Jump to content
Dogomania

Wyprawa z psami w Beskidy !!! A potem...

Recommended Posts

Posted
Ha ! Wielkich misiów się zachciewa, a tymczasem te dwa podstępne małe "niedzwiadki" dzialały grupą. Beacie udało się uwiecznić je na zdjęciu. Oto te dwie przebiegłe wędlinożercze bestie wylegujące się na słoneczku po bezczelnym skonsumowaniu Leszkowej wędlinki... (jakość trochę do bani, ale to wycinek)

... a jakie teraz tłuste cholery się zrobiły nie ?? :D

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No faktycznie tłuściutkie jak trza...

Tak wracając do mojej mobilności, to właśnie dzwoniłem do warsztatu (w koncu ktos raczył odebrać), jednak sprawdziły sie moje czarne przepowiednie i trza uszczelkę pod głowicą wymienić, o zgrozo, normalnie pech.

Posted
przepowiednie i trza uszczelkę pod głowicą wymienić, o zgrozo, normalnie pech.

oo shiiiiiiit :evilbat: ALE ! jest i dobra wiadomość :D nie dałeś się namówić na jazdę do Chorzowa i masz cały silnik :D co tam uszczelka ...

Posted
ps. co do mioch zdj. to jeszcze nie tak szybko...

niestety z dwoch tylko jestem zadowolona

Boooooooże !! My Cie chyba zamordujemy ( 11 wyroków no no :wink: )

:D ... to jest regularny sadyzm alboco :wink: - rozumiem ... gra wstępna itd :D ale 48 h !! ??? :roll: no dajże te dwa chociaż - już będę zabierał to mydło ZAWSZE! :D

Posted

oo shiiiiiiit :evilbat: ALE ! jest i dobra wiadomość :D nie dałeś się namówić na jazdę do Chorzowa i masz cały silnik :D co tam uszczelka ...

zawsze wyznawałem jedną prostą zasadę: człowiek zepsuł - człowiek naprawi... tylko żeby to dużo nie kosztowało. :)

A dzięki temu przejechaliśmy się kolejami państwowymi w bardzo fajnym towarzystwie no i dzisiaj byłem zmuszony do pracy ekologicznie na rowerku pojechać :D Same plusy, tylko w kieszeni minus pozostanie :(

Posted

Kilka opisów... :D A konkretniej to chyba przedstawienie innym paru osób, co ? 8) :D

Tutaj jest Maja Leszka.

A tu Maja z Leszkiem.

No a tutaj sam Leszek :D

Są jeszcze tacy, co nie wiedzą, jak Rav wygląda ? 8)

Mój Waldek :D i tu też... :D

Agnieszka_ też jest już znana.... :wink:

Kolega Tajragi - Jacek i znowu Jacek.

Sama Tajraga również oczywiście znana... :D

A tutaj Tajraga z Tajrą.

A tutaj Runka, czyli Agnieszka oraz jej Artur.

I na koniec nowo poznany przez większość husky-regan vel Damian oraz jego Beata. :D

Posted

No i wypada przedstawić (przypomnieć) jeszcze nasze psiaki

Nalezy zacząć od seniorki:

TAJRA

dalej romantyczny MANU

a tutaj troszke go więcej widać TUTAJ

no to kumpel Manu CHINOOK

lovelas

PACO

jego obiekty westchnień TIARA I DAFNE

i wreszcie moja RUNKA

przedstawione powyżej zdjęcia niestety nie zostały zrobione przeze mnie :( a innych uczestnikow glównie Monike i Agnieszke :)

Posted
Mam nadzieję że Agnieszka nie jest zła że ochrzcilismy Paco lovelasem, bo tak się nic nie odzywa?! Ale przecież lovelas to chyba nic złego nie?

A Tajr-Agnieszka_... ??? ja to jestem dopiero zla :evil: :evil: :evil: ze Tajre "starucha" ochrzciles :evil: :evil: :evil:

;)

Twoja złość jest kompletnie bezpodstawna gdyż cytat "starucha" został w 100 % zaciągnięty z Twojej własnej wypowiedzi, chyba nawet bardzo publicznej :D

Posted
No wlasnie ja sie zastanmawiam czy wycieczke w upale moja "starucha" wytrzyma...ale Shamuk by chyba dal rade

a co do wody ;)... to wode bedziemy miec pewnie zawsze blisko :) ...gdzies w butelkach 8)

Ha !!! I tu Cie mam !!! Kto wymyslił ? Ja bym nie śmiał !!!

Posted
Mam nadzieję że Agnieszka nie jest zła że ochrzcilismy Paco lovelasem, bo tak się nic nie odzywa?! Ale przecież lovelas to chyba nic złego nie?

Nie no Aga nie obrażaj się 8) my tak pozytywnie o Paco, przecież wiesz, że go bardzo lubimy :P

Posted

No co Ty, nie jestem zła, nawet mi się podoba, a tak w ogóle to przecież prawda :D :lol:

Nie odzywałam się bo ściągałam te fotki od Moniki, a troszke ich było 8)

Posted
zmiescilam ale nie wiem czy wystarczajaco :roll:

jakie ma miec wymiary?

No i też sobie fotkę w podpisiku trzasnąłem...

Aga, jak Ty się pytasz czy wystarczająco, to znaczy, że Regulaminu nie czytałaś ? :o Jak mogłaś, no fiesz ?... :-? :roll: :wink:

:lol: 8)

A tak na serio, to słuchajcie, podpis ma mieć 100 pikseli wysokości... A jak ktos ma jeszcze linijkę tekstu, to wtedy sam obrazek około 90 pikseli...

Damian, Ty masz fajne zdjęcie, ale ma pełno trawy na dole - weź to utnij i akurat będzie mniej więcej 100 pikseli :D

A odnośnie zdjęć, to podobają Wam się ? :roll: