszly...hihihi..

no to ja mam pytanko kiedy znow sie gdzies wybieramy? :D

Posted

Coś żeśmy w pociągu o jakiejś Pszczynie rozmawiali, na rowerkach, rekreacyjnie... no to kiedy ?

Zdaje się że chętni byli:

- Rav,

- Tajraga,

- Jacek ?,

- Ja i Beata

Kogoś pominąłem ? Ktoś się przyłączy?

Szlak jest extra !

Posted

no ja z mila checia skoczylbym sie do Pszczyny na rowerku :) rzucic tylko haslo kiedy a biore rower do pociagu i jade do Pszczyczny :D...jutro nie moge poniewaz jade za granice (kto ze Slaska to bedzie wiedzial gdzie jade 8) )