Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

napisała dostrota:

Fuksję poznałam w radomskim schronisku, siedziała w małym boksie z opuszczonymi uszkami, patrząc pełnymi żalu oczkami nie chciała jeść, początkowo nie mogłam jej namówić na spacer, po prostu gasła...

Fuksja została przyprowadzona do schroniska przez studentkę, która znalazła ją błąkającą się po ulicy, sama nie mogła jej zatrzymać, z racji tego że mieszka w akademiku Systematycznie zaglądałam do Fuksji ale nic nie wskazywało na to że coś się poprawi co prawda na spacerki wychodziła, ale nie sprawiało jej to żadnej frajdy, ciągnęła łapkę za łapką, po powróci do boksu nawet nie protestowała, pogodziła się już ze swoim smutnym losem, tylko patrzyła tak strasznie smutno...

Nie wytrzymałam, wyciągnęłam Fuksję ze schroniska, jest w hoteliku Bajka we Wrzosowie tam gdzie nasz inny podopieczny ON Cezar.
Odżyła, jest pełna radości, biegają z Cezarkiem, ma ogromny apetyt!

Fuksja ma dopiero 8 miesięcy szukamy jej domku, a tymczasem koszt jej utrzymania to 400 zł na miesiąc, ja mam już kilka psiaków które wspomagam, sama nie dam rady błagamy o pomoc każdy grosz się liczy, gdyby się znaleźli życzliwi ludzie będziemy bardzo wdzięczne.

Czekamy na deklaracje, chociażby jednorazowe...

Posted

Fuksję poznałam osobiście, gdyż w tym hoteliku jest nasz Cezar!! koszt jednego pieska w tym hoteliku o 400 zł. Dwa pieski to 800 zł. poza tymi mamy jeszcze kilka piesków w DT, niestety oprócz bazarku nie mamy żadnych deklaracji a przyda się każdy grosz.Zapraszamy cioteczki kochane, okażcie serduszko naszej Fuksji:)

• 2 weeks later...
Posted

Znowu pojechałam ,ale nie było Właściciela! Fuksja już nie jest chętna do lizania przez siatkę. poczuła się psem pilnującym! Piękna jest:)

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Widziałam dzisiaj Fuksję...cudowna sunia:) ale nie może być w hotelu bo nikt nie zajmuje się socjalizacją!!! to pies,który powinien trafić do DS. Przymila się i lubi pieszczoty,konieczny domek na stałe (ma taki słodki pyszczek...do całowania)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...