leszek Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Ha ! Wielkich misiów się zachciewa, a tymczasem te dwa podstępne małe "niedzwiadki" dzialały grupą. Beacie udało się uwiecznić je na zdjęciu. Oto te dwie przebiegłe wędlinożercze bestie wylegujące się na słoneczku po bezczelnym skonsumowaniu Leszkowej wędlinki... (jakość trochę do bani, ale to wycinek) ... a jakie teraz tłuste cholery się zrobiły nie ?? :D Quote
husky-regan Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 No faktycznie tłuściutkie jak trza... Tak wracając do mojej mobilności, to właśnie dzwoniłem do warsztatu (w koncu ktos raczył odebrać), jednak sprawdziły sie moje czarne przepowiednie i trza uszczelkę pod głowicą wymienić, o zgrozo, normalnie pech. Quote
leszek Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 przepowiednie i trza uszczelkę pod głowicą wymienić, o zgrozo, normalnie pech. oo shiiiiiiit :evilbat: ALE ! jest i dobra wiadomość :D nie dałeś się namówić na jazdę do Chorzowa i masz cały silnik :D co tam uszczelka ... Quote
husky-regan Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 No to pościągałem sobie fotki, pooglądaliśmy - EXTRA !!! Te grupówki całkiem fajnie wyszły nie ? Na tej Agnieszki ewidentnie widać że to chwilka przed starciem. Quote
leszek Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 ps. co do mioch zdj. to jeszcze nie tak szybko...niestety z dwoch tylko jestem zadowolona Boooooooże !! My Cie chyba zamordujemy ( 11 wyroków no no :wink: ) :D ... to jest regularny sadyzm alboco :wink: - rozumiem ... gra wstępna itd :D ale 48 h !! ??? :roll: no dajże te dwa chociaż - już będę zabierał to mydło ZAWSZE! :D Quote
husky-regan Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 oo shiiiiiiit :evilbat: ALE ! jest i dobra wiadomość :D nie dałeś się namówić na jazdę do Chorzowa i masz cały silnik :D co tam uszczelka ... zawsze wyznawałem jedną prostą zasadę: człowiek zepsuł - człowiek naprawi... tylko żeby to dużo nie kosztowało. :) A dzięki temu przejechaliśmy się kolejami państwowymi w bardzo fajnym towarzystwie no i dzisiaj byłem zmuszony do pracy ekologicznie na rowerku pojechać :D Same plusy, tylko w kieszeni minus pozostanie :( Quote
husky-regan Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 No ciekawe czy nasze też tak kiedyś obrosną. Przeglądałem galeryjkę Tajry i muszę przyznać że ona ze zdjęć i ona "live" to dwa inne psiaki. Quote
Manu Posted July 19, 2004 Author Posted July 19, 2004 Kilka opisów... :D A konkretniej to chyba przedstawienie innym paru osób, co ? 8) :D Tutaj jest Maja Leszka. A tu Maja z Leszkiem. No a tutaj sam Leszek :D Są jeszcze tacy, co nie wiedzą, jak Rav wygląda ? 8) Mój Waldek :D i tu też... :D Agnieszka_ też jest już znana.... :wink: Kolega Tajragi - Jacek i znowu Jacek. Sama Tajraga również oczywiście znana... :D A tutaj Tajraga z Tajrą. A tutaj Runka, czyli Agnieszka oraz jej Artur. I na koniec nowo poznany przez większość husky-regan vel Damian oraz jego Beata. :D Quote
Runa Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 Nieźle ci to wyszlo Manu ale dlaczego ciebie tam brakuje? Quote
Manu Posted July 19, 2004 Author Posted July 19, 2004 Tajraga, proszę Cię bardzo :D - ale zmniejsz je regulaminowo, cooo? 8) :lol: Quote
Manu Posted July 19, 2004 Author Posted July 19, 2004 Nieźle ci to wyszlo Manu ale dlaczego ciebie tam brakuje? No jak ? :o Sama siebie miałam fotografować ? :roll: 8) :lol: Quote
Runa Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 ty siebie nie ale ktoś tam cię dojrzał :P MONIKA kawalkiem ale jest 8) :wink: Quote
Manu Posted July 19, 2004 Author Posted July 19, 2004 A to ja w ogóle na wspólnych zdjęciach jestem tak w ogóle ! :D No dooobra, zaraz jakiś wycinek zrobię... :lol: Quote
Runa Posted July 19, 2004 Posted July 19, 2004 No i wypada przedstawić (przypomnieć) jeszcze nasze psiaki Nalezy zacząć od seniorki: TAJRA dalej romantyczny MANU a tutaj troszke go więcej widać TUTAJ no to kumpel Manu CHINOOK lovelas PACO jego obiekty westchnień TIARA I DAFNE i wreszcie moja RUNKA przedstawione powyżej zdjęcia niestety nie zostały zrobione przeze mnie :( a innych uczestnikow glównie Monike i Agnieszke :) Quote
husky-regan Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 Mam nadzieję że Agnieszka nie jest zła że ochrzcilismy Paco lovelasem, bo tak się nic nie odzywa?! Ale przecież lovelas to chyba nic złego nie? Quote
husky-regan Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 Mam nadzieję że Agnieszka nie jest zła że ochrzcilismy Paco lovelasem, bo tak się nic nie odzywa?! Ale przecież lovelas to chyba nic złego nie? A Tajr-Agnieszka_... ??? ja to jestem dopiero zla :evil: :evil: :evil: ze Tajre "starucha" ochrzciles :evil: :evil: :evil: ;) Twoja złość jest kompletnie bezpodstawna gdyż cytat "starucha" został w 100 % zaciągnięty z Twojej własnej wypowiedzi, chyba nawet bardzo publicznej :D Quote
husky-regan Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 No wlasnie ja sie zastanmawiam czy wycieczke w upale moja "starucha" wytrzyma...ale Shamuk by chyba dal radea co do wody ;)... to wode bedziemy miec pewnie zawsze blisko :) ...gdzies w butelkach 8) Ha !!! I tu Cie mam !!! Kto wymyslił ? Ja bym nie śmiał !!! Quote
husky-regan Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 No i też sobie fotkę w podpisiku trzasnąłem... Quote
Runa Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 Mam nadzieję że Agnieszka nie jest zła że ochrzcilismy Paco lovelasem, bo tak się nic nie odzywa?! Ale przecież lovelas to chyba nic złego nie? Nie no Aga nie obrażaj się 8) my tak pozytywnie o Paco, przecież wiesz, że go bardzo lubimy :P Quote
Agnieszka_ Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 Mam nadzieję że Agnieszka nie jest zła że ochrzcilismy Paco lovelasem, bo tak się nic nie odzywa?! Ale przecież lovelas to chyba nic złego nie? No co Ty, nie jestem zła, nawet mi się podoba, a tak w ogóle to przecież prawda :D :lol: Nie odzywałam się bo ściągałam te fotki od Moniki, a troszke ich było 8) Quote
leszek Posted July 20, 2004 Posted July 20, 2004 No ja tam filmik z Paco w roli glownej zgralem na plytke i zakopalem w ogrodku :roll: ... kodeks karny raczej to moze obejmować hmmmm :wink: Quote
Manu Posted July 20, 2004 Author Posted July 20, 2004 zmiescilam ale nie wiem czy wystarczajaco :roll: jakie ma miec wymiary? No i też sobie fotkę w podpisiku trzasnąłem... Aga, jak Ty się pytasz czy wystarczająco, to znaczy, że Regulaminu nie czytałaś ? :o Jak mogłaś, no fiesz ?... :-? :roll: :wink: :lol: 8) A tak na serio, to słuchajcie, podpis ma mieć 100 pikseli wysokości... A jak ktos ma jeszcze linijkę tekstu, to wtedy sam obrazek około 90 pikseli... Damian, Ty masz fajne zdjęcie, ale ma pełno trawy na dole - weź to utnij i akurat będzie mniej więcej 100 pikseli :D *** A odnośnie zdjęć, to podobają Wam się ? :roll: Quote
Recommended Posts