Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SPAJKI - 1,5 roczna sunia znaleziona w okolicach Brodnicy. Nie sprawia problemów, bardzo dobrze dogaduje się z innymi zwierzętami, potrzebuje tylko nowej rodziny!

Kontakt:

501 226 939, 791 949 077

adopcje@psydoadopcji.pl

Dziękujemy Madallenie za bezpłatny DT dla psiaków :Rose:

Dziękujemy Skarpecie Kudłaczy za opłacenie paliwa :Rose:
100 zł - transport Brodnica-Warszawa (Pati-c)

Spajki - teraz Pola:

Marley:

Posted

Domku szuka też Marley, piesek lat 2, kudłaty, kochany, przytulaśny, wesoły. Chyba ten wątek zrobię ich wspólnym wątkiem, będą razem w DT

Marley już po kastracji. Szuka domu w Warszawie lub okolicach

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Marley obcięty???:)

Obcięty, bo miał tyle filcy że mu było ciężko i go bolało. Szybko odrośnie, teraz wygląda jak szczeniaczek :)

Posted

Spajki właśnie dojechała. Dzisiaj ją Magda wykąpie, ma filce do wycięcia, jutro zdjęcia. Bardzo byśmy chcieli znaleźć im szybko super domki, Magda ma aktualnie 4 tymczasowiczów. Jeśli ktoś mógłby pomóc z ogłoszeniami to będziemy bardzo wdzięczni za każdą pomoc

Isadorko, jak się ją trochę podetnie to będzie jak jamnik szczotka bo posturę ma idealnie jamniczą :)

Posted

leni356 napisał(a):
Spajki właśnie dojechała. Dzisiaj ją Magda wykąpie, ma filce do wycięcia, jutro zdjęcia. Bardzo byśmy chcieli znaleźć im szybko super domki, Magda ma aktualnie 4 tymczasowiczów. Jeśli ktoś mógłby pomóc z ogłoszeniami to będziemy bardzo wdzięczni za każdą pomoc

Isadorko, jak się ją trochę podetnie to będzie jak jamnik szczotka bo posturę ma idealnie jamniczą :)

Ja ją wstawię na SOS ale już dzisiaj nie dałam rady, nie wiedziałam w co mam ręce wsadzić

Posted

Isadora7 napisał(a):
Ja ją wstawię na SOS ale już dzisiaj nie dałam rady, nie wiedziałam w co mam ręce wsadzić

Dzięki wielkie

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
A jak z zachowaniem Spajki?

Spajki bardzo dobrze, dzisiaj miała sterylkę, czuje się dobrze. Bidulka była w ciąży

Posted

Marley i Pola szukają domku najchętniej razem. Świetnie się dogadują, bardzo się ze sobą zżyły

trochę zdjęć Spajki-Poli:

Marley jest wielkim przytulasem :)

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ale słodziaki, sama bym takie dwa chciała :placz:.

Ja też..... Gdybym nie miała dwóch swoich to te bym porwała. Ale ja za każdym razem chcę zostawić psy :D

Posted

Chyba przydałaby się jakaś aktualizacja, bo z tego co wiem Marley i Pola już w nowych domach ;)

Ale wyjadly Magdzie głodomory całą karmę, więc grosze nadal pilnie potrzebne, tymbardziej, że do BDT w którym byli zaraz przyjeżdzają kolejne kudlaczki...